16

Анонимен

преди 5 години

Кат няма кой да ти бачка, бутай хотела и бягай на запад да минеш чинии или да преобуваш стари бабки. И това е работа-- нали?

15

1-н

преди 5 години

роби нема, роби...

14

наглост

преди 5 години

Т.нар. бизнесмени в България толкова са си повярвали че са значими че искат да определят и се разпореждат с живота на всички.Не сте улучили времето и мястото.Виновни са им майките че искат да си гледат децата и да бъдат спокойни в първите стъпки на децата си,виновни са младите че не искат да работят за без пари, виновни са другите че напускали и че не искат да живеят в мизерия,за да могат подобни да трупат печалби

13

мъка,мъка

преди 5 години

Какво точно иска господина?Да няма образование в България, за да стоят бъдещите поколения неграмотни и просещи от такива като него работа за без пари?Ами имате си достатъчно подобни в България вземете ги да ви работят безплатно почти.За какво ревете че не може да правите печалба на гърба на работници с ниско заплащане и висока квалификация?Границите са отворени и годината е 2018 не 1948

12

Анонимен

преди 5 години

За тези заплати от 600 лв. на месец и индианците не искат да работят . Явно трябва да започнат масови фалити и събаряне на хотели за да се оправят нещата .

11

Анонимен

преди 5 години

Ами тия сериозно ли се чудят защо децата отиват да учат в германия и повече не се връщат?! Лелееее, аз си мислех, че вече и селския и...т знае защо, ама явно българския бизнес и по-зле и от ***!

10

Анонимен

преди 5 години

ПРАВ СИ РУМЕНЕ, ПРАВ СИ ДРАГАНОВ- САМО ЕДНО ЗАБРАВИ ДА КАЖЕШ- СРАМНОТО ЗАПЛАЩАНЕ, А НЯКЪДЕ ДАЖЕ ЗАБРАВЯТ ДА ГО ПЛАТЯТ- ТАКА ЧЕ СИ ПРАВ- ДОКАРАЙТЕ ВИЕТНАМЦИ, А ЗА УКРАИНЦИ НЕЗНАМ ДАЛИ ЩЕ УСПЕЕТЕ- ТЕ ДЪЛГО ЩЕ ПОМНЯТ СЕЗОН 2017Г КОГАТО ПОСЛЕДНАТА ЗАПЛАТА МАСОВО НЕ СЕ ИЗПЛАТИ, А ТОЯ 2018Г ИМАШЕ ЕДНА НАХОКАНА УКРАИНКА ИЗВЕДЕНА ИЗВЪН ХОТЕЛА, ИЗВЛАЧЕНА И ЗАХВЪРЛЕНА В ХРАСТИТЕ НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ- СЕМЕЕН БИЗНЕС КАЗВАШ- НЕКА СИ РАБОТЯТ ПО СЕМЕЙНОМУ- БЪЛГАРСКИТЕ СЕМЕЙСТВА СА ГОЛЕМИ- ЩЕ СЕ СПРАВЯТ.

9

Анонимен

преди 5 години

Истината е, че има някакво негласно споразумение като цяло да не се плаща на работниците много. Това е положението, така е в цяла България.

8

Лилов

преди 5 години

До Данаил: Тоя калпак ,Драганов, много добре знае какво беше в Балкантурист , но и той се е нагушил здраво и не иска тази крачка назад !

7

Данаил

преди 5 години

Върнете се във времето на Балкан турист и ще разберете /безплатно/ какво да правите ,за да имате персонал за летния и зимен туристически сезони ! Само че ,бащичките на дивия капитализъм и *** пазарна икономика , няма да ви позволят да направите една-две крачки назад. Защото далаверата ще секне-друго е да внасяш украинки и други външни черноработници,да не им плащаш обещаното и да ги гониш последния месец без да им даваш последната заплата.

6

21st Century

преди 5 години

Работих по южното Черноморие лятото.Всякакви ненормални и идваха, уж с нагласата да работят.Обучавах ги , карат една седмица и бягат !! И аз седя без почивка !! Да,взимах малко повече от зайците, но дотук бях !!! Ето така шефовете гонят и кадърни работници като мен !! Защо аз да отнасям всичко ??? Да си работят с наркомани,бавно развиващи се и разни темерути, които само крадат от касата !!!

5

Анонимен

преди 5 години

Големи хвалби! Паметник му вдигнете! Зер той ви докара украинки и молдовки да ви работят безплатно по морето, да ги биете в края на сезона без да им дадете последната заплата.Не плачете, хотелиери! Валери каза, че пак ще ви докара безплатни сезонни работници. Печалбата ви е сигурна. Остава да му се отблагодарите. Вие знаете как, умеете ги тия неща. Пък после в доклада от ЕК ви хвалят, че сте преборили корупцията.

4

Анонимен

преди 5 години

Важното е украинки да има само... туризма въри.

3

Анонимен

преди 5 години

Таз и следващата година... Май май няма да има зимен туризъм...Едно от непочистени пътища..Едно от блокади...Знае ли човек?!

2

ХА,ХА,..ЖЕСТОКО

преди 5 години

ПРОБЛЯСЪЦИ , НА УМ И РАЗУМ.....ХА,ХА,ХААААААААААА...АМИ , ПО-ДОБРЕ КЪСНО ---ОТКОЛКОТО НИКОГА...!!!!!!!!!!!!!!!!!

1

Анонимен

преди 5 години

Фалирай закривай и бутай !