10

Мъка

преди 5 години

Е че то не са ли важни произведенията на г-н Крачолов? Кво от туй че е живял в неква къща за малко, че да искат да се потроши сума ти държавна пара за нея ?!?

9

До George

преди 5 години

Ще те гонят привидения, няма ли преди да се нанесеш в нея, попове да й къдят тамян????

8

George

преди 5 години

Фалшива новина. Къщата на Яворов вече е продадена. Аз я купих чрез посредник. В момента уреждам някои документи и ще се нанеса мноого скоро.

7

George

преди 5 години

Фалшива новина. Къщата на Яворов вече е продадена. Аз я купих през посредник. В момента уреждам някои документи и ще се намеса Мно го скоро.

6

Анонимен

преди 5 години

Доколкото разбирам, пред очите на хората се разиграва постановка, с която някакви тарикати си разделят милион и 600 хил. общински пари? Откъде накъде трябва да им покриваме лошите кредити с общински пари? Банката да става собственик на залога (къщата) и общината да я задължи да я подържа или да я продаде на безценица.

5

Къщата на сенките

преди 5 години

Къщата е с лоша енергия.Призраци бродят в нея. Затова никой не иска да я купи.

4

gdhtjtrdjrd

преди 5 години

Няма как заради кредит да ти вземат къщата, освен ако не е ипотечен. Ако докажеш, че е единствената къща в която можеш да живееш, какъвто и кредит да си взел, не могат да ти вземат къщата. Така е по закон

3

К'во ти пука

преди 5 години

Култира или Халтура?Бездържавност = ли е на Безуправност?Колко "тежат" "ценностите" Ни?Аз съм за да се отнемт подобни имоти в полза на Държавата и ще дам своя "Дан", за да се запазят, но е болезнено да гледам как се рушат убивйки хора или да горят запалени Уж от клошари///???

2

Анонимен

преди 5 години

и после ми говорят че имало държава територия управлявана от васаиите на краварчетата герберастите

1

Анонимен

преди 5 години

Няма проблеми то някой общински ще прилапа за лев два.