40

Работещ

преди 5 години

При БСП взимах ниска заплата, но при ГЕРБ дават големи заплати и заплатата ми на работещ е голяма, и всички мои работещи приятели и работещите приятели на моите работещи приятели и техните работещи приятели са доволни от ГЕРБ защото ГЕРБ мислят за нас работещите да взимаме големи заплати.

39

Ха-ха

преди 5 години

Кой ви излъга,че ДПС е извън властта?????Митове и легенди за бу.дали...

38

Пян_Гъ

преди 5 години

Сега сериозно. Нито САЩ, нито 13-те фамилии и глобалния либерален елит по света, нито пък Доган-Мултигруп у нас ще се предадат доброволно. Това е п-п на самосъхранение, основан на страх от загуба на власт. Готови са да *бат мамата на света щом няма да са те. Дотам стигат нещата. Въпроът е да го проумеем - ние нормалните: неюдомасони, неченгета, некомунисти, негрантаджии, нерубладжии, недоносници - и да се противопоставим.

37

Анонимен

преди 5 години

Това проучване е преди оставката на Симеонов, след нея ГЕРБ пак е с 5% напред.

36

До 28

преди 5 години

Ами какво ще кажеш за диаманта,подарен от б.б.на Светослава ли,Станимира ли беше на стойност 11 200 000 (единадесет милиона и двеста хиляди долара),купен на търг ?С ЧИИ ПАРИ? НАЛИ С НАШИТЕ !!!!!Е, КОЙ ТОГАВА ФАЛИРА БЪЛГАРИЯ!!!

35

Анонимен

преди 5 години

В хазната се посъбраха парички и Краднелия потрива грабливите си ръчички, чака си реда хиената да падне жертвата.

34

Anonimen

преди 5 години

Аз се извинявам за коментара оказа се, че не съм прочел правилно 29% са и...те моя е грешката

33

Работник

преди 5 години

Не знам за вас, но аз започвам да харча всичко, което имам.Нямам намерение да позволя БСП-то да ме ограби както ограби родителите ми преди 20 години.Вече съм поръчал кухня, ще купя обзавеждане за спалнята и хола.Остатъка го тегля в долари и дома под дюшека.

32

Анонимен

преди 5 години

От парламента ще изхварчи Воля .Дпс и Патриотите са с друг чип и това което гласува за тях пак ще гласува .Герб от няма и къде пак ще бият а въпроса е кой ще е втора сила Дпс или Бсп

31

доволен селянин

преди 5 години

сметките са гарантирани но така ако продължава ке дойде един местен Хитлер

30

Важно съобщение!!!!!

преди 5 години

Днес държаваната администрация няма да работи с граждани и фирми.Във връзка с обещаното им 10 % увеличение на заплатите всички чиновници са мобилизирани да пишат хвалебствени постинги за властта.Моля не чукайте по гишетата - заети сме!

29

Анонимен

преди 5 години

Със приватизаторката Нинова, Циониския-Тротцки БКП-БСП няма шанс

28

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 30Някой бързо забравиха оршарски и задкулисието на БСП с ДПС! Пак ли искате турци да ви управляват?Нали виждаш, че искат.Защо ги питаш?

27

Пян_Гъ

преди 5 години

А бе, да си дойдат пак БСП/ДПС (Доган) да раздават порции, да бетонират Черноморието, да градят Цанкови камъни, АЕЦ, и то без ГРАМ ЕВРОФОНДОВЕ!!! То с пари всеки може - ей това е майсторлък. Да управляваш със Златен пръст, да се изнизваш като мокра връв зад Парламента, а отпред блокада и да те мразят безплатно... Ей това е политически живот, това искаме, дайте ни го или ще ви *бием!!! *ЕЛЯН ПЕЕВСКИ, МУТРИ, НАГЛИ, КИЛЪРИ - ТОВА ИСКАМЕ, НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ!

26

Анонимен

преди 5 години

До AnonimenНе са 71%, даже са 80%!

25

Анонимен

преди 5 години

Много е странно, при допитвания 71% виждат непродуктивност на парламента и после гласуват за същото. Особености на българския национален риболов.

24

Анонимен

преди 5 години

Е как каква интелигенция? Баце, цвък, Лъчо мозъка, Цецка, мента всички интелигенти и още нещо.

23

456

преди 5 години

До Анонимен21Та коя ще е тази ЕнтелЕгенция за убиване??Герберските нагаждачи ли ?? Те са *** като ***.Просто ще ги изхвърлят от властта и ще им секнат нищоправенето!

22

Анонимен

преди 5 години

Някой бързо забравиха оршарски и задкулисието на БСП с ДПС! Пак ли искате турци да ви управляват?

21

asd

преди 5 години

Нинова изкара 1000 маргинали по улиците да повтарят опорните точки от мокрите ѝ сънища. Ще получи реалната преценка на народа на изборите. Трудещите се хора искат да си починат уикенда и после да се приберат нормално където трябва за новата работна седмица, а не да ги блокират шепа мутри на пътя. Чакам изборите с нетърпение.