34

Кремльовецът пожалил

преди 5 години

Мужиците ?Брех каква новина ?!Ако не беше пожалил кремвишите щяха са му ядат бахура!Венсеремос

33

към 26

преди 5 години

"Аууууу, колко е добър бащицата.... Скапан ***, с тая тактика може да го изкарат най-големия човеколюбец в историята"------------------------Черно по бяло е написано, че министерството на земеделието в Русия не поддържа инициативата на министерството на здравеопазването за облагане с по-висок данък на колбасите. Министерства = правителство. Шеф на правителството е Медведев. Президентът на РФ е употребен в заглавието с провокативна цел и ти, пешкир, си се окачил като шaрaн на кука.

32

Анонимен

преди 5 години

Хвали ли се или се оплаква популярната в РФ новосибирска поетеса и блогърка Сола Монова като заявява, че маломощността на нейния приятел е равностойна на 26 см.

31

(*_*)

преди 5 години

В контекста на маломощноста на руските мъже , руските жени си отдъхнаха от тази новина.

30

не може да бъде!

преди 5 години

Следя какво става в Русия и не мога да разбера откъде изкопаха тази новина!?Може би е имало такова обсъждане от някакви експерти от ниските нива ,привърженици на здравословното хранене!?Руското м-во на земеделието дава допълнително финансиране на животновъдството чрез различни програми-кредите ,заеми субсидии -сума от порядъка на 12 млрд USD и налагането на подобни данъци е просто нелогично!?

29

Грузинецът

преди 5 години

А я хочу со сиски*! Не хочу сразу**!------* сосиски - кренвирши** зрази - нещо като кюфтета с пълнежДано разберете и оцените този каламбур!

28

Що не ни е премиер??

преди 5 години

Що Путин не беше българин??? Не ще да умори народът си от глад за разлика от Бойко.

27

Анонимен

преди 5 години

Руските колбаси са по-натурални и чисти от нашите. Контролът е свиреп. Не зная дали още внасят месо, но от техния Онищенко (вай, каква украинска фамилия!) и Грибаускайте (тази пък - с литовска!) трепереха търговци и цели правителства. Като шефове на "Сельхознадзор" от тях зависеше дали ще мине някаква храна от вън! Русия има най-добрите лаборатории за изследван на храните в света и само по хормоните, с което е тъпкано животното, определяха произхода му. А ние ядеме това, което в ЕС не ядат!

26

Ха-ха-ха!

преди 5 години

Ox! Олекна ми.

25

Анонимен

преди 5 години

Аууууу, колко е добър бащицата.... Скапан ***, с тая тактика може да го изкарат най-големия човеколюбец в историята на ***. Всеки ден може да си измислят, че цените на нещо си ще ги увеличават, а той после великодушно ще заявява, че няма.... Свинските оченца трябва да го линчува собственото му стадо, дотогава ще живеят мизерно.

24

Ами

преди 5 години

Голям кеф е да пиеш ракия с руска салата и после една цепната наденица с кашкавал на скара плюс кетчуп,горчица,маьонеза и 1 2....бири.Ама не разчитай да минеш 60г.

23

Анонимен

преди 5 години

Велик, велик е Путин даже и кремвирши дава.

22

Бате Гойко

преди 5 години

"Путин пожали кренвирша....""Министерството на земеделието в Русия не поддържа инициативата за облагане с по-висок данък на колбасите."

21

Дери Путя, данъци до

преди 5 години

спукване - руснаците разбират само от терор и натиск отгоре , данъци и тирания от векове, и така ще е и в бъдеще

20

Анонимен

преди 5 години

И какво ни интерсува това нас нормалните хора ?

19

Анонимен

преди 5 години

Путин пожали кренвиршите, но не пожали децата в Сирия и Украйна.

18

До 19

преди 5 години

БСП никога не е вдигала заплатите, освен своите и на ДПС

17

Анонимен

преди 5 години

БСП ВДИГА ЗАПЛАТИТЕЕИ стопява бюджета за отрицателно време! А после?

16

ак-47

преди 5 години

У нас кренвиршите (Леки,Браво...) са доста назад по-качество и вкус от руските КРЕНВИРШИ(там цената им е 10-15 лв) ,но руснаците искат -искали да махнат колбасите-кренвиршите,а какво ще каже бай Ти *** по нашите колбаси и кренвирши ?

15

БСП ВДИГА ЗАПЛАТИТЕЕ

преди 5 години

избирайте бесепе да млатите само кренвирши и хляб а портокали за нова година кой завари