53

AZ123

преди 5 години

До БизнесменАбсалютно съм съгласен с теб и едва ли ще има някой, който да не е, но за съжаление международните компании, които дават високи заплати са концентрирани в София така че не е случайно, че толкова хора са концентрирани в София. Но хора с заплати около 1к спокойно могат да изберат всяко едно кътче на България и да живеят по описания от теб начин съответно и с по малко пари.

52

Имотна батка

преди 5 години

Цените са такива , защото българина масово е тъпо парче и се загробва с убийствени кредити за двустайни *** или разпадащи се панелки.Спрете масово да купувате сега и края на февруари гледайте сеира на брокери,банки и стротели.Не казвам,че имотите ще станат без пари,но едно 20% надолу са гарантирани!

51

Krali Marko

преди 5 години

Особено като се имат предвид следните фактори:1.Строй се като за световно 2.Населението постоянно намалява3.Над 30% от апартаментите са празни 4.Мутроикономика в която основните инвеститори са "Гинки"5.Заплатки от по 500 евра, които се изяздат от инфлацията

50

Krali Marko

преди 5 години

Пише ви човек от Лондонското Сити, най които работата му е да преценява в какво си струва да си вложиш парите.Гледам тука познати купуват апартаменти по 200.000 евра в София.На всички по умни, които слушат им казвам, не правете тея глупости.Себестойноста на тези имоти е макс 600 квм евра в идеален център. Това вклучва и подкупите. Ако се продават за 2500 квм евра, пазара ще се осети скоро и ще има жестока корекция.

49

Ahismeh

преди 5 години

Hahahaha....to nema edin svesten garage tam, ko ostava za jiliste?! Hahahahah....

48

Ashli

преди 5 години

Kupihte li si moderni urni?!

47

ИЗВЪН

преди 5 години

И да само да чуя от всички чакащи балона да се спука и все още споделят дома на мама и татко... колко жилища си купихте, по времето на предишната криза ?

46

Анонимен

преди 5 години

Chudesno za oae...hahahaha...

45

Анонимен

преди 5 години

До Сф 39Старият чар може пък и да го помни някой, само че тогава ходех с къси панталони.А и никой не ми пречи дори и сега - в гетата нямам работа, работата ми е на 10 минути пеша и нямам грижа с паркиране; само се дразня от необоснована агресия - не съм хукнал да обиждам някого от Стара или Нова Загора. И през ум не ми минава да се интересувам от цените в центъра - за разлика от някои брокери, които обикалят квартала, преструват се, че са сбъркали адреса и подпитват дали пък някой не продава.

44

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 19Ти май дори не си стъпвал в центъра, камоли пък да си живял тук; да те светна - местните си имат вили и къщи извън града, не че това трябва да те интересува, казвам го, за да не им береш грижата със завистливия си селски манталитет.Пише се "пОмия" и "пАрвенюта" - ти си там, поне това научи.

43

Анонимен

преди 5 години

До Дзивкосложи ръка на сърцето и ми кажи около Доктроската градина виждал ли си каруци да спират и да преравят контейнерите? Ако не си само 1,2 км в радиус завърти, ще срещнеш няколко.

42

Анонимен

преди 5 години

ако искам да си купя нещо от 2500 евро квадрат около 100 квадрат ще излезнат 250 000 евро или половин милион лева. Ако имам половин милион лева, ще заобикалям София по северната и южната тангента и няма да стъпя вътре или хората с половин милион лева противно на логиката са глупави или цените ви са объркани.

41

ЛАЗО

преди 5 години

Вижте София от високо,не от птичи поглед,а от случайна магистрала и ще разберете всичко за София.Цени,имоти,здраве,благосъстояние,деца,пенсионери,а през зимата ще бъде малко,но малко по-зле.Не високи цени,а високи шмекери е пазара в София.

40

Жоре от Младост 5

преди 5 години

До коментиращите квадрата в Германия- мешате баби и жаби батенца! Германия е 80 милиона и продължва да расте, а БГ е най-бързо умиращата държава в света барабар с Авганистан...При 1000 нови блока които се пускат тази година в София и 980 следващата айде да видим дали няма да гръмне балона, така че да се чуе отвъд Шоплука...А на тия от центъра дето се мислят за роднини на краля слънце само да им пожелая да си газят кучешките *** и повръщаното пред кооперациите....

39

Сф

преди 5 години

До Анонимен 39Кратка справка с случаен сайт за недвижими имоти показва, че се продават. Не съди по себе си, има хора, които могат да си позволят апартамент в центъра, дори на сегашните завишени цени, но просто не го правят, защото предпочитат да инвестират парите си в имоти на по-хубаво място. И аз съм от София, но хайде стига с този местен шовинизъм. Градът не прилича на нищо, сляп ли си? Да не би преди заселниците да беше рай? Винаги е бил мръсен и кален град. Старият чар никой не го помни.

38

Анонимен

преди 5 години

Има ли смисъл изобщо да коментирате, след като апартаменти в центъра НЕ се продават? Не че изобщо може някой от тук коментиращите "мъдреци" да си го позволи, но нека си поплюе на воля, нали? Е, вижте какво е хубаво в Търново, в Турну Мъгурели и в "Люлин"7, изтрябвало ви е гадното Софе - тъкмо да си поотдъхнем малко и ние, а?

37

Бизнесмен

преди 5 години

Ко? Не! Миналата година си купих изцяло обзаведен апартамент с газификация на центъра на Търново за 460? на квадрат. Изгледа ми ми е прекрасен към Царевец и Арбанаси. Има паркоместа колкото искаш, има ясла, детска градина, начални и средни училища, супермаркети, денонощна аптека и паркове с детски площадки и всичко това в радиус от 1000м. Въздуха е насравнимо по-чист, а присъствието на интернационални *** да не говорим. Халал да ви е тая София!!

36

R

преди 5 години

Не е ли време, по аналогия с горивата, да се направи проверка за себестойността на строителството и колко е печалбата на строителните фирми...

35

hahaha

преди 5 години

Цена на апартамент в Лозенец, до Булинс на Баучер, 450к евро, за 170 квадрата. Пиатм брокерката това шега ли е? Те отговаря, все пак сте в Лозенец, отсреща е хотел Маринела. В същото време майка с бебешка количка е принудена да слезе да си бута количката по платното за движение, щото тротоарът е с начупени капаци на комуникационните шахти и ест има кофа, която пречи. Ами даже са ниски цените. Предпочитам да си дам парите за имот в чист и подреден град. Останалите нека се набутват.

34

haha

преди 5 години

А каруци минават и по ул. Шипка и по ул. Оборище! Нито качеството на строителството е високо, нито околната среда е читава, че да сравняваме цените дори с провинциален в Германия град. Да не говорим, че за 250 000 евро може да си купи човек къща на Коста дел Сол. *** те богатите араби и руснаци са прости и си купуват в Марбея и Ница имоти, а не в София щото видиш ли цените са изгодни и си в европейска столица. Всяка шахта-дупка, коли по тротоарите, бездомни кучета, иначе цените европейски, алоууу