11

Знаете ли

преди 5 години

кое е общото между Тъпака и Мъртвеца? Ами всички около тях се гърчат и страдат - само на тях не им пука - добре поне че е умрял на място,и аз искам такава Смърт...

10

Анонимен

преди 5 години

В 6,00 часа все още е тъмно, Аксаковски баир е много коварен като наклон и като завои. Тази сутрин температурата беше 1 градус , възможно е да е имало малки участъци със заледяване и т.н. и т.н. Повишено внимание се изисква това е !!!

9

Анонимен

преди 5 години

До СуфиияницаПо големи *** от вас не познавам граждани които не познават собственният си град .

8

Щерю

преди 5 години

Може да е получил инфаркт или инсулт...

7

Жо

преди 5 години

ЗАГУБИЛ КОНТРОЛ- тази формулировка се среща все по често.ПРИЧИНАТА- небрежно, самоуверено придържане на волана с два пръста или притискане с отворена длан.При възникване на критична ситуация, водачът реагира след 1 до 2 секунди, защото е изненадан, трябва му секунда време да осмисли какво се случва и тогава да реагира, като хване здраво волана с две ръце..При 100 км/ч, за 1 секунда се изминават 28 метра, за 2 сек.-56 метра.На изпита за шофьор, с една ръка ли карахте?

6

Анонимен

преди 5 години

поледица на аксаковския баир и лятно каране може би и с летни гуми, във варна от вчера е зимно но хората си карат още лятно

5

Анонимен

преди 5 години

А защо фаровете и зимните гуми неможаха да го спасят от удара с камиона. Нали едни селя.ндури ни успиваха че фаровете спасявали живот. По какъв начин му спасиха живота на този човечец. Като го пратиха в гроба ли. Не фаровете посред бял ден не спасяват живот даже го отнемат. Но по важнотот е дугото. Когато карате на фарове деноношно по бързо скапвате клетките на акумулатора а от това произлиза закупуването на нов акумулатор и пълнене гушите на едни приближени на една филия с мас. Честито.

4

Аман бе!!!

преди 5 години

Докога ще се самозатриваме?! Вече гоним по жертви всичките си Войни!!!

3

Горд Софиянец

преди 5 години

Така е като дават на селяни книжки

2

Анонимен

преди 5 години

Челният сблъсък между камион и лек автомобил обикновено са фатални.

1

катаджи

преди 5 години

Не е възможно гумите са му с добър грайфер и си е платил данъка.