36

Димо Падалски

преди 5 години

Първото и най - важно ! - Валери Симеонов НЕ Е особено начетен и интелигентен. Особено на такъв пост - това играе огромно значение за да НЕ се излагаш най - малкото !!! Навсякъде и всичко трябва да ти е ПРЕМЕРЕНО ... ИНТЕЛИГЕНТНО ... и със стил !!! Трябва да обмисляш всяка сричка за пред всяка медия !!! А Симеонов , все едно е в селската кръчма , "плещеше" ги каквито му падне и където му падне ... ОЧЕБЪРКАЩО е , че ИНТЕЛЕКТУАЛНИЯ МУ ПОТЕНЦИАЛ НЕ СТИГА ! ... Затова й той НЕ става за този пост!!!

35

Анонимен

преди 5 години

Не защитавам подалия оставка, но предпочитам политиците да бъдат съдени и осъждани, а не морално порицавани

34

1

преди 5 години

Стига глупости Днес.бг , дайте да видим оставката на правителството и какво ще правим тая зима със сметките. На пролет ВНС и те така, също, ако може по именно да се съобщят Закупилите Българско гражданство и от каква националност са, или това не е толкова важно ? Гепи Груп какво стана - тишина , 100 процента разкриваемост на престъпността, щото Абсолютно Всички се Самоубиват, ако не - за 24 часа се намират едни хора да поемат вината , Северинчо май ще трябва да признава иначе как ще го осъдят -

33

стига комплекси!

преди 5 години

*** за да се опита да се изкара по-европеец от европейците, загърби всякакви принципи! Не цени ИСТИНАТА, предпочита мазни лъжци, които говорят политически коректни неща и правят обратното или нищо не правят, пред деен нормален човек който върши работа и казва на бялото бяло на черното черно. Тези комплекси ще ви изядат главите. Европейците никога не биха се хванали за такива глупости и тенденцията към "народни" политици е все по-силна.

32

Анонимен

преди 5 години

на Искър 6 ( празен парцел на ВМРО ) има регистрирани 3000 кандидати за българско гражданство ....Шкембе Войводата иначе не знае нищо за никакви паспорти....нееее

31

Още малко и апостол

преди 5 години

Няма незаменими политици. Журналисти както сте го написали радетел, ще каже човек, че за светец ще го канонизирате. То радетел звучи като апостол. Може жените за него да са ,, кресливи майки", но като политик трябва да знае да си мълчи. Така че затова дето обиди жените, трябваше да си подаде оставка. Това, че е политик не му дава право да обижда публично, когото и да било. Всеки има право да протестира, ако не е доволен от нещо. Не го оправдавайте , че той е ,, жертвата".

30

granik

преди 5 години

Тоя показа с действията си ,че е страхливец и п о д л е ц по душа. Винаги атакува само слабите. Дали ще са възрастни баби по границата, дали ще са майки с деца с увреждания, по дискотеките ходеше с 50 човека охрана полицаи, НСО и активисти от партията му. Един път не се изправи като мъж и да атакува някой силен и способен да се защитава мъж.

29

Анонимен

преди 5 години

Единственият политик кийто казва нищата с истинските им имена.

28

Анонимен

преди 5 години

До АнонименА ти бил ли си като турист на Слънчев бряг?За другото може да не е,но за шума си беше абсолютно прав Валери.И това пречи не само на хотелиерите,но и на туристите и персонала.Не може човек да се наспи спокойно!И така да ти дрънкат всяка вечер.

27

ами

преди 5 години

Нагъл и ехиден,така му се пада,всички лъжепатриоти като него са пътници....власт през крив макарон!

26

Анонимен

преди 5 години

Валерката ги гилотиноса алчните майки! Ако с тия милиони помощи системата ги убива, то при следващите направо системата ще ги завари умрели!!!

25

Анонимен

преди 5 години

Откри на едно ГКПП тоалетната, вецепремиера.

24

Анонимен

преди 5 години

Валери свърши доста добра работа. погна строителната мафия и мафията на ТЕЛК-овете, ама Бойко нямаше дупе, да стои зад него. Свалиха го 300 човека, въпреки че имаше подкрепата на целия бизнес.

23

Ицо

преди 5 години

Едни кресливи жени със едни уж болни деца, бам в десетката! Истината боли, все някой трябва да им го каже на тия майки!!!

22

Анонимен

преди 5 години

Как нищо да не е свършил? Ами рекета по заведенията? Това си е работа.

21

Анонимен

преди 5 години

До Гошо...ТъпотоАбсолютно!И аз така мисля,патриотите просто бяха поредните употребени от герберите, затова не ги обвинявам в нищо.

20

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Патриотизма не започва и не свършва с партийните феодалчета Симеонов,Сидеров и Каракачанов.На фона на икономическите и политически...зулуми на Тиквата те свършиха...голяма работа,като узакониха поредното му арогантно и противонародно правителство.Естествено че са...употребени и...изплюти,като РЗС на Яни Янев,Радан Къневците и те като...следващи са наред.

19

Анонимен

преди 5 години

Тоз може да бие 70 годишни бабки само

18

saki

преди 5 години

Валери....боли не боли това е положението моето момче.

17

!

преди 5 години

Валери Симеонов е един от малкото хора говорещи политически некоректни неща, които трчбва да се чуят.