37

джони

преди 5 години

я стига глупости живеели в мир сложили снимка на тоя фалшив поп с тия мизерници дет всеки го знае тоя поп че е гъзолизец на кмета женкар пияница и т.н. Тука ни управляват само турци и от тях към нас няма никъв респект мислят се за нещо повече от нас а това вобще не е така 90% процента от тях нямат образование и немогат да говорят на български и после тези *** граждани гласуват ай маните се бе

36

Анонимен

преди 5 години

Доган определя мирът

35

ВЪПРОС към ДАНС

преди 5 години

Докога Дойче Веле ще се меси в България - Фалшивите Новини .Габриел защо не се Самосезира - Кърджали се Радикализира с помоща на Саудитска Арабия .

34

Анонимен

преди 5 години

За съжаление не е точно така. Познат от Кърджали се премести, защото съпругата му не знаеше турски и никъде искаха да я вземат на работа.

33

Димитър

преди 5 години

Като е далеч от политиката, какво прави този крадлив домус между попа и ходжата?

32

НОВИНА

преди 5 години

В Австрия и Германия започна Ревизия на Социалната Система - искат от Турците да докажат гражданство - кога ще се случи и в Кърджали и Хасково - Ромите имат двойно гражданство и прибират пари за деца от България в размер на 500 лева на дете ако си с Двойно Гражданство от Турция ?

31

Гошо Висшиста

преди 5 години

Азиса не е ли политик? А знаете ли колко е такса смет, данък имот и данък МПС в турските села и градове? Говорете ми за равенство и братство.

30

Цецо Мен

преди 5 години

Като чета коментарите си давам обяснение защо сме на този хал. Пт пишещите малцина имат идея какво е да си християнинин или мюсюлманин и какво представляват в действителност. Преимущество взимат полит коректните празнословия. Живи и здрави, докато си научим урока.

29

Анонимен

преди 5 години

Безбожници сте ейййй....Това там, на снимката, е враг. Наследник на враговете на България!

28

Бургазлия

преди 5 години

Когато няма фанатизъм и никой не се мисли за нещо повече от другите, няма проблеми.Дано етническия мир се запази в България. Не трябва да се допускат радикални имами от чужди страни. Всички в България трябва да се крепим, тази малка прекрасна страна е родина на всички български граждани и няма място за вражди и насаждане на омраза между българи, турци, арменци и др. Големият проблем за всички си остава най-голямото малцинство.

27

Анонимен

преди 5 години

Falirala mirno bg subsidirana obstina...

26

House M.D.

преди 5 години

И защо на снимката са трима потомствени атеисти?

25

ами

преди 5 години

Османско присъствие...........без коментар!

24

Souz 3

преди 5 години

Ostanali sa v regiona samo tesi trimata li?! Hahahahahaha.....i sa gushkat na rahat....

23

eve1

преди 5 години

Браво!Така и трябва да бъде,трябва да делим хората на добри и лоши а не на християни и мюсюлмани.Аз съм християнин,покрай работота ми се запознах с хора мюсюлмани ,станахме приятели и безкрайно много ги уважавам.

22

Анонимен

преди 5 години

българите живеят в мир и разбирателство с местните феодали. Все едно сме 150 години назад във времето.Уах таа държава, уах

21

Анонимен

преди 5 години

Така трябва ........да се разбират хората..............независимо от религията.............има добри турци, има и лоши българи.............България за всички е наша родина!!!

20

Греек

преди 5 години

Така трябва. Да живеем в мир.Мирът е богатство и възможност за щастие.

19

Анонимен

преди 5 години

"Османско присъствие" продължило само някакви 500 години.....

18

Анонимен

преди 5 години

По големи глyпости не бях чел. В кържаали не можеш хляб да си купиш на който и да е нормален език..........