45

Психиатрията

преди 5 години

Волен ,пили си хапчетата?????? ХАПЧЕТАТАААААА!!!! Или В ЛУДНИЦАТАААА!!! Нали трябва да те излекуваме!!!!!! ХАПЧХАПЧЕТАТАВОЛЕНЕЕЕЕЕЕЕ

44

фердо

преди 5 години

сайдера ще го признаем за патриот ако набие тескере войвода

43

АfD Германия

преди 5 години

Какви патриоти са т.н. Обединени Патриоти, като не вдигат глас срещу злокобния и унищожаващ Еропейската цивилизация ГЛБОБАЛЕН ПАКТ ЗА МИГРАЦИЯ ?Истинските патриоти в Европа протестират и се борят срещу продажните режими на Меркел и Макрон, или пък управляват страните си в интерес на собствените си народи - Австрия, Унгария, Полша, Чехия, Италия, Дания...скоро ще се присъединят и други.

42

Unvas

преди 5 години

Uuuuuuuuu, ortodoksalni bg teroristii!Bulgarskite predpriemachi se nujdaiat ot stabilna, sigurna i spokoina sreda za proizvodstvo i realizacia v rbg i po sveta, kak iskate da vdigat bg zaplatite na bg trudova sila v europeiska rbg?! Vie ste sram i pozor za bg narod, uuuuuu! Koi ste vi kupi izstrebiteli?! Kreslivite maiki li?! Ili korumpirania bg prezident i negovata Ni nova?!

41

Анонимен

преди 5 години

И Марешки това е най-тъпия политик, които някога съм виждал в политиката

40

Анонимен

преди 5 години

Не мога да разбера как хора могат да гласуват за тея трима ***..... що за държава е това нямам обяснение..... ти да се оплакваш за заплати гориво и тем подобни неща и дойде момент за нови избори и пак хората гласуват за тези ***.... и като няма алтернатива да се изберат друг за гласуваме не тея ***

39

Анонимен

преди 5 години

Случайно да сте чували за БЕЗУСЛОВЕН БАЗОВ ДОХОД? Само той ще спаси света от разруха! Само тази система ще вдигне България икономически на крака. Българин я е доразработил и приспособил за БГ. Не пишете глупости, а прочетете! Има път напред! Това е истината и единствения изход. Поне за България. Тука сме останали последните мохикани и пазим територията един вид като войници на пост в тази прокълната територия от която и мигрантите бягат. Всеки има в рода си загинали по бойните полета в Балканската война и в Първата световна война. И в момента се води тихата война дали ще я има България.

38

Mopcku_

преди 5 години

Вчера в интервю Марешки каза, че очевидно е, че Сидеров е най-нормалния сред тия патриоти.... Страх ме е да мисля по темата, ако наистина Сидеров е най-нормалния!

37

Гашо

преди 5 години

До 1.Жълтата тиква както го наричаш за нищо не е излъгал. Твойте хора от Атака излъгаха за големите пенсии и заплати. С десете лева дневни за тролене от обединените мафиоти скоро и хляб няма да си купиш.

36

1

преди 5 години

До Анонимен34,абе *** ,целия свят разбра,че комунист-премиер имаме,само ти не разбра.

35

1

преди 5 години

До Гашо,бялата златка ,не знам,но жълтата тиква пуши пури.

34

Анонимен

преди 5 години

Сидеров е американска марионетка и иска оставката на Каракачанов за да саботира покупката на изтребители.

33

Гашо

преди 5 години

Бялата златка да каже как пуши пури по 100 лв. парчето, пие коняк от по 1500 лв. бутилката и купува джипове за деница гаджева за по 100 000 лв. А тези, където му гласуваха чакат да им вдигне пенсиите на 500 лв. Ще чакате, но в друг живот. Продължавайте да гласувате за подобни алчни карикатури и да ги правите милионери. И не...нито бялата златка е луд, нито шкембе воевода е глупав. Гласувалите им доверие са глупави и луди.

32

Анонимен

преди 5 години

Патриотите поне се занимават с някакви български проблеми,а герберите само гаф след гаф и нито веднъж не видяхме ББ да се изкаже на някой български празник,даже го няма и не почита българските празници.За България ли работят герберите или за лобита и чужди интереси?

31

Анонимен

преди 5 години

Патриотите изпълниха със съдържание едноименното стихотворение на Ботев ...

30

Анонимен

преди 5 години

Правилно,Волен заби нож в гърба на другарчетата си,единствените патриоти са ВМРО,а Валери само донякъде.С патриотите лошо,без тях още по-лошо.Спрете геноцида над населението!Направете минималните пенсии 500 лева,а минимални заплати 1500 лева! За силовите структори имате високи плащания,а за народа нямате?

29

Анонимен

преди 5 години

Види му се края.

28

Анонимен

преди 5 години

КОРУПЦИОНЕН СЪВЕТ на малката патерица на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ са лишени от 500 000 лева конфискувани от банкова касета на Каракачанска .

27

Анонимен

преди 5 години

Комунистите пак им текат лигите за власт.

26

Анонимен

преди 5 години

Волгин е член на БСП.