62

Анонимен

преди 5 години

На убийците в България полицията им крие лицата,за да им спазва правата.А срещу тези две жени беше впрегната цялата мощ на тоталитарната държава-белязани пари,белезници,денонощен психотормоз.Бяха им приложени всички възможни процедурни,законови и незаконови хватки.С нито един престъпник досега държавата не е процедирала по подобен начин.Видно е че е впрегната цялата държавна машина.А в Младост-бум на строежите-явно това бе целта

61

Анонимен

преди 5 години

В цялата постановка дали има включени корумпирани прокурори? Тях няма ли кой да ги разследва?

60

Анонимен

преди 5 години

Да проверят сметките на прокурорите дали не са набъбнали междувременно...

59

Анонимен

преди 5 години

Абе така ги сготвиха , нямат равни. А ваклин трябва да се провери до кой е близък.

58

Анонимен

преди 5 години

До До LoshataАми, търпим. Нито приятелки, нито приятели искат такъв дз.вер - физически и морален, до себе си. Търси ги по телефоните, преследва ги, натрапва се, омръзва им, но никой не иска такава rнyc редом. Затова е с тоя прякор. То черния му дроб е изгнил вече от злоба.

57

Анонимен

преди 5 години

До един от МладостА ти, какво търсеше там бе, а?! Да на си бил с жена си и децата си! Гиди злобни строителни мафиоти, дето гледате да преперете парите си, а тая сбъркана на природа еколожка, не ви е разрешавала да задръствате с грозните си, психотропни, никому ненужни опасни купища бетон, красивата ни българска земя.Безсъвестни неграмотници. Вас трябва да разследват!!! Вакли овни!

56

Анонимен

преди 5 години

Такъв неистов тормоз на тези две жени, не е нормално. Прокуратурата трябва да проучи това поведение.Да наложиш забрана за излизане в чужбина на човек, който е в ареста, е необяснимо, смешно, няма логика, няма основа.Селендурски тип тормоз!Изблик на подкожна омраза от засегнати от нещо субекти. Патология, неестествено, а като факт - тормоз.Може би затова е създадена Истанбулската конвенция, да опазва жените от всяко насилие.

55

Анонимен

преди 5 години

До 42Да отиде на почивка в Гърция може всеки. Що за глупости плещиш. *** платен лъжлив, който разпространява лъжи и злоба.

54

Анонимен

преди 5 години

До 44Много е ГРОЗНО да слагаш епитети на хора, които не познаваш лично, още по-малко пък за външен вид. С това се излагаш самата ти и показваш колко лошо си възпитана и с просташки език мислиш, че се издигаш в очите на хората и някой ще забележи мизерната ти злобна душица. Не се хаби да драшиш по клавиатурата, ако не можеш да напишеш нещо смислено като коментар. Овен това има презумпция за невинност. Съдът още не се е произнесъл, коя си ти, че да раздаваш присъди.

53

Анонимен

преди 5 години

До 57Строителството не е нещо вредно, но да се презастроява на едно малко пространство също не е добре. Всичко да се прави разумно и с някаква визия. Не може без зелени площи и паркинги. Не може всеки инвеститор да си цвъкне сградата където му се иска. Трябва планиране и ред.

52

Анонимен

преди 5 години

От коментарите разбирам че строителството е нещо много лошо и вредно!? С две думи нищо да не се прави и да протестираме че нямаме пари!? Само да ви питам: според вас парите по дърветата ли растат?

51

?!?

преди 5 години

Че ще осъдят България за тая гавра е ясно. Защо пуснаха Брендо да се лекува, а тия двете ги държат като враг на народа?

50

Ваклин ГРУП

преди 5 години

А Ваклин вече пети небостъргач вдигна в Младост и всичко на зелено продаде докато Иванчева я местят от затвор на затвор.

49

Байфидан

преди 5 години

гербандитите се вкараха автогол с това дело. Мислеха, че ще са на власт до безкрай и могат да си правят каквото искат. Съвсем скоро местата ще се сменят и тази гавра няма да бъде забравена.

48

До Loshata

преди 5 години

Loshata, ами хайде като са грозни да ги екзекутираме.Ти си много по-грозна от тях, ама те търпим.

47

Зозо

преди 5 години

ще стане година вече как не могат да ги осъдят. Какво стана с железните доказателства? Сега ли ги правят?

46

до 50

преди 5 години

Е ти какво предлагаш...дай защото има и други корумпирани да пуснем и тези..... га ядаха кюфтаците не реваха..............

45

Анонимен

преди 5 години

С АРЕСТА НА ДВЕТЕ ЖЕНИ СЕ СЛОЖИ КРАЙ НА КОРУПЦИЯТА У НАС.РЕШИХА СЕ ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ.ОТВОРИХА СЕ ОЧИТЕ НА СЛЕПИТЕ.

44

Самоа

преди 5 години

Изнудвачките сега станали женици и жертви, а като беше кмет, разправяше: Аз съм кметът на Младост, нищо не можете да ми направите. Колкото и да врякате, политически скандал няма да стане - тва си е долна корупционна афера и те са за затвора.

43

ОПА

преди 5 години

Колко нови сгради на герберчетатат *** и прозти изникнаха сега в този район на софия----юродивите *** на борисов си играят с НАРОДА--позор-оставка бе боко,оставка и изчезни от тук