197

Анонимен

преди 5 години

Най-доброто място за живеене заромите от България е германия .Отивайте там , не чакайте .

196

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияАбе аз цяла западна Европа съм обиколи с кола , такива подвижни мостове няма бе братко ! Кво си станал да ми обясняваш това било ,онова било ?!Ха ха. И шопът е казал :Те такова животно нема!" Обиколил бил Европа с кола и не видял...:)))

195

Боби

преди 5 години

До Анонимен"товарния кораб има пратка със скафандри""стават да се добива горски мед"АноУмни един скафандър за открития космос е 100-114кг зареденЕдин скафандър за излитане и кацане(предпазва от разхерметизация само) е около 10 кг но освен него има модул вентилационен естествено на земята няма да го ползват но има един проблем тези скафандри са уникални и са за всеки космонавт по отделно Чукча да се сдобие с такъв трябва да го съблече от гърба на някой космонавт

194

Анонимен

преди 5 години

Какво правиш в германия катоси толкова бос ?

193

Ха-ха

преди 5 години

До привет от ГерманияВече разбрахме че си гастарбайтерче,няма нужда да го напомняш.Ама Европа не е само магистрали.И хората не си бутат историческите забележителности заради такива като тебе.*** кажи на кралицата да махне Тауър бридж,щото е морално остарял...

192

Факт

преди 5 години

До АнонименБъдещото време не е монопол на руснаците!От 5 години слушаме американска пропаганда как Русия щяла да колабира до броени месеци,Путин щял да умре от рак и прочее.Да е станало нещо от това?Впрочем в същото време Кримският мост бе построен,а в Сирия бяха провалени американските планове.А Путин-жив и здрав,че и деца прави!Вече се чудят дали няма да изкара и до 2030г.А реално изпълняват на 100% обещаното само китайците.Може би защото имат пари и хора в изобилие.

191

Анонимен

преди 5 години

Руснаците са най-добри в космическите и военните технологии!

190

Анонимен

преди 5 години

da

189

Solar Power

преди 5 години

До 232: Точно това твърдя и аз. По време на соца нямаше нито едно изобретение (руско). Всички неща бяха бледи копия на западни оригинали.Няма как и да е по различно след 1917-та година. Виж преди това Русия имат много много качествени изобретатели !!! То един глупав хладилник се купуваше с връзки......

188

Анонимен

преди 5 години

Не са луди руснаците когато лъжат, луди са тия дето им вярват.

187

Боби

преди 5 години

До привет от Германия"Мостът на снимката е наистина уникален"Ехх Умнико Снимката е от Санкт Петербург и там има не един мост като този както се казва пак ИРОНИЧНО се ИЗЛАГАШ В ЕФИР. Хайде спри се а?

186

Ха-ха

преди 5 години

До привет от ГерманияОчевидно си уникално ***!Подвижни мостове има навсякъде,където са потребни,вкл. и в САЩ.Един висок мост значи унищожаване на няколко квартала за подходите.А и необходим ли е,след като отдолу няма голям трафик.Впрочем,движението е най-вече през нощта.

185

браво на тях

преди 5 години

почитателите на краварите сега се скъсват от завист.

184

задграничен

преди 5 години

Аз пък да ви кажа.Не ми пречи нито САЩ,нито Русия,нито Турция.Не виждам и вас какво ви бърка.Ако целта е развитието на България, със сигурност пречките не са отвън,а само и единствено вътре в държавата.Навън за никой не сте такава важна тема,каквато се ласкаете че сте.

183

Няма нищо уникално..

преди 5 години

...при нарастващото ускорение, всяка ракета достига до свръхзвукова скорост!

182

Анонимен

преди 5 години

С тия уникални ракети Путин прекали. Вече никой не го взема на сериозно.

181

Анонимен

преди 5 години

Първият реално работещ лазер е демонстриран през 1954 от Чарлз Таунс и сътрудници в Колумбийския университет (Ню Йорк). Под името "мазер". През 1957 Гордон Гуд - от същия университет, въвежда наименованието "лазер" и е първият, нотариално описал принципите, на който работи изобретението.За повече сведения потърсете в Интернет (избретение на ???) "История лазера"- руската версия.

180

Анонимен

преди 5 години

До Solar PowerПърво научи български, къде се слага пълен член, че имената на държавите се пишат с главна буква и т.н. Не става дума за лазерен принтер, лазерен далекомер, нивелир или лазерна епилация. Не измествай въпроса, подличко е! Лазерът е изобретен от Басов и Прохоров, които получават за това Нобелова. Мрази си колкото щеш, но не ме въвличай в твоите душевни трептения! Писна ми от дивотии! Не цапай светлите имена на Ботев и Левски! За това бия през устичката! Сик-тир!

179

Гoшу

преди 5 години

До Solar PowerНе им се обяснявай на пенсиите, няма да те разберат. Те си искат соца и мразят всичко прогресивно. Влече ги Азия и това е, нямат оправия :) Искат да си бачкат в някой завод, да си клатят краката по цял ден и заплатата да им е сигурна накрая на месеца. За какви фондове и инвестиции им говориш :)

178

Виновен

преди 5 години

Сорос е виновен. Путлеристите са най-големите терористи на света.