37

Анонимен

преди 5 години

Тоя ако е принц аз съм Зевс.

36

Анонимен

преди 5 години

Убийш ли един,все едно си убил целият свят,ако спасиш един,спасил си света,ега ти лицемерската логика

35

Партиен член

преди 5 години

Тереза ,оная патица английска защо мълчи.Веднага да налага санкции.Европейските държави също.Нашата убавица външен министър защо не се обажда?

34

Ха ха ха ха

преди 5 години

Как-как ?...неназован американски официален представител.Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха.Неназован ама официален.Ама как с костюм или с официален анцуг.И какво друго от фащ?Няк'ва нова войничка нещо?Разбира се война за запазване на космическия мир.

33

Тинев

преди 5 години

Ааааааа, много почнаха да питат: Защо не се отреагира със сериозни санкции срещу саудитите?Нещо ми се струва, че Путин е замесен в тези питанки!Яяяяя ВЕДНАГА едни санкции срещу Русия ......тъй де, ша питат!

32

Анонимен

преди 5 години

Демократично ще поп.су.ваме, после ще си замълчим щото тук нестава въпрос за Путин, ако той беше нередил хе хе............................. знаете за Скрипал

31

Анонимен

преди 5 години

Само Иран, Русия и Сирия могат да се плюят. Саудитска Арабия е демократична щото общува с демократи. Разчлeнили били журналист? Спокоо, демократичната бащица на народите САЩ ще замете случая с пропагандната си машина.

30

Анонимен

преди 5 години

С. Арабия да не се очертава като поредната мюсюлманска страна, която САЩ искат да подпалят? После не се чудете за състоянието на БИ. Който е ходил в Либия, Сирия или Ирак преди войните знае за какво говоря. Хората си живееха светски и в мир. Дойдоха краварите и съсипаха всичко. После що имало бежанци. Ходете вие да живеете в руини! Зарада съсипа света с неадекватната си, кървава политика.

29

Анонимен

преди 5 години

US разузнаването: Принцът наредил убийството на КашогиРуското разузнаване: Кашоги е наредил убийството на принца.

28

Щерю

преди 5 години

И тия ли били правоверни... ай, сиктир!

27

Анонимен

преди 5 години

Май принца ще се изръси за комплекси С-500. Колкото поискат руснаците - толкова. Че всичкото американско оръжие може да се окаже излишно, като френското ПВО на Садам, дето беше изключено точно когато тръгнаха американците да бомбят. Е комшията се усети и вече си поръча от по_стария модел. То последния модел не се продава на всеки, но когато парите са без значение, ще стане работата.

26

Аре стига с тоз

преди 5 години

ислямист и ИД поддръжник!!!

25

Анонимен

преди 5 години

чакаме жестоки санкции и да се насочат американските войски към тази държава управлявана от истински тиранин-нема а стане тйо си е техен човек щ еолекне с няколко десетки милиарда за защитата и това ще е - гнусно и лицемерно - типично за момчетата от краваршингтоннема а се учудим ако и путин сеокаже виновен или ким

24

Анонимен

преди 5 години

До 25Аааа разлика има и в парите им :дд

23

Анонимен

преди 5 години

Откриха врелата вода. Това го писах още в самото начало когато писаха че е убит. Кой смее да го убие без да има разрешение от висше стоящ. Той не е бил обикновен редови гражданин а световно известен журналист и най важното имал е американско гражданство. А щом е под защитата на америкнските закони малко трудно някой ще се осмели да го убие ако няма защита от някой Принц. А сега да видиме какви санкции ще му наложат евро.гейците и краварите на този саудитски принц. Аз ще ви кажа че никакви.

22

Анонимен

преди 5 години

Принцът, Путин и Ким - кои са приликите ?Разликата е само в методите'

21

Хм

преди 5 години

Доста добре се получи с това убийство!Лъсна цялото лицемерие на Запада,двойните,че и тройни стандарти.Нека шоуто продължи.

20

Анонимен

преди 5 години

И за да стигнат до тоя извод им трябваше да използват разузнаването?

19

Анонимен

преди 5 години

До 20 Разликата е огромна!Русия не проповядва на останалия свят демократични цености,права на човека,загриженост за бедните емигранти и т.н.,и в същото време да подклажда конфликти по света и защтава сатрапски държави като СА!Точно това прави Запада и затова е ЛИЦЕМЕРИЕ!

18

Анонимен

преди 5 години

И в България е почти същото ,който се упълчи срещу некоронования монарх Боко Тиквенбург ,следва съд и национализация на имущество!Питайте Трайчо Трайков!