10

Анонимен

преди 5 години

Рецептата е от блога на Десислава Киликчийска. Която знаела рецептата от уж бабата на мъжът си. Но бабата уж била готвачка в детска млечна кухня.

9

сара

преди 5 години

Напоследък е някаква мода и трик да се добавя, че рецептата е на баба. Сякаш това прави продукта по-желан, по-вкусен и по-здравословен. Само че е на баба друг път...баба понички едва ли е правила. Дали ще се появи рецепта за "донът на баба" ?

8

Ludoto Lenche

преди 5 години

...zabelejet iztochnika na retseptata ot kade e ?!??? za "gevrechetata " ?!?!!.....napravo niamam dumi da opisha kakvo padenie I kakvo razlojenie na tsennosti I ideali !!! Retsepta za prosti ponichki ama ot kade vzeta ?!??.Che nie si niamame nasha kuhnia I gotvarska kniga deto e debela kato tuhla chetvorka ?!??.. Veche na draskachite dori I prez um ne im minava za neia...te sa "evropeitsi " ?!?!!....ha ha ha ha...

7

Ludoto Lenche

преди 5 години

...tova e rezultata ot ubivaneto na seloto I na traditsiite ni !!! Dneshnoto pokolenie s razmiti mozatsi .a sedvashtoto savsen bez koren I savsem bez mozak !!! Ta taka s gevretsite ,ponichkite I evro -liberastkata globalna divotia !!!

6

Анонимен

преди 5 години

Пържене и пудра захар?! Това са понички неграмотници! Сигурно 2 яйца не сте сварили през живота си, но иначе давате рецепти, хаха

5

Анонимен

преди 5 години

Отивам до дънкин донътс и си приготвям всякакви гевречета ;)))

4

Ом лет

преди 5 години

Омлета на дядо.Необходими продукти:2 яйца1 голям .............. Приятен апетит!

3

Ludoto Lenche

преди 5 години

..tova na snimkata e ponichka s pudra zahar .a gevreche e neshto drugo !!! Tova e neshto kato golobrad journalist s mutirasht glas da obiasniava globalnata svetovna politika !?!??

2

От опит

преди 5 години

1.Може и с едно яйце и олио.Понякога съм нямала яйца в къщи- и без.От содата бухват.2.Кръгчетата- каквито две чаши имате- стъклени по-добре,: първо с по-голямата, след това- с по-малката вътре в кръга- и става гевречето.Остатъците се събират, пак се разточват.Накрая може и топчета да пържите или според фантазията, като остане малко тесто не за рязане- или пръчици.Да Ви е сладко!( но това са от вредните храни.навремето преди 60-70 г. това бе разкош..но сега и моите внуци предпочитат плодове..)

1

Анонимен

преди 5 години

Пропускате най-важното ,колко големи да са кръгчетата, с какво и как се оформят и други дреболии от този род