100

АНТИ

преди 5 години

За какво европейско развитие ни лъжат от ГЕРБ ?!В Европа има ред, тук безредие.Мафиоти, маскирани като бизнесмени, се разхождат спокойно по улиците и не крият високия си стандарт на живот изобщо.Крайно нуждаещи се граждани, се ширят в къщи на нЕколко етажа и не слизат от автомобилите си.

99

441115

преди 5 години

На Баце му леят куршум за страх от утрешното гостуване при Слави.Айде сеир:Кон боб яде ли?!.Жал ми е за троловете,бая сълзи и сополи ще пролеят.Цецко ще влезе в преразход със салфетките

98

Анонимен

преди 5 години

Ако перманентното Йьок на Президента се нарича работа, то тогава моята оценка е 100% по принос за вреда към българската държава.

97

Анонимен

преди 5 години

Който и да дойде на власт, когато няма приемственост както до сега, все повече ще затъваме. Не може правителство след правителство, да прави точно обратното на предходното и да имаме икономически разтеж.

96

чарли

преди 5 години

Зависи кой прави изследването !

95

Анонимен

преди 5 години

До БАШ майстораНие и сега сме с Вожд, ако не си забелязал.

94

Комунистите ограбиха

преди 5 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

93

Розата

преди 5 години

Нашите продажни медии не се осмеляват да кажат,*** протестиращите искат ОСТАВКАТА НА БОЙКО,ами ни говорят за цени на горивата.Гл.Прокурор що не провери другаря ЗЛАТЕВ?!

92

Комуне

преди 5 години

Ей,тези от ГЕРБ много яки бре,от кога ги сваляме и не става!Само се чудя,ще се намери ,поне един пророк,да излезе и си признае,че не е познал!Или не съм го казъл,друго казах!

91

Гoшу

преди 5 години

Аз честно казано се чудя за кой да гласувам. Гласувал съм само един път през живота, като бях на 20 и то защото баща ми ми даде 5 лева, да гласувам за СДС :) Ама така като гледам, май няма за кой. Ни БСП/ДПС, ни ГЕРБ, ни тези смешници Патриотите. Реално няма за кой да се гласува.

90

АНТИ

преди 5 години

ГЕРБ и ОП са длъжни да ни осигурят по-добър живот !Те командват сега.

89

Иф

преди 5 години

Абе на вас само БСП ви е в устите червиви .А що не кажете нещо за Цветановите апартаменти,примерно;или на Цв .Бориславова.Като ще е ;да е..Аман от ***-плюцачи.Нещо за сметките на Асфалт паша?

88

Работник

преди 5 години

До РуандаШайката наречена ГЕРБ и Патриотите, остави българските пенсионери най-бедни не само в ЕС а и на БалканитеАз не знам ГЕРБ да е обрал банките и пенсионните фондове 1997г.БСП беше!Ограби родителите ми, сега иска да ограби и мен.Тръгнахме от $3 пенсия и $5 заплати, а сега друг бил виновен.

87

Анонимен

преди 5 години

че тиквата за нищо не става е ясно, но още не мога да разбера как БСП съществува ... докато е има тая пратия никога няма да станем бяла държава

86

Анонимен

преди 5 години

БОКО ДА НИ ОСВОБОДИ ОТ ПРИСЪСТВИЕТО СИ И ДА СТАНЕ ОХРАНИТЕЛ НА ЖАН КЛОД ЮНКЕР.ЩЕ МУ МАСАЖИРА УШИТЕ И ЩЕ СИ ЖИВЕЕ ЖИВОТА.

85

Анонимен

преди 5 години

Оставка! Оставка! Оставка!

84

Аз

преди 5 години

ОП бяха отстреляни като седесарите. По тази логика желателно е следващия мандат да управляват герб с дост и дпс, за да бъдат извадени от парламента завинаги, след като сдс и герб регистрираха двете турски партии

83

Розата

преди 5 години

Нека пишат на Цвъки троловете каквото си искат.МНОГО СКОРО ЩЕ СВЪРШИ ЦАРСТВОТО НА БАЦЕ,края му се вижда.Айде тролчета,до скоро.

82

Руанда

преди 5 години

Шайката наречена ГЕРБ и Патриотите, остави българските пенсионери най-бедни не само в ЕС а и на Балканите. В Косово, най - криминалната държава на света, само Сомалия е зад нея, мин. пенсия е 130евро а в момента в България е 102евро...

81

Shark

преди 5 години

До 80 Президентската република е хубаво нещо, но сега, при този президент, да. Само че имайте предвид, че той няма да е вечен. Ако дойде пак някой като Роско и с такава власт в ръцете, давате ли си сметка какви поразии ще направи. Той без да има толкова власт направи куп поразии, а представете си ако бяхме президентска република.