57

анонимен

преди 5 години

ВСИЧКИ САЙТОВЕ СА ГЕРБЕРСКИ! ТРИЕТЕ ЯКО ТЕЗИ КОМЕНТАРИ КОИТО СА ПРОТИВ ГЕРБ! СПРЕТЕ СЕ ВЕЧЕ БЕ ПИСАРУШКИ! ГЕРБ Е ПЪТНИК!

56

Анонимен

преди 5 години

Стига глупости! За да са успешни справедливите протест, те трябва да са организирани и да имат подкрепа. Това с "яхането на протестите", с дискредитирането на водачите е много смешно и плоско! Тълпата, неорганизираната тълпа, без подкрепа няма никакъв шанс да постигне справедливите си искания!Пълна перверзия са 11 лева на глас за партиите! Има и други перверзии, които плащат данъкоплатците, но парите за слабите и хората в нужда не са от тях!

55

ТЪПОТИЯ

преди 5 години

КАК Е ВЪЗМОЖНО МАЙКИ НА *** ДА СВАЛЯТ ПРАВИТЕЛСТВО И ТО С ИСКАНЕ ЗА ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ НА МЕСЕЦ,АМИ ТЕЗИ ПАРИ СА ИЗКАРАНИ И ЩЕ БЪДАТ ИЗКАРВАНИ ИЛИ ДОКАРВАНИ ОТ ЗДРАВИТЕ РАБОТЕЩИ ХОРА ,ПЪЛНА ПЕРВЕЗИЯ

54

Зима

преди 5 години

Идва зима, и като си видя надутите сметки за ток, парно, вода, данъци, плодове и зеленчуци, лекарства, изобщо не ме интересуват Патриоти ли са, жълти ли са, сини ли са?Като не могат да намалят цените да си ходят.Просто е!

53

Българин

преди 5 години

Контра протестите пък са много показателни за БСП и никой себеуважаващ се човек няма да го направи. А пък тези които хвалят Президента да се спомнят, че Валери беше единствения, който го сложи на мястото му, и Резидента как мълчеше и гледаше наакано

52

Българин

преди 5 години

Жалко. Но като не мислиш какво говориш и се стига до тук, а за мен Валери си казваше нещата право куме в очи и то не тъпо както Болен и след това тая изцепка. Жалко.

51

Анонимен

преди 5 години

Следващият път има ли протести организирани от БСП предлагам ние да направим контрапротести, защото дойде ли БСП на власт веднага ще фалират всички банки.

50

15801

преди 5 години

Ама разира се, че от НФСБ - там има още хулигани - всички да се зиредят да ругаят българските граждани.

49

Анонимен

преди 5 години

Г-н Симеонов се справи много добре досега като вицепремиер. Може да му се предложи нов пост като министър например.

48

ЩЕ ДОЙДЕ ВИДОВДЕН

преди 5 години

МУНЧОВЦИ, НЯМА ВЕЧНИ НЕЩА. ЩЕ ДОЙДЕ ДЕН, ВАС ОТ ГЕРБ ЩЕ ВИ ЗАМЕРЯТ С КАМЪНИ ПО УЛИЦИТЕ, А ГЛАВАРТАРЯТ ВИ ЩЕ СЕ ЧУДИ ПРЕЗ КОЯ ГРАНИЦА ДА БЯГА КАТО ГРУЕВСКИ.

47

Анонимен

преди 5 години

СИМЕОНОВ ТРЯБВА ВЪОБЩЕ ДА НАПУСНЕ ПОЛИТИКАТА, ЗАЩОТО Е КОМПРОМЕНТИРАН И АМОРТИЗИРАН КАТО ПОЛИТИК.А НЕ СЕГА ДА ЦЪФНЕ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ КАТО ДЕПУТАТИН. ВЪН!

46

аз казах

преди 5 години

парламента да отхвърли оставката на СИМЕОНОВТЪПО Е ДА СЕ ПОДВЕЖДАТ ПО НОМЕРАТА НА БСП

45

ДО 55

преди 5 години

До АнонименПЛАТЕНО ГЕРБЕРЧЕ ОТ МЛАДЕЖКОТО ДРЕБ--АБЕ ТИ ИМАШ ПРОБЛЕМИ БЕ--БЕГОМ НА ОКОЛОВРЪСНОТО ДА ТИ СВАЛЯТ НАПРЕЖЕНИЕТО-

44

Анонимен

преди 5 години

Протестите бяха организирани от БСП и платени от руснаците за да махнат единственият "партиот" който не беше назначен и платен от руснаците и защищаваше българския интерес .

43

Анонимен

преди 5 години

Петър Петров е най-подходящ

42

Анонимен

преди 5 години

До 45Господ си знае работата. Той не греши.

41

Среден ви пръст!

преди 5 години

Отвратителен протест!Събрали са се точни под Опашката на коня 20-30 човека и подвиквас едно мегафонче към минаващите коли. Като прости тутки. Призивите са за унижение и унищожение на Българската държава. Русофилска про стащина...

40

До 51

преди 5 години

Евалата, брат. Подкрепям. Онези нехранимайковци само драпат да ни седнат на мястото.

39

Анонимен

преди 5 години

Те свалиха вицепремиер и вече се мислят за велики. Сега ще искат много, много пари. Стягай се, данъкоплатецо.

38

Чиновник от ГЕРБ

преди 5 години

И така се сложи точка на протестите организирани от озлобените комунисти. Ще си управляваме още много мандати защото народа го иска. За доброто на България.