43

Анонимен

преди 5 години

Бяха се засилили към Крим западащите, но те затова са и западащи, де. Смятат накриво. Много се опияниха от Майдана. Иначе, всяко зло за добро.... Ин принципио ерат Сценариот и Сценариот бе 6+. Ми това е положението.

42

Solar Power

преди 5 години

До Боби: Какво мога да ти кажа освен,че едни от най-големите БЪЛГАРИ: Вазов,Ботев,Левски,Димитър Талев са против РУСИЯ !!! "И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ..." - Д. Талев.

41

До Боби

преди 5 години

Taя червена и русофилска пропаганда...Как не ти писна да пишеш само долни и лъжливи мантри бе ,лuлuпут ?

40

Глупости!

преди 5 години

Защо са им на САЩ ракети с малък обхват? Канада (в по-голяма степен) и Мексико (в по-малка) са им васали. Русия си има реални врагове на близка дистанция.

39

Анонимен

преди 5 години

Каква е читанката на SOPOL POWER. ясно. Пише ли там за НАТО след разпускането на Варшавския...?

38

Анонимен

преди 5 години

САЩ масово използва бойни дронове, което напрактика си е ракета с какъвто искаш обхват, базирана където си искат. Правят го от поне десетилетие. Това си е явно нарушение на споразумението.

37

муспи

преди 5 години

До Solar PowerТова че Путин е евреин го казват тези дето казват че и Хитлер и Христос са евреи! За разлика от Хитлер и Христос които са чистокръвни бели, Путин е полуевреин по майчина линия, но такива са биле и Ленин, Сталин, а Русия все си стои. Това огорчава евреите, защото провеждат 5 хиляди години геноцид над България, а тя все си стои?! Невъзможното за дявола е възможно за Бога.

36

Solar Power

преди 5 години

Нека се въоражават това е целта :) Какво каза Рейгън ? Как да фалирам Русия ? Накарайте ги да се въоражават (звездни войни), накарайте ги да строят Буран (1 трилион долара), не им продавайте технология за вадене на петрол от кладенците, свалете цената на петрола и всички видяхме какво се случи след 1985-та :)

35

Solar Power

преди 5 години

Боби отново явно си чел само руска пропаганда. Аз за разлика от теб чета всякаква и събирам 2+2 за да получа 4.Та в този ред на мисли ! Русия се съгласява да пази и поддържа цялостта на Украйна като държава в замяна на това Украйна да предаде ядрените ракети останали от СССР.Простичко и ясно :)

34

Solar Power

преди 5 години

Муспи той Путин е еврейн батка :)Плащат ти копейки ама поне вкарай малко логика и размисъл :)

33

муспи

преди 5 години

Не може Русия да се откаже от тези ракети, защото са много подходящи за изсраел!

32

Анонимен

преди 5 години

Българи и руснаци сме братя................България е напоена с кръвта на руските офицери и войници!!!

31

Анонимен

преди 5 години

Русия е велика сила , Крим е руски завинаги, кога ще го разберат западните лицемери????

30

Анонимен

преди 5 години

Сащ не спазват никакви договори .Затова накрая ги чака большая ядерная .

29

Анонимен

преди 5 години

Дали си ядреното оръжие иправят майдан срещу Москва .Наистина са много зле .

28

Анонимен

преди 5 години

Статията е фейк-нюз .Трябва да се търси отговорност от автора йЦветелин Димитров .

27

Боби

преди 5 години

До ЗапознатФормално РФ не е нарушила договораРЕАЛНО с помощта на целокупния запад става ВЪОРЪЖЕН ПРЕВРАТ в УКРАЙНАПо времето когато НЯМА ЛЕГИТИМНА ВЛАСТ редовно избраните местни власти на КРИМ правят РЕФЕРЕНДУМ и КРИМ ОБЯВЯВА НЕЗАВИСИМОСТСлед това по КАЗУСА ФРГ-ГДР с решение на властите РФ и Крим се обединяватДонбас от друга страна тръгва по курса на гражданска война след като местните власти са превзети от НАЦ БАТальоните но това е месеци след Крим

26

Запознат

преди 5 години

До въпрос--18;САЩ са единствени които спазват договора с Украйна от 1994 г. САЩ,.Англия и Русия подписаха в Будапеща договор гарантиращ териториалната цялост и независимост на Украйна затова че си даде ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ на Русия.Русия го наруши. САЩ и Англия го спазват, затова са в Черно море.

25

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТази извадка на последнота част от речта на Бисмарк относно Русия .която тъй усърдно преповтаряте с костомолски плам вече става не жалка ами ....хайде да не казвам каква.Всеки нормален човек може да провери въпросната реч ,обаче цялата и да види какво всъщност е казал Бисмарк - не се е....й с Русия иначе лошо.

24

Анонимен

преди 5 години

Днес гледах по К1 срещата в Сочи на Путин с военните. Русия усилено ще се превъоръжава, виждайки как се затяга примката около нея. За много милиарди. С огромния си интелектуален потенциал, с нагласата на цялото общество да се опълчи на наглия агресивен Запад, резултатът е ясен! Крым наш! Мы столько крови пролили! Какво, да дадат на факаните *** Севастопол? НЕ НАМЪ, НЕ НАМЪ, А ИМЕНИ ТВОЕГО, ГОСПОДИ! Слава на Русия, на нейната армия и флот!