29

Сата НАТО

преди 5 години

Фердинанд е имал пълното право и ЗАДЪЛЖЕНИЕ да атакува разбойниците сърби и гърци, които са се облагодетелствали зад гърба ни. България тогава е била по-силна от тях, взети заедно. В щаба на армията руски агенти саботират настъплението, а след това, подбудена от ***, Румъния ни удря в гръб. Поинтересувайте се кой е ген. Радко Димитриев и как свършва живота на това руско *** о типичен полезен ***.

28

Исторически факт

преди 5 години

Най-правилен подход към наглите северносахарски семити наречени гърци е имал Крум Страшни. Тия са гиганагли и от друго не разбират.

27

Анонимен

преди 5 години

На турските мekepeта оня с косата им прибира децата

26

Истински Българин !

преди 5 години

Мале... Леелеее... Аа. Ее... ВъййКолки предатели и родоостъпници имало тука, леле ееее аааа.... Ми кат не сти българи МАРШ ОТ ТУКА

25

Анонимен

преди 5 години

Още има Националния Въпрос да решиме...

24

Анонимен

преди 5 години

Българинът е силен и велик!

23

до 20

преди 5 години

Прав си за Солун.Но вината не е на българкия народ,а изцяло на немското *** Фердинанд,докаран за български цар от Стамболов.Той иска да владее и Истанбул и Солун,вижда себе си като император на Балканите.Той заповядва ненужни атаки срещу Истанбул,Солун и напада своите съюзници-Гърция и Сърбия.Като преди това преговаря с тях само от позиция на силата и им налага ултимативни условия.Иска да завладее еднолично Балканите и въвлича българския народ в своята игра.

22

Анонимен

преди 5 години

Искам само да намерите снимката на Ильо Войвода в Интернет. Хвала на таквиз български войводи беее... с тюрбан на главата и беломорска народна носия! ;)))

21

Анонимен

преди 5 години

Начи Салих Мехмедченския, българо мохамеданин, ако рече тогава, че всички българи в днешно време, които попадат в границите на съществувалата някога за супер кратко време, т.нар. Тъмрашка република... са българо мохамедани... кво праЙм тогаз?

20

Анонимен

преди 5 години

Солун никога не е бил български.Кое не е ясно?Вярно,през 1913 българите много искаха да го вземат.Имаха цялото Беломорие,но нападнаха гърците за Солун.След това бяха разпердушинени от всичките свои съседи и така и никога не се съвзеха напълно,териториално и ментално

19

Анонимен

преди 5 години

"Целта на този пpoпаднал сайт е да се обиждат всички Българи и всичко БЪЛГАРСКО АМА ОНЯ ОТГОРЕ ГЛЕДА - нали ***"С кое те обидиха бе чедо?

18

Анонимен

преди 5 години

Стефан Неманя и Мануил I Комнин се спукват от смях като четат коментари за изцяло българското население...

17

Василис Мaлякис

преди 5 години

"Също както и Солун никога не е бил български, но е имал огромна българска общност."Не! Сакън! Щом не е бил Солун български никога, значи и населението там си е 100% нашенско гръцко! Така рекох язе фашaгата с гръцко фашистко възпитание!

16

Анонимен

преди 5 години

И по тая логика, дали си българин или грък, хахаха, ясно е също, обаче на българските шовинисти им се иска всички попадали в земи, които НЯКОГА са били владяни от българи (попадали в границите на България), да бъдат задължително българи.... Да, ама не. В една дузина градове е имало например гръцки колонии (Асеновград, Пловдив, Петрич, Поморие, Несебър, Бургас, др.). Също както и Солун никога не е бил български, но е имал огромна българска общност.

15

Анонимен

преди 5 години

До АнонименБолярите,които са се обособили като феодални владения са били роднини на българския цар,бе!Какво не разбираш?

14

Анонимен

преди 5 години

"При идването на османците на Балканите,90% от населението на Балканския полуостров е било българско."Няма такова нещо. И за да разбереш, че не си прав, веднага ти давам за пример държавата в Рашка (сръбска). Там царе стават разни българчета от знатни родове, но населението е смесено (сръбско-българско) и кой какъв е точно си е ясно, но на кой принадлежи, се е определяло от това, къде господарите ти ще решат да преместят границата на владенията си, за да си събират данъците и къде ще попаднеш.

13

ШибиРиби

преди 5 години

До 7Царство , болярство все тая. Разкъсва държавата. Винаги е имало и ще има недоволни и несъгласни. Защо Англия е силна и непобедима. Защото кралската фамилия управлява хиляда години. Там да не би да е мед и масло всичко.

12

Народна Просвета

преди 5 години

предполагам, не е много трудно да напишат къде е крепостта, и след като е в заглавието, поне в началото на статията да става дума за нея, вместо сто думи разтегане на ластици без особено значение. даже е добре да присъства, като ключова дума в първото изречение. крепост без проблеми ще устои на десетки войски. крепост, устояла на десетки войни, е друга работа.ЧИТАЛИЩНА РАБОТА!!! седнете си, геврекаджии. две.

11

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЦар Борил също е бил роднина на бългаските царе,просто не са го харесвали българските аристократи.Може би,защото е узурпирал властта,а може би,защото не се е справял добре с управлението.

10

Анонимен

преди 5 години

Едните ми били узурпатори, другите били истински българи, ама бащите им, които с убийства и насилие наложили християнството, им извадили очите в тъмницата и/или ги удушили. Страшни царе, чак за гордост ги взима обикновеният българин. Ха-Ха!