19

Анонимен

преди 5 години

Хубаво момиче,нека се покаже,лошо няма

18

Чорбаджийски

преди 5 години

колко такива Ратайковски са ми минали през ръцете...

17

Реалист

преди 5 години

Поредният ***, издигнат от медиите! Да извиняват, но ако облечеш десет от тези набедени манекенки еднакво, и вземеш десет, също така облечени наши момичета , не мисля, че ще изпъкне даже! Сладка е в муцунката, но ...до там. Просто трябва да знае скоро и колко да си вири краката, преди снимки, другото е последствие от предходното!

16

Много е...

преди 5 години

Абе не е за балкански бедняци...

15

Анонимен

преди 5 години

На фона на днешното поколение, което почва да води полов живот дори на 13-14 - сет годишна възраст, дори мога да ви кажа, че и порното на тази хубавица бледнеят! Тя не е виновна, че родителите са абдикирали от отговорност и не възпитават децата си на най- елементарно поведение!

14

Анонимен

преди 5 години

Бих я опънал 2-3 пъти, после със сигурност ще омръзне и ще почне да иска големи подаръци...

13

Ратайковски

преди 5 години

На долнопробното курвенско поведение,вече му казват "провокативно поведение".И кво? Ти комплексиран ли си или както го казвате в България "задръстен"?Що толкова те яд на мен? - нито съм откраднала жена ти, нито съм ти бъркала в гащите! Ей, булгарише мачо, я по-яваш!

12

Анонимен

преди 5 години

Каквато ще да е Ratajkowski мене ме дърви яко!И в лицето не е ударена с мокъp пapцал!Кое е лошото невиждам, като стане 70-годишна тогава ли ще се показва?Да трупа пачка, да има какво да харчи като стане дрта. Пък ако случайно ми падне от някъде няма да я жаля! Ха ха ха

11

Анонимен

преди 5 години

Tя па една красавица. Става, ама за 2-3 пъти в леглото. И толкова е красива, че ще ми омръзне после. Друг е въпросът, че тя никога нема да ми даде, ама карай. Важното е, че и аз не я искам.

10

Анонимен

преди 5 години

"Ратайковски се завърна в позната светлина - с провокация"===Всъщност, тя не е напускала тази светлина. Явно ще си остане запомнена с голи фотоси и нищо друго. Красотата е преходна. След 25 г. никой няма да си спомни за нея с нищо друго, освен с голите снимки. И какво?

9

гневен мъж

преди 5 години

На долнопробното курвенско поведение,вече му казват "провокативно поведение".Пфу!

8

House M.D.

преди 5 години

Ратайковска, защото фамилията не е западноевропейска, а славоезична. За "Меркелова" е глупост, разбира се, но Меркел е западноевропейска фамилия.Нина Добрев и Надето Неински са, очевидно, мъже.Алекс Раева е трудно да се определи, тъй като "Алекс" е галена форма и за Александър и за Александра.

7

Анонимен

преди 5 години

Защото баща и се казва Джон Дейвид Ратайковски. Кажи ми как е Ратайковски в женски род? Само чехите казват Ангела Меркелова- Ха-ха!

6

Шоп

преди 5 години

Така или иначе с толкова много дрехи никой няма да я познае.

5

Анонимен

преди 5 години

2. Защо носи мъжка фамилия, след като претендира да е жена?Абе то си е нейна работа как ще се казва. Ти като си се писъл: Hause, да не би да се асоциираш с къща!?Нина Добрев да не би да е мъж?Или пък АЛЕКС Раева!?

4

House M.D.

преди 5 години

1. Кой е Ратайковски?2. Защо носи мъжка фамилия, след като претендира да е жена?

3

Анонимен

преди 5 години

Тая дали осъзнава, че е мегасбъркана в тяло?Иначе си става за някакви групови извращения...

2

Анонимен

преди 5 години

Сеещу 5 бона ще си купя всички фолкини чиито имена окончават на ина, ава и ела. За какво ми е тая?

1

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Хубава е Ратайковски, макар може би да е лека жена. Но в днешно време това не е порок, а личен избор!И само хора без вкус и лъскащи бастуня денонощно, могат да кажат, че "гроздето е кисело"!