42

анонимен

преди 5 години

"Тръгва" си сам? Е браво бе наглец долен! След 26 дни? И как спеше вечер бе ***? Спокойно ли? И тръгвайки си.Доказа ЧЕ СИ НАГЪЛ ЧОВЕК>ДО ДЪНОТО НА КОСТИТЕ СИ! Той "решил" сам да си подаде оставката?Да запази кабинета! НАТИСНАХА ГО ДА СИ ХОДИ! Ами и да беше си тръгнал веднага.Пак нямаше да го спасиш! Щото.Той ще падне след Нова година! Брей какви сме си избрали да ни управляват! Ходи си със здраве..И не искаме и да чуваме повече за теб! ***!

41

наблюдаващотдалеч

преди 5 години

До Анонимен41 Така е. Едно време казваха на ТЖ, не се хвали с постигнатоти, то е направено от хора от преди 9 септ. А сега се прави, от живковите хора, от които си и ти.

40

Анонимен

преди 5 години

Кака *** сигурно дава банкет!

39

От Зомбито

преди 5 години

Ей от таквиз дибилчета,кат теб стигна България до тук!Тепърва,ще оберещ плодовете на охолният си живот,за сметка на останалите Българи!Евтината солидарна софра свършва "брачед"!

38

Анонимен

преди 5 години

Не знам защо, но човека почна да ми харесва...

37

Анонимен

преди 5 години

Мисля, че трябва да се направи една яка проверка на всички инвалиди и "инвалиди". Не знам защо имам "подозрения", че ако такава се направи, половината махали ще се окажат здрави и прави и единствената им инвалидност ще е, че не искат да работят, защото няма да получават помощи.

36

Анонимен

преди 5 години

Жалко че малко късно се сети. Доколкото знам В НЕДЕЛЯ СЕ ОЧАКВА ДА ПАДНЕ И ПРАВИТЕЛСТВОТО

35

Decibel 99

преди 5 години

Valeri .....bg dramatichen geroi 21 vek....e, ne e kato ot na vseki kilometar ili chernite angeli, nito trimata ot zapasa, tutun, osadeni dushi, ....nito kato pod igoto, nemili nedragi, hashove, posledna radost, tarnovskata tsarica, merak......

34

Анонимен

преди 5 години

Те и воденичните камъни не искат да удавят никого, но факт е че именно заради вързания воденичен камък на шията удавниците се давят. Горе-долу същото и със Валерката - не иска да е воденичния камък, ама е...

33

Анонимен

преди 5 години

в така оплювания социализъм имаше такива тиквеници но бяха под 10%сега в управлението 90% са алчни и безскрупулни тиквениц

32

Анонимен

преди 5 години

Вицепремиерът в оставка заяви, че не е "стандартен политик"..................Той изобщо не е политик, а една алчна, нагла, корумпирана, ограничена твар. Недоразумение на природата най-точно казано.

31

Анонимен

преди 5 години

бензина падна защото цената на петрола се срина с 25 процента за няколко денаи ги хвана шубето тия дето крепят гробарите че народа може да ги издухаразбрали гербавото клакьорче- дето ниже глупостикак да разбере като реди каквото са му наредили

30

Анонимен

преди 5 години

нахален ***- отивал си за да сспаси правителствотопо този начин той се изгаври с протестиращите- типично за всички в орбитата на гербавите алчни ***

29

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 31"Достоен човек се оказа Валери Симеонов!"Да, достоен за презрение!

28

Анонимен

преди 5 години

Симеонов си отиде, бензина падна - да видим сега за какво ше протестират. Що го усукват? Да кажат честно - искаме отново БСП+ДПС на власт и братство с СССР и ще ги разберем. Ще усукват, няма да си признаят, щото ще ги разфасоваме. Дълго и подмолно ще саботират успехите на ГЕРБ, с надеждата че някой ден пак ще излъжат народа на избори. Гнуссляри!!!

27

Анонимен

преди 5 години

Не си тръгва сам, изгониха го с протести. Радващо е, че обществото имаше сили да разкара един недостоен и плитк.оумен човек от вицепремиерския пост. Нека да е за урок за политиците, че за глу.постите си има цена, която трябва да се плати.

26

Анонимен

преди 5 години

Малко цялата държава те изгони, Валерка. На това, ако му казваш "Тръгвам си сам!" Ти ще видиш на следващите избори колко гласове ще имаш. :) Ще се питаш и ти:"Жената или синът не е гласувал за мен?" Хахахах!

25

Анонимен

преди 5 години

До 27Протестите са за повсеместната МИЗЕРИЯ в България.

24

Анонимен

преди 5 години

Достоен човек се оказа Валери Симеонов !

23

Анонимен

преди 5 години

Много е лошо да си тъпигьоз като този самозабравил се измислен политик. Радвам се, че хората го приземиха. Арогантен тип. Няма място такъв в политиката в никоя европейска страна.