23

Анонимен

преди 5 години

Pensionerite sa vinovni i romite i protestirashi maiki

22

Щерю

преди 5 години

Трайков бе човекът на кръга "Капитал" - т.е. на Русия....

21

ядосан

преди 5 години

А кога ще отнемете имуществото на ало-ало измамниците -роми и българи?Защо не питате как един *** има имущество за стотици хиляди като дори не може да си напише името без грешка?

20

Анонимен

преди 5 години

Ха,ха,ха ама Трайко си държел парите в България!Не са ли светнали този глyпаk ,да покрива ограбеното в чужбина?!ха,ха,ха,така му се пада!

19

сиромах

преди 5 години

До 13!Аз овчар не съм и няма да стана ама като чета писаното от Вас господинчо ставате за овчар,което не е обидно никак ама!Няма срамна работа когато с честен труд и собствените си ръце си храниш семейството!

18

Анонимен

преди 5 години

Бойко е прав да подгони Трайков,защото милионите Трайчо ги придоби с помоща на вожда на ГЕРБ ,а Трайко не си траеше ,а се обърна срещу ББ.Дяков е по-умен ,и без даже да го питат ,хвали управлението на ГЕРБ и лично ББ.

17

Един

преди 5 години

Борисов се отказа отмъстителен тип. Забавя, но не забравя!

16

Пич

преди 5 години

Това е яко. По тази логика ако извадят от КАТ справка за всички собственици на коли над 100000 лева, имоти над 200000, вярвайте ми, 80% няма да могат да докажат нито една стотинка. Пък после ако тръгнат да гонят и т.нар. - "ползватели", като Доган и компания, тогава каква веселба ще стане ... Ясно е, че тази комисия "Антикорупция" се използва като политическа бухалка.

15

Анонимен

преди 5 години

Трайчооо нали ти казах да си трайкаш беее. Когато правиш далвер пиниз набързо се измъкваш преди още да са те надушили. Уж имаш глава ама май е пълна с паяци. И най важното правиш се на пръв бедняк ядеш леб лук и сол. А милионите ги прехвърляш в офшорка. После си купуваш палат в чужбина и по търлъци се изнасяш. Превърташ мангизите у пералнята утрояваш ги и спираш да ядеш леб сол и лук а само морски дарове и шампаняц. Така свършват умните селян.дурски тарикатчета. Сега и посната пица ще го гепят.

14

Анонимен

преди 5 години

Придобито е с честен труженишки труд на предател.

13

Щерю

преди 5 години

Сега - един по един - да привикат всичките милионери - за да защитят легалността на доходите си...

12

Момо

преди 5 години

Трайчо е за урок на всички, които се обърнат срещу премиера-слънце. Сега ще го разкостят за назидание.

11

Анонимен

преди 5 години

До сиромахПлевнелиев построи бизнеспарка в София бе ***.На този Свят не е работа само да пасеш овцете като тебе бе ахмак.

10

Ром до кости

преди 5 години

Може да сме всякакви като етнос но ние крадем да ядем.Неграмотни сме да откраднем милиони кой е по големия рoм не знам.

9

Циник

преди 5 години

В нито едно друго правителство !В нито едно - никой не е посягал на *** милионери. Браво на Борисов за смелостта!Нинова , Гергов, Пеевски, Спас Русев ...кога?

8

сиромах

преди 5 години

Сега същата тая прокуратура да подхване един поплювко бивш президент!Да провери всичките му далаверки и преводи в офшорки,как така се плащат милиони за имоти в Гърция ,а и не само там!От А до Я да му разбъркат картите и да не се прави той ,че с честен труд без да експлоатира чужд труд е натрупал милиончетата си!Ако не нека попитат някой бай Иван бачкал 40 и повече години под земята или в отровите колко милиона е натрупал!

7

Анонимен

преди 5 години

Да питат Шоpош отде Трайчо има пари.

6

истина е

преди 5 години

А ИМА ОЩЕ ХИЛЯДИ ШУШУМИНГИ КАТО НЕГО !!

5

ай сиктир

преди 5 години

Нещо не разбирам!!! Да му взимат всичко което не може да докаже и не само на него, но докато беше министър на баце-2 да не би да е бил с 2 лева в джоба или тогава е бил недосегаем???

4

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Защото Трайчо е...опопзиция на Тиквата и по неясни причини го отстрани от първия си кабинет.За това го дадоха за...отстрел.Кат му гледам...имотите,всеки втори министър и дупетат има 2 пъти повече от него.