23

S

преди 5 години

Що лъжете, че САЩ са си унищожили ракетите? По-голяма глупост по темата не бях чувал отдавна! Имат си ги те и си ги кътат, руснаците ги търпяха, но разбраха че постоянно ги лъжат и ето ти го резултата! Както и с американските военни бази по границите на Русия..., а колко са руските бази по света???

22

Анонимен

преди 5 години

Тези ракети са удобни за Европа - бързо, чисто и евтино.

21

Боби

преди 5 години

До Анонимен 24не ракетите Патриот а ПУСКОВИТЕ УСТАНОВКИ МК-41 НА РАКЕТИТЕ СТАНДАРТФлота на САЩ ползва МК-41 във всичките си кораби - всички нови системи въоръжение трябва да са съвместими с тази установкаМК-41 изстрелваАсрок - ракето торпедоСтандарт 3/6/9 ПВО и ПРО ракета основния щит на флотаТомахавка класическо изпълнениеТомахавка Ядрено изпълнениеТомахавка противокорабно изпълнение - да има и така но са смешни бройките произведениНови крилати универсални стелт противокорабни ракети

20

Анонимен

преди 5 години

"Искате да кажете, че САЩ няма никакви ракети с обсег под 500 км....по-голяма глупост не бях чувал скоро!!!" Договорът се отнася за ракети разположени на земя. САЩ имат ракети под 500 км които могат да се изтрелват от кораби. Русия също има много ракети, като за тях те имат дори по-ключово значение понеже влизат в плановете им за унищожаване на американските флоти при случай на война.

19

Анонимен

преди 5 години

Мотивът на Русия е че ракетите за системите Пейтриът принципно могат да се преработят и да носят ядрена бойна глава. Не съм експерт и не знам дали е възможно.

18

Анонимен

преди 5 години

На Русия и трябват що то, ще сваля конкуренцията в икономиката. Ще ги мета във Франкфур Банките , Щутгарт върху мерцедесите, Мюнхен BMW, Швейцария, Франция, Италия и т. Н.

17

Анонимен

преди 5 години

aАми на САЩ не са и необходими с малък обсег. На кого да ги хвърля, Мексико или Канада. Трябват им рези с далечен обсег достигащи Китай и Русия :)

16

Партизанин

преди 5 години

Русия е монголи-славянска пумия, приемете го ! Дори не съм фен на САЩ или Германия. Всеки, който русофил, е анти-българин.

15

До привет от Германи

преди 5 години

Шайссе, ти си в Германия, колкото аз - в Перу. Много глуппав ник си избрал.Малко география. На стотина километра от нашата граница, в Девеселу, близо до Каракал, янките разположиха установки за т.н. "противоракети". От тях могат да се изстрелват и нападателни ракети. Отделен въпрос, че това е западно от Букурещ и ако трябва да пресрещнат руска ракета, вероятността да стане над Букурещ е голяма. В Рамщайн са доставени ядрени планиращи бомби, които могат да бъдат използвани от Юрофайтър и Торнадо

14

Анонимен

преди 5 години

Договор с Русия не струва колкото хартията, на която е написан! - ото фон Бисмарк

13

въпрос

преди 5 години

Ами НАТО като не иска надпревара във въоръжаването що ще на руската граница???? Дори разтуриха Украйна асмо и само да се доближат още повече, а после се оплакват...

12

Ал Кохол

преди 5 години

До БобиНа оня там в Германия, Меркелица (звездите) му ги говори, та затуй всичко разбира и по всичко е компетентен. Даже и без да се споменава, знае за какви ракети иде реч. Важното е да се говори/пише, че Русия е виновна!Иначе какво за Крим? Трябваше Путин да го остави да стане база на САЩ ли? Кой наруши споразумението с Иран? Русия ли?

11

Българин

преди 5 години

Нормално. САЩ нямат заплаха от Канада и Мексико. А базите на НАТО са непосредствено до руска територия.

10

Боби

преди 5 години

До привет от Германия"Руските алкохолици за пореден път нарушават споразумения които са подписали"Попрочети статията втори пътКакво липсва?Наименованията на ракетите. Абе ето тука в Европа РФ е поставила едни ракети(какъв модел, къде с какви характеристики) и те нарушават договора за ограничение на ракетите със Малък и Среден обсег на действиеЗа тези които са пропуснали МатЧасттаТактически до 500кмМалък обсег до 2000кмСреден обсег до 5500км

9

Анонимен

преди 5 години

Натовците се уплашиха и дават заден ход. САЩ могат да ги вкарат във война в Европа и всичките им пуешки хвалби и кудкудякания да отидат по дяволите. Европа трябва да спре САЩ да разположат ракети Томахоук на европейска територия, за да избегне да се превърне в мишена. Америка е далеч, имат време да реагират, а Европа ще стане като Сирия, ако се хване на въдицата.

8

Анонимен

преди 5 години

Цветче, ти си ново попълнение тук. Започваш с фалстарт - политангажирана "статия" и снимка на бомба, наместо на ракета. Наистина ли ви подбират такива или е случайно?

7

Ал Кохол

преди 5 години

"В Европа бяха разположени нови руски, а не американски ракети"Йенс май не е учил география?! Русия заема приблизително 40% от територията на Европа.Русия разполага ракети на своя територия.САЩ са свободни да разполагат ракети, на който си искат от 51 щата в Северна Америка.Защо САЩ трябва да има ракети в Европа???

6

Анонимен

преди 5 години

САЩ имат Пършинги, а Турция правят Йълдъръми до 2500 км.

5

ТHE Патриот

преди 5 години

поредната доза натовско лицемерие !Тази организация заплаха замира и световната сиогурност!

4

Анонимен

преди 5 години

Украйна беше буфер и не влизаше в НАТО когато беше подписан договора. Сега Киев е само на 300-400 км от Москва и НАТО армиите се доближиха много до руската граница.