16

xxx

преди 5 години

До Анонименнали мигновено ще стане гражданска война.. да не са като нас

15

ГЕРБ forever

преди 5 години

При нас всичко е наред.Цените на горивата паднаха,народът е доволен!В скоро време се очаква и цената на хляба да се регулира.Кило кокоши бутчета в магазина на народа Кауфланд е 2,49лв.Ниски цени и благополучие-всичко това благодарение на ГЕРБ!Очаквайте нови намаления, оферти и промоции!

14

Тошо артиста- Тато

преди 5 години

До13. Цитат: "Журналистите трябва да пишат, не това което е , а това което трябва" за партията!

13

Анонимен

преди 5 години

Белгийците трябва да взимат пример от разБойковото МВР - актове за смущаване на обществения ред и официални предупреждения за споделяне на снимки от протестите във фейсбук. Така се прави в Източните демокрации и правителството е стабилно!

12

Чиновник

преди 5 години

В Белгия потестите НЕ са срещу цените на горивата. Вчера един човек обясни за какво протестират в елгия и във Франция, но медиите изобщо не разпространиха изказването.

11

Анонимен

преди 5 години

Правителството ще вдигне цените и ще прати по недоволните богаташи в Белгия гумени куршуми, сълзотворен газ, водни струи и жандармерия с палки и електрошокови стрелички за богаташите. На Запад полицията бие още от 19 век и не е спирала никога.

10

Обективен

преди 5 години

Дизеловите автомобили в Белгия били значително повече от бензиновите. Ами нормално е, в крайна сметка дизеловите по-малко замърсяват от бензиновите с изключение на азотните оксиди. В България само 37% от леките коли са с дизелов двигател.

9

Анонимен

преди 5 години

Такаааа, Франция протести с побой, Белгия протести с побой, България протести с присъстваши на тях "***, анцузи, агитки, биячи и все тая ***" така казват медийте, но тука бой няма. Значи културните белгийци могат да се бият, а ние не, защо? Защото ти става кофти, като ф национален ефир те заклеймят и обидят същите тези, които не идват да те питат защо протестираш.

8

Анонимен

преди 5 години

Браво на белгийците !Отстояват си правата !

7

ЖЪЛТИТЕ ЖИЛЕТКИ

преди 5 години

Началото на края на скапания ЕС

6

ей мишки

преди 5 години

Ето това са истински протести,а ни я тук мир,няма сблъсъци и нищо не се променя,нима Белгия не е демокрация?!

5

Анонимен

преди 5 години

Ето така се прави. Ние дори едни протести не можем да направим както трябва.

4

Анонимен

преди 5 години

Какво искат белгийците да им даваме петрола без пари !? Като ти е скьпо не карай вьрви пеш полезно е за здравето.

3

Анонимен

преди 5 години

Сигурно и там К. Нинова плаща?И е виновен мъжът и, който е в "Лукойл".

2

Анонимен

преди 5 години

не знам Путин кскво пистига в западна европа но бай Дончо си постига неговото, бастиса Иран тотално и спекулантите в европа хукнаха да правят пари от горива че видиш ли петрол нямсло да има. Сега куриоз цени на петрола падат а горивата седят високи. Да ви имам пазарните икономики ..

1

Discovery

преди 5 години

"В страната от миналия петък са в ход протести, придружени с блокади на складове за съхранение на гориво"Е така се протестира, блокираш нещо дето да засегне някой, който има роля в горивата!!! А не да блокираш пътя и да пречиш на себе си и останалите.