22

Анонимен

преди 5 години

Има дискриминация по етнически признак. Но хората до толкова са свикнали да бъдат третирани като 2. или 3. качество, че не търсят защита от никого. Особено турците. Няма полза от институциите.

21

Шопо

преди 5 години

Кафявият башибозук граби,изнасилва,убива ! За каква дискриминация става въпрос ?!!! Образоваме ги,храним ги лекуваме ги за да мародерстват !

20

Анонимен

преди 5 години

Като раждат като *** където им падне няма как да имат гражданство

19

Иван Иванов

преди 5 години

Да има дискриминация към Българите в България, така че да има дискриминация!

18

Анонимен

преди 5 години

60 милиона... Пи ли си хапчетата? Мери ли си температурата? 20 млн руснаци и 20 млн китайци спечелиха втората световна.

17

муспи

преди 5 години

Прасета, дискриминация винаги е имало у нас за най онеправданата и изстрадала нация, тази дето даде 60 милиона жертви в холокоста, дето победи Нацизма и сега извърши прехода към Демокрация в Европа, а в България изнесе на могъщите си плещи този душещипателен Преход! Но няма нищо даром, това е волята на яхве, която е по образец на природните закони. Народът дал на човечеството най много Нобелови лауреати, построил Пирамидите и Софийското метро, ще застави българите да си платят с територийката!

16

Наблюдател

преди 5 години

Дискриминацията към българското малцинство в селата и малките градове България е убийствена в истинският смисъл на думата! На година жертвите на р-омскиябашибузук са трицифрено число! Защо мълчим? Цената на горивата е по-важна отколкото живота на последните българи по селата и малките градчета в България!

15

До 18

преди 5 години

Малко ви беше- жалко е че не ви изпъдихме по/ огнено. Който чувства родината си анадола, марш там. И без това много се задедяхте тук- не сте желани.

14

Ястребителят

преди 5 години

Българите да не мрънкат много-много, щото още нищо не сте видели! Това са ви хубавите дни! Не сме забравили диващината ви "възродителен процес", да си знаете!!! Ще ви се връща тъпкано, та претъпкано!

13

До 13

преди 5 години

А га яие кифтетата ни рива! А га яди кибапчитата напрьеко, па ни рива! Си'а ривеш!

12

Анонимен

преди 5 години

...Има ли дискриминация към малцинствата у нас все още....Като се има предвид, че българите намаляваме и много скоро ще се превърнем в малцинство - да, има дискриминация срещу нас!!!

11

Nzz

преди 5 години

така е , ще ви малтретират белите дynенца, щото само си кротувката и пишете в нета...

10

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е някой да помисли за малцинство в България. А именно българите. И аз искам да не плащам ток, данъци и парно. И да ми дават пари и кюфтета покрай изборите. Ай сиктир.

9

I'm

преди 5 години

Дискриминация към малцинствата НЯМА! Дискриминацията е към мнозинството! Първите имат права, а вторите, задължения!

8

Анонимен

преди 5 години

Дискриминация има защото политиците я насаждат. Защо по бай Тошово време нямаше дискриминация защото никой не насаждаше омраза. Хората живееха задружно никой не ги делеше на сини червени жълти и бембени. турци ци..гани евреи власи копанари католици и тем подобни. Всички бяха български граждани със задължителен език Български. Учеха в Български училища заедно без омраза и завист. Всеки имаше работа и къшей хляб. Всеки имаше покрив над главата. А сега клошари и просяци. Това ли е демокрация.

7

Има разбира се!

преди 5 години

Българското малцинство е тормозено от некадърността на властта, тъпотиите на анти българските закони, хапано от кучета, избивано от Циг Аните , дискриминирано от "правозащитни" и "кучезащитни" формации, задушавано от собствената си глупост и простотия.

6

Анонимен

преди 5 години

Прав е човека!Българите вече са малцинство и са супер дискриминирани!Дано и БХК почне да говори за това най-после

5

Анонимен

преди 5 години

има ,как да няма!българското малцинство е най-дискриминирано във всяко отношение

4

Гост

преди 5 години

Хюсеинов, няма как да има жалби , защото Ние Българите сме толерантни, но това ще е до известно време/вижда му се края/.

3

А българите

преди 5 години

А кога някой ще каже защо има дискриминация към българите.... От тяхните заплати се хрантутят тези всичките дискриминирани... Ах горките....един ден няма да ни има и тогава мамата ви ще се разгони... Тези диваци ще скачат с мотики и кирки за пари които няма от къде да им дадете...