34

Анонимен

преди 5 години

Винаги съм се учудвал когато говоря с комунисти по убеждение от капиталистически държави. Обикновено това са презадоволени ора, даже милионери и говорят за неща, които не разбират. Те не знаят нищо на практика. Не знаят, че комунистите ще им отнемат всичко, ще ги пратят в концлагер, или направо ще ги убият. Защото комунистът е голтак, завистник и злобар.

33

Анонимен

преди 5 години

Гледам , че пак се е заформила полемика кой е по-добър - българи, турци, гърци...А всъщност, става дума за "радостта" на ЕВРОПЕЙСКИТЕ граждани от управлението на ЕС, от "повишаването" на жизнените им стандарти, от наплива на *** "лекари и иженери", говорещи само арабски и плодящи се като плъхове...Ама вие си се делете и зъбете един на друг... Само си припомнете историята и как България и Византия губят срещу Османската империя!Сега правим същото, само че и участието на турците!

32

Анонимен

преди 5 години

Комунистите в Гърция по едно време идват на власт точно след втората световна и започват обичайните си зверства, унищожаване на църкви, на икони, гонения на християни, и народа ги маха. От тогава до сега те взимат най-много по 10 % на избори и то от разни заблудени.А що се отнася до анархистите, те са винаги заедно с масони, комунисти и други зли елементи. В Гърция сред младите има много анархисти.А в България до 1944 г. на комунистите са им казвали - анархокомунисти, и то неслучайно.

31

Анонимен

преди 5 години

Третата и ПОСЛЕДНА световна война ИДВА .............за вас нещастници глупави.

30

Анонимен

преди 5 години

Капитализъм! Нормално време за протести! Приемат се бюджетите и плебса напомня, че го има.

29

Анонимен

преди 5 години

Българите сме смел народ успяхме при пет века иго да съхраним българското и християнството..Ако не беше султана да учреди екзархията както и турците да ви пазят от другите сега щяхте да сте гърци, власи или сърби ..

28

Анонимен

преди 5 години

До турчина-защо като са голяма работа гърчулята,не си защитиха Кипър?.Си? Кипър не е гръцки и никога не е бил, че да СИ го защитават. По същият начин мога да питам защо българите не защитиха Кипър?

27

Анонимен

преди 5 години

Днес сутринта за първи пътур виждам, че имаме млади осъзнати български мъже да ста чкуват. Изведнъж дойде в мен надеждата, че не всички са ***. Такъв трябва да е българският мъж - СМЕЛ.Български мъже последвайте тези млади мъже. Това е правилният път до зъби, за да има промяна.Всички за един, един за всички от цялата страна и мъжете от чужбина "Помогнете на своя народ"

26

Анонимен

преди 5 години

Искат хляб, а сирене? То ученето си е чист комунизъм до трети курс.

25

Анонимен

преди 5 години

Ако искат да спечелят нещо от тези протести и сблъсъци, трябва непременно да поканят госпожа Нинова да ги поведе. Сега тяхното е безполезно губене на време.

24

Пурко

преди 5 години

Повечето пишете глупости.Българите сме смел народ успяхме при пет века иго да съхраним българското и християнството.По време на първата и втората световна война България е била свързана със великите сили затова сме били от грешната страна.А колкото до гърците не са се били със германци а със италианци,всички знаем колко слаби са били жабарите......Във Африка англичаните залавят повече от 500 000 военопленници италиянци.Ако са толкова смели Гърците защо оставиха Кипър на 10 000 турска армия

23

Марин

преди 5 години

И там протестират срещу бойко

22

Анонимен

преди 5 години

Турция и Гърция са исторически врагове на България!!!

21

Анонимен

преди 5 години

Гърците са долно племе......................близо 2 века сме били под византийско робство, освен това ни взеха излаза на Бяло море.....................гръцките гадини!

20

Е

преди 5 години

До турчина-защо като са голяма работа гърчулята,не си защитиха Кипър?Семпъл въпрос,който дава много отговори за това,какво представляват маляките!

19

Вярно е

преди 5 години

Гръцкия *** на мързеливи анархисти гори!Продадоха си на Меркел свободата и за някое евро на калпак си пълнят страната с бежанци!Но щом е за пари,гъркът е готов и майка си да продаде!

18

Анонимен

преди 5 години

Браво за цитата от Казандзакис!Вече си мислех, че съм единственият, който го е чел.

17

Разликата

преди 5 години

Гръцките политици мислят за норода и им раздават коледни бонуси, а в България политиците стрижат народа и го държат беден за да крадът те.

16

Един българин

преди 5 години

До Един турчинНие умишлено сме отворили границите, Гърция е наш исторически враг!

15

Анонимен

преди 5 години

Колко са жертвите на Гражданската война в Гърция? Въпрос за репресираните.