25

ОПА

преди 5 години

ИСПАНИЯ НИКОГА НЕ СЕ Е РАЗДЕЛЯЛА С ФРАНКИЗМА--ФРАНКИСТИТЕ РЪКОВОДЯТ ТАЗИ ДЪРЖАВА ,ЗА ТОВА И ПРАТИХА АРМИЯТА В КАТАЛУНИЯ ДА ТРЕПЕ ХОРАТА ТАМ,ТЕЗИ ХОРА КОЙТО НЕ ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ С ФРАНКИСТИ-ФАШИСТИ!!!!

24

Пешо

преди 5 години

Носталгия по Франко? Все едно носталгия по сифилиса!

23

малко пояснение

преди 5 години

За това,че няма бълг.войници на Източния фронт има една клюка,че немският посланик в София А.Бекерле е изпратил до Хитлер послание,че не споделя идеята за изпращане на бълг.войска ,защото" може да премине на страната на руснаците ,заедно с музиката!"Една друга клюка казва,че на събрание на НДСАП Хитлер е заявил -"Ще воюваме с тези съюзници/от Европа/,които имаме.Ако българите бяха 50 млн.нямаше да имаме нужда от други съюзници!"Хитлер е имал високо мнение за бълг.армия!

22

до 11

преди 5 години

Когато Хитлер отива на официално посещение в Испания да иска войници за Източния фронт,Франко подбира за почетната рота най-големите захлупеняци и им дава ръждиво оръжие!Хитлер направо се отвратил от испанците и махнал с ръка!А когато поискал от цар Борис армия за Русия,царя директно му казал,че армията барабар с духовата музика директно ще отидат при руснаците!И го отказал!Ето така се прави политика,и защитава страната!

21

...

преди 5 години

Ако беше все още Франко, сега Испания нямаше да бъде пълна с марокита и всякаква *** от арабския свят. Е да и ние, българите нямаше да сме там, но пък Испания щеше да бъде само на испанците. А сега е пълен хаос и същата тази ***, избира дестинация Испания. А от там и навътре в Европа. Това вече е пагубно за нас и цяла Европа.За всичко е виновен оня Запатеро, който позволи всякакви хора да живеят и работят в Испания. Да, Запатеро вече го няма, но арабелите си останаха....

20

Анонимен

преди 5 години

Така е, в Москава е най-голямата европейска джамия! Сега да направим и друго сравнение - в Рим, Берлин, Париж и т.н. централните улици са задръстени от *** и арабели, които решават да се дупят към Мека без да се интересуват от околните! И а си се оплакал - а са те налазили всички либерасти! Посмей да бутнеш някой надупен!Идете и ги потърсете в Москава, после пак коментирайте!

19

Карина

преди 5 години

До Додоооо...Путин всъшност открива джамии. В интерес на истината откри рамо до рамо с Ергоган най-голямата джамия в Европа (това само, ако приемем, че Москва е в Европа)! Путин прилича на балетист от Бальшой Театър и носи токчета.

18

Анонимен

преди 5 години

Европейците не разбраха ли, че докато не приемат закони и не започнат да изпълняват ефективни присъди срещу феминистките няма да се оправят никога?

17

Пино Чет

преди 5 години

Каудильо Франко спаси Испания от комунистическия cифилиc, беше патриот и мъж на място, не червено мeкepe!

16

Един турчин

преди 5 години

Живеем в свят,който свежда нещата до най-малкия общ знаменател.Храна,секс и забавление(и трите лоши в повечето случаи).Ако това е начинът примитивните да обърнат внимание на една велика кауза...!Те са "такива",защото вие сте "такива"...!Ако това е начинът да "ритнеш по проблема",е защото вие сте "такива"...!Повечето хора,дори не могат да го разберат.Браво,героини!Издигнете жените-те са повече мъже от нас!

15

gele

преди 5 години

малки но от сърце

14

ТHE Патриот

преди 5 години

Апел към фемен ,аз съм Сталинист,Франкист,Путинист,Тръмпист,комунист и нацист,моля да ми пратят няколко голи каки да ми протестират!

13

ТHE Патриот

преди 5 години

ф

12

R

преди 5 години

До АнонименС в тоя студ - по- скоро ще е с *** навън....

11

бай х

преди 5 години

защо няма такава мъжка организация ..... да протестират голи с натопорчени ... краставици

10

Име

преди 5 години

как постепенно голите женски гърди започват да сменят традиционната символика, с която сме свикнали те да изразяват... тук те ни биват показвани като голо оръжие (2 броя) и черна дъска за съобщения едновременно...

9

шепот

преди 5 години

От картината" Свободата води"на френският класик.Те са гледали тазикартина,значи са търсили отговор и са достигнали до прозрението на Делакруа,което осмисля невидимият базов постинг.Гърдите ,завещават в непоколе-бимост.Мъжете са много ниско посклона.

8

анонимен

преди 5 години

Следващия път протести с разтворени и добре навирени нагоре бузи

7

Наблюдател

преди 5 години

Стига с тези голи гърди, дайте вече с голи *** и предници, ако искате да сте интересни.

6

Анонимен

преди 5 години

А, на нашите протести кога ще видим по-силни и гооолеми аргоменти срещу управлението на Боко?