30

Тъпанар

преди 5 години

Ами синоптиците са виновни! Казаха жълт код, а то червен та червен излезе. Средата на ноември в България, температури около нулата и снежец!!! Не, невъзможно! И 500 снегорини няма да стигнат! Гледам с ужас как върху колата ми е натрупал колосалните 5 мм сняг!

29

Анонимен

преди 5 години

Снегорините пари въртят,иначе сняг на практика няма.Почти се чудя дали са вярвам на очите си

28

Анонимен

преди 5 години

Обоснови се,защо климатиците за отопление са глупост???Подов японски климатик за отопление е перфектен, подчертавам подов.

27

JDM

преди 5 години

Цяла южна Франция се грее на газ, а там зимата не пада под плюс 5 градуса и сняг няма. Те ония са по глупави от Бай ***, за тва.

26

JDM

преди 5 години

Отоплението на климатици е една от многобройните парадоксални български глупости.

25

Анонимен

преди 5 години

Абе цяла Япония се грее с климатици,но къде са японците сравнение с гърци и българи.

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 23Само в бойколандия и Гърция мит'ряла се грее на климатик. Аве *** да си видял в Итали някоя тарамбука да се отоплява с климатик а там климата е още по-мек!

23

Анонимен

преди 5 години

Абе купи си Митсубиши, а не някой китаец за 700лв с безплатен монтаж и тогава ми говори за defrost.Големи разбирачи сте!!Сигурен съм,че климатик си виждал само в магазините.

22

Оставка !

преди 5 години

Оставка ! :))(

21

Анонимен

преди 5 години

До СеянинЩе мръзнат новите софиянци по манастирски и не тлкова манастирски ливади греещи се на издъхващ климатик. При температури между 5 и -5 е най-готино на климатик - почва обледяване и се скъсват от обратни цикли.

20

Анонимен

преди 5 години

Пак ще се окаже, че пътното в Чалгето е изненадано от зимата , защото сега докато вали сняг веднага трябва да ръсят с нещо предварително , а не като натрупа вече няколко сантиметра, гледал съм как работници от заетостта със стъргалки правят по 20 м2 на ден 10 човека, защото не се ръси предварително с нещо.

19

дрънканици

преди 5 години

Шок и ужас!Сняг през ноември?!?Не е възможно,та тук са тропиците!Далаверка Фандъкова веднага да яхне един снегорин и да чисти петте метра сняг,облечена в минижуп.

18

Сеянин

преди 5 години

До 17 АнонименАааха ха ха и софиянци ше се греят на екологично чиста зелена енергия ! Ше мръзнът кат кучета

17

Анонимен

преди 5 години

В София снеговалежите ще бъдат интензивни в продължение на една седмица и снежната покривка ще достигне 78 сантиметра. Моментално ще настъпи 37 градуса минусов студ, всичко ще бъде парализирано в столицата и софия област

16

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Платените медии раздухват всяка снежинка, за да убедят народонаселението, че пътищата се чистят и властта си върши работата.Върхът на всичко бяха преките включвания по платените телевизии от Бузлуджа и Шипка.Сняг няма ! И да има той ще е нещо съвсем нормално за края на ноември.10-15 сантиметра сняг е нищо.От детството си помня, че всяка зима валеше по 1 метър сняг и като завалеше през октомври снежната покривка се задържаше до март.Сега това не е зима, но народът е беден и затова не плаши.

15

Синоптика

преди 5 години

Няма да натрупа дебела покривка.Температурите не са толкова ниски.Краварите побъркаха и времето откакто им станахме колония....

14

Анонимен

преди 5 години

"Ще се събудим ли утре с дебела..."Аз лично за себе си силно се съмнявам, но всеки е свободен да прави каквото си иска...

13

Анонимен

преди 5 години

ЧУдесно,аз обожавам такова време,не е много студено а има сняг,пиеш си питието вкъщи или навън с приятели,лятно време ми липсва тоя зимен уют.

12

Добра новина?!

преди 5 години

Сега микро вецовете извесни като енергийни вампири ще се събудят и от Нова годима най и нови цени?

11

Анонимен

преди 5 години

Айде, пак се започват ежедневните статии за снегорини, за това как Фандъкова лично ги кара и всичко работи на макс и как зимата ни е изненадала. След това статиите за празниците, за това колко харчи и къде ще пътува българина и т.н. Тук таме някоя простотия от политиците и пайнерките и футболистите, щипка астрология и др.Поне ще заменят за няколко месеца ежедневните статии за това как се топи нацията и колко умират и емигрират.