225

Hristoff

преди 5 години

Манолов, ти на кого служиш- на бизнеса и олигарсите или на обедняващия българин?

224

Чичо

преди 5 години

Протестите са анти обществена дейност и нарушаванв на реда. Трябва да вмъкнат промяна в закона, която да ги криминализира и да налага голямо глоба и поне година обществен труд.

223

Анонимен

преди 5 години

И тоя манолов е причина да сме последни по доходи и заплати. Петата колона на власта.

222

Анонимен

преди 5 години

Интересно ми е има някои от тук списващите да е член на КТ Подкрепа или поне да познава такъв?

221

1

преди 5 години

Автентични са само торбичките под очите ти. И ти си се продал за жълти стотинки, душичка

220

Ум

преди 5 години

500 човека нищо няма да направят. Народа както винаги спи зимен сън, овце. БГ никога няма да се оправи. Един протест не могат да организират а камоли нещо повече.

219

Ум

преди 5 години

Цветелине, като пишеш статии поне се съобръзявай с Българския език. Не се казва протестъри, а протестиращи.Хайде да не се връщаме в 6-ти клас.

218

Анонимен

преди 5 години

Какъв Сорос какъв Путин платени са от БСП и ДПС то се вижда що за протест е минах покрай един случайно и какво да видя поддръжници на БСП що да се лъжем а на тия новини как не им писна бТВ специално едно и също чудя се боико защо го плюят има грешки че допусна пребоядисани те ето резултат Марешки бие тарикат е

217

Анонимен

преди 5 години

Автентичните послушковци, лапачи Димитър Манолов-КТ ПодкрепаПламен Димитров-КНСБнямат думата, да папкат и да мълчат мерзавците.

216

Джоко

преди 5 години

Протестите са платени от Сорос, Путин и още няколко международни измамници. Дават по 20 лв на калпак всеки ден до коня на Народното събрание. "Примоцията" ще е до края на месеца. Еврибаре на магаре! Идвайте и вие!

215

Анонимен

преди 5 години

Кой ти каза, че Борисов няма подкрепа? Има подкрепа от повечето българи, защото няма алтернатива, няма кой друг. Не че е голям държавник, даже напротив, но другите пък изобщо не стават.

214

Анонимен

преди 5 години

Манолов е прав, ама само условно. Правителството трябва да с направи така, че работодателите да имат интерес да плащат по-високи заплати. Например при милион печалба, да му вземат 100000 данък. При два милиона 120000, тоест, да му останат по-малко. И данъчните служби да работят реално а не на ужким.

213

Анонимен

преди 5 години

София е около 2 милиона на улицата простират 500 човека ..Това ли е подкрепа ? Смешни популистчетаа ...Преди 2 години същите вие пак щяхте да сменяте системата и ви смениха 4 милиарда от КТБ : ) Аман от Простолюдие , което се мисли за много умно.

212

ГНУС

преди 5 години

Манолов, твоята заплата 400 лева ли е?

211

ПРОДАЛИ СА СЕ

преди 5 години

БЪЛГАРСКИТЕ СИНДИКАТИ КОЛАБОРИРАТ С ГЕРБ.

210

Анонимен

преди 5 години

Излезли 5 пумпала и били "народа" . Паткании народа е около 7 милиона, а не 1000 чпвека...говорете от собствените си имена . Пак ли ще даваме 100 милиона за избори да върнем обратно Герб ? Система се сменя когато имаш алтернатива ...Аз във вашите думи не виждам такава. Виждам глуповата реч и никакви конкретни планове.

209

Анонимен

преди 5 години

Само едно не разбирам, как Борисов печели всеки път?!?Като гледам тук подкрепата му е нулева, което значи че явно има друг механизъм да печели!Което пък ме води до извода, дали изборите са решение в такива казуси?Вие как мислите?

208

Рон Джереми

преди 5 години

Има ли значение че протестиращите не знаят какво искат, като така или иначе няма да го получат?

207

До манолов

преди 5 години

Автентични на български означава истински. Щом са на протестите, значи са истински.

206

Анонимен

преди 5 години

Манолов...Ти автентичен ли си?Сложи си ръка на сърцето,погледни се в огледалото и честно си отговори,Ти автентичен ли си?