19

и това е нещо

преди 5 години

Щом почна да ви съмва,че и бсп,и герб,и дпс са едни и същи комунисти,има надежда!

18

Анонимен

преди 5 години

Само ако се въведе мажоритарен избор на съдии и прокурори, правосъдната система в България ще се оправи. Сега са недосегаеми - гласуват си и имунитета, и заплатите и прилегиите сами.

17

Анонимен

преди 5 години

Натискът се изразява в подкупи.

16

Aнонимен

преди 5 години

Всичко е мафия, беззаконие и в полза на силния, олигархията и т.н., а държавата е абдикирала и я няма

15

Анонимен

преди 5 години

До като има прокурорски и съдебен произвол, ще има и протести. Хората протестират за реформи в съдебната власт, МВР, здравеопазването, изборния закон, пенсионната реформа, лобизма, данъчната политика, реформа в образованието. и редица други несъвършенства на предишни закони и наредби.Кое от всичкото това е реалност.Чудя се на извън парламентарните партийки, как си кротуват и се правят на не разбрали.Яхнете протеста. Хората ви чакат да ги поведете. Не се правете на нещастници.

14

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

13

Мафия

преди 5 години

Питайте бургаските съдилища как вземат напълно законно закупени жилища в комбина с данъчните.В едно гърне *** в едно гърне ***. Купуваш си жилище с изрядни документи, съдът отсъжда че договорът ти е недействителен и НАП, дето са си барали пишоците, вместо да си свършат работата ви прибират жилището и съдът "узаконява" цялата тази свинщина.

12

dp

преди 5 години

Само не разбирам защо са тези имунитети за съдии,прокурори и т.н. като те и без това си правят каквото си искат,а след тях ние плащаме за техните "присъди".Защо не си плаща този който е сгрешил?

11

Анонимен

преди 5 години

Всичко е казано и какво от това?Никой не взима на сериозно българския народ, той им служи единствено да бъде стриган и краде. Но и хората са си виновни като продължават да гласуват за БСП, ДПС и герб, не разбрахте ли че те са едно и също нещо и докато те са на власт, положението ще е такова.

10

Анонимен

преди 5 години

Орешарски е виновен.И Путин.

9

Анонимен

преди 5 години

И прокуратурата (Цацаров) и съдът (Цачева) са назначени от Тиквата и се използват като бухалка за разчистване на неудобните - тези, които отказват да си плащат рекета.

8

Анонимен

преди 5 години

До АНТИЛошото е, че ако засъдят така, тоя съд ще стане абсолютен властелин на страната. Знаем много добре, как действат хората с власт, без значение произхода.

7

Анонимен

преди 5 години

Съд съм виждал само в "Али Макбийл"

6

Анонимен

преди 5 години

Продължава, докато има някой, да дава команди и да дава протекция. Иначе, къде я виждате, пишман прокурорче, в БЪлгария, да тръгне срещу човек, който има 10 депутата, двама съдии и половината адвокатска колегия в джоба си?

5

NoName

преди 5 години

OMG най-голямата новина в България - БЪЛГАРИТЕ НЕ ВЯРВАТ В ИНСТИТУЦИИТЕ - Изненадата ми е направо комическа хааххах

4

Анонимен

преди 5 години

Къв съд, бе?

3

Факт

преди 5 години

Осъдените се броят на пръсти и са все дребна риба.Иначе всички са в ла.ната!От време на време,когато някой реши да играе самостоятелно,го дисциплинират чрез държавните органи.Осъзнае ли се-няма проблеми,даже получава обезщетение.

2

АНТИ

преди 5 години

Тук крадци и корумпета, трябва да се съдят от китайски съд.

1

Ставрю

преди 5 години

Какви акции какви пет лева. И къде е Митьо очите . Прах в очите. Кога видя министри и депутати в панделата тогава ще повярвам че нещо става. Съдебната ни система се е сраснала с мафията.