48

Анонимен

преди 5 години

Затова се вра в политиката.... По добре робовладелец от роб. Робството е прекрасно нещо, стига да си от правилна му страна.

47

Скйфай

преди 5 години

Чипа ще чете мисли. Тоест ще следи нивата на хормоните и бизнеса ще знае когато пазариш какво мислиш за манджата му,примерно.,Като се появи политикът на екрана,или изведнъж на живо ще прочете адреналина ти, ендорфини те ти и с малко копченце в джоба си ще го коригира.И животът ви ще ви се струва песен.Струва песен.

46

Анонимен

преди 5 години

До АтакистЯ си дай имената и адреса, да те телепортирам.

45

Анонимен

преди 5 години

Следва приватизация,и глей ко стаа!

44

Анонимен

преди 5 години

Чипа който ще имплантират на дясната ръка и челото е всъщност белега на антихриста !Но преди това световните ,,лидери"ще спретнат 3световна война и който оцелее ще бъде подложен на натиск ,да си постави чипа,без който няма ,да може да,купува,продава ,уж без него няма ,да може ,да живее!Лъжа!Целта на чипа е ,човека ,да бъде контролиран!

43

Доктор Кух

преди 5 години

Куфарите с батериите . Кой ще ги носи.

42

lelka

преди 5 години

Абе и тия технологии са пълни с грешки и дефекти. Създават се и се управляват от хора. Намесват се нови и нови компании. И в резултат на това повечето съвременни технически средства не функционират правилно. Или бързо се сменят технологииите. Да не се окаже че на всеки 2-3 години ще се сменят като сегашните телефони. И да се полагаш на операции за това.

41

MaйMyнaтa

преди 5 години

Добре эаварил, ама едва ли

40

8

преди 5 години

И мойто куче има чип, с него само си отваря врата на колибката

39

Скандинавците

преди 5 години

С общо взето тъпо племе.

38

АТАКИСТ

преди 5 години

до 38 Кой ти е казал да не са стъпили здраво на земята хората и да не си гледат настоящето и бъдещето? Какво общо има това с телепортацията, която след години ще се случи???Нещо неадекватен ми се струваш или по-скоро простоватичък.

37

Ептян ЛуТ

преди 5 години

С корава глава се събарят стени. Обаче с мек мозък се преодолява време и пространство.И черните дупки не са проблем.Щом в джобчето ми дрънкат гравитони и тахиони.

36

Анонимен

преди 5 години

До АТАКИСТДа, накара ме, да си мсиля за телепортация и да пиша по форумите на хората, олко са глупави, че живеят днес в момента, а не в някакво хипотетично бъдеще, което може и да не дойде след 200 години.

35

АТАКИСТ

преди 5 години

до 34 Стар Трек ли? Кво беше това? Ти май си го гледал...някаква фантастична хамериканска прстотия ли беше? Бая ти е промила мозъка.

34

ЛуТ

преди 5 години

Всичко около нас е илюзия,сън. Делириум. Дебилиум. ДДС то също.По скоро квадратен от колкото пенбян.

33

АТАКИСТ

преди 5 години

до 31 Сигурно като теб? На колко уиски си? Не е хубаво да се пие от сутринта. Не са хубави тези работи. Изчакай до обяд поне.

32

Анонимен

преди 5 години

До АТАКИСТНе е параноя, но спри да гледаш Стар Трек и си хвани приятелка.

31

Анонимен

преди 5 години

До 30Оф... мислинето ви е толкова ограничено. По-добре да говоря със стената.

30

Анонимен

преди 5 години

До АТАКИСТЧовек ти си загубил всякаква връзка с реалния свят...

29

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 25Не карам BMW и не разбирам, защо смяташ, че хора с различно от твоето мнение, трябва да бъдат обиждани, макар и саркастично. Достатъчно дорбе съм запознат със съвременната българска култура, че да са ми ясни тези неща. Инсталирай си операционна система, ако щеш. Когато ти набичат ретинов екран, който те спами с реклами през три секунди, а вече знаят нещата, който си мислиш, преди да си си ги помислил, ще пееш друга песен