13

Rolo

преди 5 години

Fake news.

12

Пловинцията

преди 5 години

И не е тайна за никого, че всички нови линейки ще са за София. Онази, наглата кметица, ще има да се пъчи пред медиите! А за провинцията? Там не живеят ли хора? Аз не възразявам да се дава на София, възразявам да се забравя провинцията!

11

нотариално заверено

преди 5 години

До коментар 8. - бай *** - - нали прочете - по евро финансиране са поръчани...каква "ощетена хазна" сънуваш наяве ?????!!!

10

Анонимен

преди 5 години

До 4. Напълно те подкрепям. Докторите са длъжни да лекуват без пари.Иначе за с мъка завърших училище, ама за под 2 000 лв, няма да им работя на чорбаджиите.

9

валери

преди 5 години

най накрая ще имаме линейки

8

бай ганю

преди 5 години

след 120 дни с кеф да се разболееш по спешностинтересно с колко ли ще се оскъпят при разсроченото им изплащане и дали този министър няма да попадне след време в списъкът на подсъдимите че е ощетил хазната чрез сключване на неизгодна сделка? дано да еизгодна но е обичайна практика да им се повдигат подобни обвинения

7

Анонимен

преди 5 години

До fake news ПАРАМЕДИЦИ ..........СЪС СЕДМИЧИ КУРСОВЕ..... БЛЕДА СЯНКА НА ФЕЛДШЕРИТЕ ..... ДАНО ТИ ПОМАГА ПАРАМЕДИК .....!!!!Нещо като разликата -комунистическата идеология - бледа сянка на демократичните лъжи .

6

Лекар

преди 5 години

До АнонименЛекар съм от 31 години така че не ми говорете за "кинти" и ръце в джобовете.И запомнете една истина-всеки лекар отговаря за себе си!!!За своите знания и умения!!!Аз спазвам клетвата и не отговарям за моите колеги!!!Тези с "кинтите"!!!

5

Анонимен

преди 5 години

Айде бе! Пак ли ? Че то вече минаха повече от 30 дни ...голямо мандахерцане

4

Анонимен

преди 5 години

Линейките са безполезни ако няма лекар вътре!!!С тези заплати и с масовото изтичане на лекари в чужбина нищо няма да се оправи.Искахте линейки, сега почнахте чдруго да говорите. Ти да не би да си от докторите дето са с ръце в джобовете и чакат да им падне някоя кинта от небето? Ами професионалното израстване, ами хипократовата клетва или за теб всичко е пари!?

3

Лекар

преди 5 години

До fake newsПарамедик-фелдшер!!!Сегашните фелдшери са на светлинни години от тези навремето.Ти кое би предпочел при нужда-парамедик или лекар!?На Запад се работи с протоколи т.е. нямаш никаква инициатива,на парамедиците това им стига,толкова им е образованието!А аз мога да импровизирам във всяка спешна ситуация!Разликата е огромна,уверявам те!!!

2

fake news

преди 5 години

ахахахах. никъде по света лекар не се блъска в линейка. нито сестра. има си парамедици за това. комунизма свърши. не може да забуташ лекар в линейка все едно е торба картофи. после се чудите защо всички бягат.

1

Лекар

преди 5 години

Линейките са безполезни ако няма лекар вътре!!!С тези заплати и с масовото изтичане на лекари в чужбина нищо няма да се оправи.Работил съм в ЦСМП преди 10 години за 650 лева!София е близо 2 млн. през работните дни плюс около 20 села които се водят квартали/Плана,Пасарел,Балша и т.н/Тогава бяхме 20-24 екипа.В момента са 11-12 екипа като повечето не са добре обучени!!!Е,сметнете сами!!!За кого по-напред!!!Не забравяйте че това е Спешна помощ!Ако аз съм на адрес колко бързо ще стигна на 20-30 км!?