15

Някой

преди 5 години

Намерих сметка в друг сайтДаниела Кирилова СтаменоваIBAN - BG52BPBI79421084030701BIC COD - BPBIBGSF

14

Анонимен

преди 5 години

Алооооо, забравили сте банковата сметка!

13

Анонимен

преди 5 години

Съд за тези лекари и да заплатят протези и всичко по лечението на жената !!!!!!Не ги е срам!!!!! Търгаши със здравето на хората , господ да ги накаже !!!!

12

аз-ът

преди 5 години

ДНЕСА хубаво телефон сте сложили, но не всички иамат възможността да купят машина и да й я донесат лично. ЕДНА БАНКОВА СМЕТКА ДА БЯХТЕ СЛОЖИЛИ, ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО, ВСЕ ПАК СИ ПОЛУЧАВА ПЕНСИЯТА НЯКЪДЕ!!!

11

Анонимен

преди 5 години

Реален пример за социалната политика на правителството, начело с вожда и учителя, филантропа и смирения християнин, жалостивия и справедлив ръководител, слънцето и въздуха на нашата страдална родина, антикомуниста и ЧОВЕК - ББ.

10

DODO

преди 5 години

До АнонименДАНИЕЛА ИЗПИШИ СИ СМЕТКАТА В БАНКАТА ЗА ДА ТИ ПРЕВЕДАТ ХОРАТА ,КОИТО ЖЕЛАЯТ ДА ТИ ПОМОГНАТ.

9

Анонимен

преди 5 години

"Тя е с два ампутирани крака сред лекарска грешка". - що за лекари са били това ако е така, с какви дипломи.(ако това е самата истина, е чудовищно.) Или нещо са били заблудени тези хора, не вярвам да го направят с лекота.

8

Anonimen

преди 5 години

защо е 1000 лв. машината? аз си купих за 150 лв, и един оверлог за 150 да вземе, триста лева са. поне за началото, пък ако потръгне нататк, да мисли за професионални тогава

7

тотко

преди 5 години

Аз съм инвалид с 180 лв. пенсия и съм принуден да работя защото пенсията не ми стига само за лекарства.Сега с новия Закон за хората с увреждания ,ще ме принудят да избирам,пенсия или работа.Да изсъхне ръката на всички който биха гласували за "патриоти"-те.А на майките честито-ще ви дадат едни пари ,взети от нас инвалидите !

6

Анонимен

преди 5 години

136 лв. НЯМА такава държава.

5

до него

преди 5 години

Бойко, къде си ? Ето къде можеш да се изявиш , а не да се мъчиш с оправянето на света, много си малък.Държавата къде е , има ли я в подобни случаи ? До кога ще се разчита на бедния българин за помощи ?

4

Аз

преди 5 години

За майките с деца 150 млн за деца с инвалидни майки 136 лв на месец. Герберска сметка, болен здрав носи....

3

Българин

преди 5 години

Братя Българи, да помогнем на тази силна жена и сина и

2

Как понася болката

преди 5 години

Добре, че има син да й помага. На нейно място, след трагедията да останеш без крака,нямаше да искам да живея. Тялото й изпитва огромна болка и при най-малко движение. Сигурно щях да си прережа вените.

1

Анонимен

преди 5 години

Да си отвори една сметка жената и смятам, че без проблем ще ги събере. Не са кой знае какви пари...