10

(-_-)

преди 5 години

Аз пък си мислех, че опасностите дебнат децата в реалния свят.. Явно съм остарял :( въпреки това, ще се опитам да им обясня да не кибичат с часове в разни виртуални соц. общности, ами да си четат уроците, а ако все пак някой ги занимава с глупости в нета - да го блокират.. Какво по-просто от това? Що за тъпотия, че някой те напсувaл виртуално??

9

Victimized

преди 5 години

Нито един нормален човек не би толерирал педофилията и за това я обвързвате с интернет и сигурността ни в него, елементарна пропаганда. Предполагам статии като тази ще зачестяват, за да могат да формират общественото мнение до степен да подкрепим повече ограничения в интернет, цензура, филтриране, преследване и така на татък. ЕС ще гласува закон който ще е замаскиран като защита на авторското право, след това ще дойде и този за нашата собствена защита. Всъщност всичко е за повече контрол и власт

8

Анонимен

преди 5 години

Аз лично съм жертва на недоброжелатели в мрежата поне по 20 пъти на ден. Аз съм бял мъж на средна възраст и де що има феминистка статия е насочена срещу мен. Това си е тотален ментален тормоз и трябват закони срещу него. ТРЯБВАТ ЗАКОНИ СРЕЩУ ФЕМИНИЗМА! С ефективни присъди и затвор. А за феминизъм в държавните институции, администрация и учебните заведения си трябва СМЪРТНА ПРИСЪДА! Трябва да бъде върната смъртната присъда САМО ЗА ФЕМИНИСТКИТЕ!

7

Деян Куцев

преди 5 години

Кво жертви ба га сами си го търсят. Е преди година едно момченце сираче от сиропиталището рева за кило мандарини. Купих му половин кило и ай бисмиллях го качих на грила))

6

NoName

преди 5 години

Ако напиша какво заслужават тези "хора", които нараняват деца ще ме цензурират. Но Химическата кастрация и Приятното прекарване зад решетките им е най-малкото...

5

по ТВ

преди 5 години

Милициите на Борисов масово малтретират протестиращи граждани!Нет медиите платено мълчат!

4

Анонимен

преди 5 години

Кастрация с две единични тухли,като си пазите палците на ръцете да не ги сплескате ведно с топките на педофила.Бързо и ефикасно и евтино изпълнение.За дезинфекция йод или първак с метилов алкохол!

3

Реалност

преди 5 години

Педофилията е има в целият свят, лошото е, че в БГ е много слабо наказуема ! Резни му топките с градинарска ножица на педофила, и нека да видим дали ще се сети за нета.

2

месара

преди 5 години

мама и тати у фейсо, а децата по разни сайтове ровят,..... идилия!

1

хм

преди 5 години

peer to peer мрежите===========================аз дето съм на 30 и се имам за компютърно грамотен, не знам какво е това peer to peer мрежа, а тези деца къде се завират не знам.