105

postradal pasi

преди 5 години

Късно е либе за китка Радев си изпусна шанса и той е от котилото на сополан паси само той му дърпа юздите и той го кадрува

104

Анонимен

преди 5 години

Дойде Бареков, подкупи Волен, пусна американски пари на париите за да протестират и ето ви консервативен проект и консервативен и алчен Волен!!!

103

КОЙ?

преди 5 години

КОЙ ЩЕ ПОТЪРСИ СМЕТКА НА БРАТА НА ПЛОВДИВСКИЯ КМЕТ, КАК В НЕГОВА ПОЛЗА БЕШЕ СМЕНЕНО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО НА ПАРЦЕЛА НА ЗАВОД "КАМЕНИЦА", НА КАКВА ЦЕНА КУПИХА АПЕТИТНИЯ ИМОТ, КАК МЕНДА СТАНА СЪСОБСТВЕНИК/В СЯНКА РАЗБИРА СЕ/НА ГРАНДИОЗНИЯ СТРОЕЖ, КАКВА Е ПЕЧАЛБАТА ЗА ВЪПРОСНИТЕ ОВЪРТОЛЕНИ В ЗМИЙСКО КЪЛБО ЛИЦА-ИВАН ТОТЕВ, БРАТ МУ ГЕОРГИ ТОТЕВ, МЕНДА СТОЯНОВА, ЦЕЦО ЦВЕТАНОВ, БОКО МУ И ПРОЧИЕ НА ХРАНИЛКАТА ПРАВИЛНИ ЛЮДЕ? ТАКЪВ ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖ, НАПРАВО НЕ Е ИСТИНА.ТАЯ НЕКАДЪРНИЦА КОРУМПИРАНА НЕ СЕ НАЯДЕ

102

To6ko56

преди 5 години

Бе тая женица много изненадана. Къде живее ? Я, я махайте, че взе да опротивява на хората.

101

OTOMAN LEGACY..

преди 5 години

Tupi I nagli...alchni I bezdushni ! Shto e to?...BULGARSKI politikan! ..Predi da nalojite visokite danatci I zastrahovki....se vdigat zaplatite! Balcerovich ....v Polsha go priloji! ..MINIMALNATA zaplata...1000lv! .Neka togava vdigat taksite!

100

Анонимен

преди 5 години

Мента стоянова герберюшка --първо говори нагло после --олеле мале каква стана тя !

99

Анонимен

преди 5 години

Radev vzimaj wlastta!

98

Анонимен

преди 5 години

Страшно нагло мислене от страна на Менда. Кой от нас я избра тая? От къде се взе и почна данъци да налага? Иде ми да ги псувам, не ами............ Бюджета е неин и тя ще ни каже, ще ни научи, защото сме много ***- това е нейното изказване. Лобисти- всички до един.

97

Анонимен

преди 5 години

Драстичният скок в застраховките е вече факт, който вие Менда би трябвало да поправите. Данък-старост е много точно определен от народа. ЗНАЕМ НОМЕРА- тази година го пробутвате, и следващите години го вдигате. Същото е и за БОНУС-Ф....С. Какво стана с данък-торбичка? По-малко пликчета ли ползваме в магазините? По-екологична ли стана БГ? Или просто си направихте милионите? Капка по капака - китайско мъчение.

96

Анонимен

преди 5 години

Акцизът на горивата не е 2/3 от цената.Не лъжи!

95

Ха-ха

преди 5 години

шМента да не се прави на ударена!В.Сидеров е луд за 100 села,ама усеща кога става напечено и трябва да се изнизва като пръ.дня от ***!Гербаджийският кораб е обречен на потъване,макар и не веднага*.Нормално е плъховете да се спасяват овреме,колкото и храната да е добра и изобилна.В близко време ще видим кое ще надделее у Патриотите-алчността или страха.*Все пак гербаджиите имат шанс за спасение-ако предизвикат избори веднага и имат подготвена патерица,която да влезе в парламента-някакъв фалшив

94

гробарят

преди 5 години

Тая кой я изпусна от психодиспансера или излиза от наркоза,преди да се кандидатират за депутати психо не минават ли?

93

Уууу!

преди 5 години

Мента е една от първите лъхове,които ще се спасят от ''доволството'' на народа!Когато издигнат не бутафорни,а истински бесилки пред парламента,тя ще е първата,която ще побегне,но и първата,която ще увисне на въжето!

92

Реалист

преди 5 години

Тази е типичен пример за ..лизец и нагъл депутат! Без да чета статията, съм убеден, че пак е взела страната на гробарите, и е срещу народа!!!

91

Анонимен

преди 5 години

Цената на бензина не е данък, за да се намали, уточни тя... Хайде бе, нима?!?Пак ни будалкат от ГЕРБ.Ами нали 2/3 от цената на горивата всъщност са акциз и ДДС, които точно те слагат.На всичкото отгоре имат наглостта наляво и надясно да ни говорят, че не можели да променят цената на горивата, "защото тя се определя от пазара"?!?Кой пазар, бе?На пазара ли измислихте акциза?

90

Анонимен

преди 5 години

И ние сме изненадани ,че изгонената от НАП -Пловдив за далавери , счетоводителка на цар Киро ,днес е водещ демократ и е в НС . Че и за европейско развитие . Хайде холан !

89

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонимен96Знаят!..Много добре.За това си гласуваха възможността да арестуват всеки за 48 часа БЕЗ ДА ДАВАТ ОБЯСНЕНИЯ!!!!!!!!Разбира се,това НЯМА да ги спаси!..-Само ще удължи агонията им...нашата-също..Но междувременно ,трескаво организират абдикацията си..Ще излезне наяве след двадесетина години,уви..

88

Анонимен

преди 5 години

Тия управляващите отдавна са извън реалността. Знаят ли какво е да чакат пред кабинет на доктор, на гише в КАТ, в община и т.н.? Изобщо не знаят с какво се сблъсква обикновеният българин всеки един ден в живота си. Вездесъщият Бойко от 2000 г. не е бил обикновен гражданин, все НСО го е возило и охранявало. Когато вдигна кръвното дали е звънял на 112 за помощ? Бойко знае ли какво да не приемат детето му в детска градина? Знае ли как се взима дете от 1-ви клас през работно време?

87

Анонимен

преди 5 години

Каракочанов ще падне ... под тежестта на собственото си тяло. Неизбежно е!

86

ПроСоТо

преди 5 години

това грубо издялано от горски пън същество ви "разгонва фамилията"....Щастливи българи,да ви завиди човек..Веднъж споменах:-Всъщност, знаете ли какво искате?-Ако франчулята бяха поискали по-ниски дънъци вместо главата на Луи,още да са монархия.който разбрал,разбрал..