37

Анонимен

преди 5 години

От негово собсвено интервю разбрах , че този човек е егоист и хулиган, използвал безскрупулно положението на родителите си , за да прави каквото си иска от най-ранна възраст. Най-добрата му роля явно е : " Аз съм идеалист от старата гвардия", с която примамва негови наивни набори към БСП. Не се безпокойте за него - такива хора живеят дълго.

36

Анонимен

преди 5 години

Чак пък велик актьор.Може и да е добър актьор,беше и хубав на младини,но да е депутат на тези години,че и професор в Университета вече ни идва в повечко,не злобея,дано оздравее,но да се оттегли от работата и да даде път на младите.Не вярвам и той да е от незаменимите.

35

Анонимен

преди 5 години

Един от най-големите БГ-актьори е Стефан Данаилов...............дай боже да е жив и здрав още дълго време!!!

34

Анонимен

преди 5 години

Всички коментиращи сте едни простаци!Велик актьор!А какво сте направили вие?Нищо!Само бълвате помия щот сте некадърни дрънкала!

33

ПроСоТо да се чете П

преди 5 години

Партията го бутала. Не завижай и ба теб ти е дадена добра роля, на панелния алколик който лете пие ракия пред блока и псува живота а зимата осмърдява входа с киселото си зеле.

32

ivailo

преди 5 години

"Има много покани за роли в постановки..." Тия лицемери дето го канят как се правят, че не виждат , че е жив труп.

31

Българин

преди 5 години

Тези, които употребяват прилагателното "велик", дали знаят какво означава? В България е имало не един артист много, много по-добър от този прехвален. Нима не знаете?

30

Forever

преди 5 години

И да му петните името,просто няма смисъл,талантът си е талант,никой не може да му го отнеме,и никой не може да изтрие богатата му биография и актьорска кариера,а що се отнася до това като политик,и там се справи блестящо,винаги е излизал на трибуната и е критикувал управляващите когато не е одобрявал нещо.

29

ПроСоТо

преди 5 години

ама ти си имал предвид лигавия сериал ипо бтв?..Аз помислих,че говориш за американската продукция.Е,доколкото разбирам,Ламбо е играл някакъв бандит там..Не се и учудвам,той винаги е играл себе си..Да е жив и здрав,много време му отделих..

28

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонименне съм гледал "Фамилията",вероятно ИНЕРЦИЯТА и образа на "велик актьор",който му изградиха, са били решаващи.Ще гледам тая прословута "Фамилия" и тогава ще бъда по-конкретен...Впрочем,не забравяй,че който плаща за филма си подбира актьорите!..А ако вече си в някакво "общество",ролята ти е вързана..

27

Анонимен

преди 5 години

До ПроСоТоЩо, във "Фамилията" кой го бутна? Или може би някой му изигра великата роля?

26

Възмутен

преди 5 години

Тежко болен,а се води депутат!!! Алчността е неизмерима, а заплатата на нищо неправещият идва от всички нас!

25

мхм

преди 5 години

*** и неграмотен декламатор... На всеки километър има по един такъв, дето се клани до земята *** Сатаната!

24

Анонимен

преди 5 години

ВЕЛИК АРТИСТ, ОСТАВИ ГОЛЯМА ДИРЯ В ИЗКУСТВОТО..-А ОТ ВАС, МУНЧОВЦИ, КОИТО ГО ПЛЮЕТЕ ТУК, НИЩО НЯМА ДА ОСТАНЕ.

23

Помня

преди 5 години

В едно интервю по време на соца Ламбо каза че 10 г. е мислил дали да стане член на БКП. Видял е че без партията не може да прогресира , и е бил прав.Такива бяхо 2/3 от комунистите по онова време за облаги.Ломбо е от тях.Комунист е на ужким.

22

До “Да добавя”

преди 5 години

Прав си. За теб няма рай. Има само ад.

21

Да добавя

преди 5 години

До Анонимен 13 Вапцаров го е казал.Разтрел и след разтрела червей.Няма Ад , няма Рай.

20

гошо тъпото

преди 5 години

КОМУНИСТ ТОВА ЗВУЧИ ГОРДО И НЕ УМИРА

19

Анонимен

преди 5 години

Велик актьор работещ за мафията!!!!

18

Forever

преди 5 години

Дали са го бутали по партийна линия или не,не ме интересува,човека има голям талант като актьор,доказал го е с годините и заслужава уважението ни,дано да се излекува.