30

Анонимен

преди 5 години

Дръжте се братушки...Онзи ден в Папуа-Нова Гвинея Медведев се срещна на четири очи със Шиндзо Абе и според руската преса са договаряли предаването на Южните Курилски острови. Явно рашките ще трябва да се бръкнат и за към 50 години експлоатация на чужда територия.Да не си мисли някой че Дерипаска или друг олигарх ще плати?

29

Анонимен

преди 5 години

Тая новина е за хвърляне на прах в очите, за да не се повдига въпросът - какво е носил Путин, след като го прекараха през металдетектора в Сингапур и той писна. Старичок?

28

Анонимен

преди 5 години

Руски учени предупреждават да не се яде океанска и морска риба защото океаните били заразени с руски о.ткачалки ! - японците ядат океанска риба всеки ден и по три пъти на ден и са най-дълголетната нация в света.Слушайте руските простотии и яжте пълните с антибиотици пилета.

27

Анонимен

преди 5 години

зарязвайте всички зърнени култури и рибата !"рибата"? Рибата е сравнявана погрешно с пилешкото! Водните басейни (реки, морета, океани) са събирателен център на всички отпадъци които се изхвърлят в тях, плюс замръсените води породени от валежи. Не напразно на запад, ловят "за спорта", а ядът от развъдник! Но у нас, още по-малко в Русия няма такава култура!От ВСВ до днес в Тихи океан са произведени 2500 опита с ядрено оръжие, регистрирани са и такива с водородни бомби!

26

Щерю

преди 5 години

Много ядене месо не е полезно...

25

Анонимен

преди 5 години

Държавата си пази народа,Тъй, тъй за това е абдикирала от контрола по пътищата и по тях патрулират Тимурови команди и най - често се саморазправят с нарушителите, които нямат никакъв респект към тях. Вадят пистолети, бухалки, боксове, ножове и тоя дето снима, най-често обира парсата!

24

Анонимен

преди 5 години

Това е безмислено. Много малко руснаци могат да си позволят салами. Те ядат главно картофи и пият битова химия от бедност.

23

Анонимен

преди 5 години

Държавата си пази народа,а нашите гледат да ни,унищо-жат.Да му мислим ние

22

Рамбо с босилека

преди 5 години

Масква не верит,салзльом

21

Анонимен

преди 5 години

АМ. пропагадна

20

Анонимен

преди 5 години

Саламите са вредни !Правилно !Гледам коментари от нация която измира от сърдечни удари на 35-40 години !Продължавайте да се храните с салами круасани, вафли,зарязвайте всички зърнени култури и рибата !Яжте само свинско по три пъти на ден !Българино .........

19

Анонимен

преди 5 години

Ядки, бобови, зехтин...Не знаех, че веганския фундаментализъм настъпва и в Русия. Млякото и млечните продукти и те ли са вредни? Според веганите - да!А водката вредна ли е? Според веганите - не!

18

Ало,ало

преди 5 години

Вчера гледах материал на известния руски блогър Камикадзе.Работнички от птицеферма изхвърляха излюпени пиленца на ***,в снега,жените плачеха,явно няма храна за животинките...Не са никак наред нещата там,вече и пропагандата не успява да баламосва народа им

17

А бе

преди 5 години

Ясно е, ще ядат на Дед Мороз дедовия!

16

Крим не е руски

преди 5 години

Отвратително! Откриха следи от човешко месо в колбаси(затова )Лабораторен анализ откри следи от човешко ДНК в два вида руски колбаси, производство на компания Мортадел, пише в. . Става дума за колбаса Кралски и за зърнестия сух салам.На необичайната находка се натъкнали специалисти от Федералния изследователски център за хранене по време на експертиза на хранителните продукти. Не си спомням да сме имали подобни случаи в последно време, сподели служител на центъра пред изданието.

15

шматка

преди 5 години

До до шматкаАко аз съм вдлъбнат ти трябва да си направо хлътналКато те интересуват колбасите в Бг ще пишеш под статия за Бг.Тази е за Русия.М.урзилските ви интерпретации край нямат.

14

noFreeman

преди 5 години

нищо верно в горенаписаното... има да стигате руските стандарти... но преди това четете, гледайте и контактувайте с руснаци а не да перефразирате една тема на както е угодно на незнам кой си...

13

шматка

преди 5 години

М.урзилките са в шах.Чудят се горките какво да напишат в защита на Императора и като истински червеноармейци пак започнаха да плюят Бг и ЕСХаха........по делата им ще ги познаете....

12

Жожо

преди 5 години

Здравеопазване чрез дране на кожи ..... ! Само дето не са се сетили да вдигнат данъците на старите автомобили.

11

Бай Митьо

преди 5 години

Ако човек трябваше да е тревопасен щеше да има сложен стомах и да преживя. Ние имаме кучешки зъби, яка захапка и ловуваме за месо. Веганите са обречени на изчезване като слабо звено в еволюцията. Я си представете веган да сцепи 10 куб. дърва примерно, ще колабира и трябва да му преливат кръв от нормален човек.