79

до пехотинец

преди 5 години

"Кой го интересува какво гаварит масква. В Европа хората се стремят към прогрес и проспериране, полети до Марс."Пехотинец ли си, чикибоец ли си (по-вероятно е второто), но Русия заема голямата част от територията на Европа. И между другото любимите ти брюкселски мекотели също са против националистическите сили в Европа.

78

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 82 Напротив,САЩ финансираха Сталин,с пари,жито и петрол.Без съюзниците и САЩ,Сталин нямаше да победи.

77

Хахаха

преди 5 години

До пехотинецС "пехотата" от *** кога ще стигнеш Марс? След като руснаците ви изстрелват капсулите, които трябва да достигнат само 200 километра над Земята до МКС (между другото също руска!!Ннали бяхте чак на Луната - на 200 000 киломерта - и то преди 50 години, А сега не можете да преодолеете 200 километра гравитация! В XXI век?! Раздавайте Оскарите!, Холивуд

76

Анонимен

преди 5 години

Говорит Брюксел се стряска от същите явления. Въпроси?

75

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 81 Нима,ти беше там?Собствените си хора избива само СССР/Русия.

74

Анонимен

преди 5 години

САЩ финансираха Хитлер, без САЩ Хитлер нямаше да устои толкова дълго срещу Русия.

73

Анонимен

преди 5 години

Пърл Харбър беше провокация както 9.11. Избиха собсвените си хора, по точно провокираха японците и ги оставиха да избият хората без изобщо да задействат противувъздушната отбрана - изненадани били моля ви се, след като месеци наред провокират и дразнят японците - ах каква изненада, не бяхме готови, и американците повярваха - типично по американски.

72

До Анонимен 59

преди 5 години

Русия финансира само фейк-националистите по света, такива като Атака например, а от истинските националисти се страхува кото дявол от тамян. Статията ти го доказва: заедно с джендърите Русия и тя против националистите които сикат европа за европейците. Маските падат... Мисли!

71

Анонимен

преди 5 години

До 74 САЩ не са имали политически съюз с Хитлер,както Съветите.Не фантазирай!До преди Пърл Харбър трагедията,САЩ имаха ненарушима доктрина,за ненамеса във войни и във вътрешните работи на други държави.Нарушават я,едва след трагедията в Пърл Харбър.

70

пехотинец

преди 5 години

Кой го интересува какво гаварит масква. В Европа хората се стремят към прогрес и проспериране, полети до Марс. В Рассия хората се чудят как да подобрят вкуса на лосиона за вана. Две различни вселени.

69

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен79 Не фантазирай!До преди Пърл Харбър трагедията,САЩ имаха ненарушима доктрина,за ненамеса във войни и във вътрешните работи на други държави.Нарушават я,едва след трагедията в Пърл Харбър.

68

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен79 Знаеш,че това не е вярно.

67

Интересно ми е

преди 5 години

ЕС няма ли да гони саудитски депутати, след като се доказа, че по нареждане на саудитското правителството са убили саудитския журналист в посолството в Истанбули и са разчленили тялото му. Доста нечистоплътно от страна на ЕС.

66

Анонимен

преди 5 години

До АнонименХитлер сключи първо съюз със САЩ и Англия в Мюнхен. СССР бяха последни които сключиха съюз със Германия.

65

Анонимен

преди 5 години

До ИмеНе е само под тази статия. Трoловете от козяк са се развихрили и цял ден дращят. Нека си драскат. Мнозинството от народа е с Русия, а козяците са 2%, не могат дори да влязат в парламента (смях). Толкова много българите "обичат" Америка за България.

64

шматка

преди 5 години

Вие си оправихте вашите избори че се загрижихте за европейскитеАко не вкарате опозицията в затвора ще я довършите на някой мост.

63

Алоу!

преди 5 години

ЖурналиЗтчето! СФера се пише с Ф като cФинктерa, на който приличаш!

62

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен69 Оръфаните дядковци от "Нощните вълци",яхнали американски мотори и облекли американски якета са руска пародия,ултраси,на които само сръбските четници на Шешел и Вучич, могат да съперничат.Те са кафявата чума на Европа.

61

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 62 Хитлер сключи съюз първо с СССР,с пакта Рибентроп-***,след което нещо не се разбраха и започна Втората световна.Без запада,СССР нямаше да победи.При ПСВ,Русия си наточи зъбите за сфери на влияние на Балканите.Всички убийства и безчинства в България и балканските страни,бяха организирани от пияните руски офицери и шпиони.

60

Анонимен

преди 5 години

Не е ли "Говори Москва" ? Уфф ...