38

Гумаджия

преди 5 години

До БръмчоПич, ако колата ти е 2 тона и половина камион, може и да си държиш гумите на 2.3-3.0 атм. Моля ти се, пробвай на кола около 1.0-1.3 тона да бутнеш гумите на 3 атм и ми сподели усещанията при 140км/ч по "Тракия". Само внимавай, че леко почва да носи наляво и надясно. А че ще ти изпадат пломбите е страничен ефект, недей да се плашиш. Големи разбирачи сте се навъдили - с по 10 години практика на 1 автомобил 5-та ръка нов внос и давате общовалидни съвети. Биете по интелект Борисов!

37

той

преди 5 години

Зимни гуми ще те спасят при зледен път ,това може да го каже само този , който не е карал кола.

36

българин

преди 5 години

Единственото спасение са ВЕРИГИТЕ, *** ги тези зимни гуми-ПРОВЕРЕНО!

35

гост

преди 5 години

Ти ще ми кажеш отворко,40 години съм на волана и не знам за зимни гуми и съм нямал проблем , а бяха жестоки зими , сега 3см сняг и ще се посерат от страх-лигльовци!!!

34

мая

преди 5 години

Споко, на Софията сняг нема.

33

препатил

преди 5 години

с нископрофилни зимни гуми бмв...... е нема такова хлъзгане, буксуване - ни напред ни назад

32

Анонимен

преди 5 години

До SHEFAИма зимни гуми шефе. И те са с по-меки грайфери. Не се препоръчват за лятно време. С твърди грайфери колкото и да са дълбоки, не помагат зимата

31

Бачото

преди 5 години

Със заз-ка съм катерил проходи в отвратителни зимни условия - лед, навявания, пак лед и никакви проблеми. Не знаех тогава зимни, летни, всесезонни гуме. Катерих, буксувах и продължавах. Не съм закъсвал никъде.

30

Бръмчо

преди 5 години

До 13-ти коментар:Хубаво си сецнал "разбирача" с намаляване на атмосферите в гумите, ама и ти нещо си се олял с твоите 245/35/19 с 2,1 и 2,0 бара. При тези размери се тръгва от 2,3 та до 3,0... и те така. И е според обичайното натоварване.

29

Анонимен

преди 5 години

Супер Бойко ще лови снежинките преди да са паднали.

28

Анонимен

преди 5 години

Всяка зима снегорините хвърчът по бул. Сливница с вдигнати лопатки посока Банкя. За къде ли бързат в 6 сутринта?

27

milenchou

преди 5 години

20000км. се поддържат с 3000, да ги смятаме 2000 снегорина, така се падат на всеки 10км. по един снегорин. някой да ги е виждал толкова често. А и да не забравяме че идва зима, а как идва тя... изненадва ни.

26

Анонимен

преди 5 години

СНЕГА, И ТАЗИ ЗИМА ЩЕ НИ ИЗНЕНАДА.

25

Истина

преди 5 години

То когато има лед и със зимни гуми да си все тая,особено отдолу лед отгоре сняг.Трябва да си с онези гуми с шпайковете ,но те тук са забранени има ги само по скандинавските страни и то е разбираемо защото при тях има сняг и то доста половин година поне.

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 17При бай ти тошково време имаше 5 пъти по-малко коли и същия брой инциденти ... А сега де?

23

Анонимен

преди 5 години

Било им наредено, да си вършат работата ... Леуйееееее!

22

Дедо

преди 5 години

Всесезонна гума няма.Няма как да съдадеш(евтино)гума с еднакви характеристики при +30 и -20.От друга страна изискването за 4мм обезмисля тези гуми.С кола която се кара редовно няма как да изкараш цяла година с едни гуми.

21

Анонимен

преди 5 години

Никакъв сняг няма в София живея. Тъмно е на вън и е сухо.

20

шматка

преди 5 години

До 17ХихиЗа коя Видинка говориш.Всесезонната която не става без вътрешна гума и невъзможен баланс ли.Беше много хубава:)

19

Анонимен

преди 5 години

kakva zima ima sega 1mesec ito bez sniag