29

Анонимен

преди 5 години

Коментарите както винаги в този сайт са пълна балканска трагедия...

28

формадараша

преди 5 години

С няколко милиона долара и един сателит в околоземна орбита не може да изпрати.. Мъск започва със 100 милиона капитал и пак са му били малко. Стигат му за 3 изтрелвания на ракети..

27

рускиня до 13

преди 5 години

Великолепен изискан речник на истински кореняк на Столипиново. Няма да се придирям - толкова поколения в катун - това се отрази на тебе.

26

Айзек

преди 5 години

Много ми е интересно, как на Венера ще може да се живее в облаците на 40 км. над повърхността. Нека първо да направят една проба да живеят в облаците над земята да видим как ще стане, пък после да се мисли за Венера, където това е абсурдно!!!

25

али баба

преди 5 години

Те ще ви намерят ако им потребате,И после на светлинна впериод

24

Анонимен

преди 5 години

В този т.н. от теб "буламач" поне няма ниггерс-Спокойно, и ниггерс има.60 години събираха революционери от всички Г-зове на географията и им подаряваха рускини, за да им народят пета колона.

23

Анонимен

преди 5 години

Като изтрезнее ще му минат мераците за космоса

22

ноби

преди 5 години

алфа кентавър съзвездие ? кажи му журналист и не го обиждай повече

21

Анонимен

преди 5 години

До А бре Ганчовци!***, защото така е по евтино . Плащат руските алкохолици и не питат.

20

Елдорадо

преди 5 години

Браво на руснака... аз ако имах толкова милиони като него едно от нещата,които щях да направя са именно космически проучвания... сега най богатите държави влагат всички ресурси в направата на нови оръжия,с които да се бием помежду си, а тези милярди трябва да се влагат в наука...

19

ха/ха-ха,ха@ха

преди 5 години

ухухухуххуху рушлините няма какво да ядат а оня наливал милиони а тъй между другото щатите наливат десетки милиарди дори стотици но да не затъваме в икономика русофилите и без това не разбират

18

Българин

преди 5 години

Няколко милиона долара... 70 хиляди долара :ДНякой няма ли да каже на некадърната пропагандна машина, че тези жълти стотинки стигат за няколко скафандъра, аптечка и суха храна за 10 дни. Поредна излагация на "братята" руснаци.

17

Космолог

преди 5 години

До ФутурологЧутуролог, ти си много наясно с понятията и затова не два пъти в този кратък текст пишеш "замислям се". Абе, много фриволно употребяваш тази дума или пък си решил да й придадеш ново значение! Няма да стане! А нашата т.н. държава вече е изкупена до шушка от твоите любимци. Но ще свършат като Мария-Антоанета!

16

До 19

преди 5 години

Всичко това са постижения на СССР след 90та крах. Както СССР има успехи, така и отсрещната страна. А това със саботажа е смешно. Сигурно вярваш и в дрелката в космоса. Марс е най-неупешната планета и за СССР и за Русия. Всичките им безпилотни мисии се провалят

15

до 20

преди 5 години

Не е толкова просто. Монетаризацията на България като земя, природни залежи и инфраструктура наистина не е много висока. Вероятно около 200 милиарда долара. Проблем е обаче обързването с разни дългосрочни договори. Както и населението в някаква степен. Но пък, от друга страна, при ресурс от 200 милиарда долара, аз гарантирам, че на референдум "да бъда ли абсолютен, несменяем монарх", ще получа 99.9% от гласовете. Пък после, те парите се връщат бързо. Ресурса е важен.

14

Футуролог

преди 5 години

Замислих се. Има някаква много сериозна логика. Не толкова далечното бъдеще няма да е на държавите. Те ще съществуват формално. Ще е бъдещето на частните организации. Наричайте ги картели, фирми, както си искате. И като се замисля, то и в момента има части организации, най малко 100 на брой, които могат да придобият държавата ни точно когато си поискат. Имат ресурса за това.

13

До Различни светове.

преди 5 години

Този идiотщина я пишеш поне за 20-ти път. Омръзваш! Звучи гадно и нечовешки припомнянето на трагедията на 130-те изтровили се бедняци! В богатата Чехия от ментета умряха двайсетина души. Да не говорим у нас! Само в нашето малко селце умряха двама!Руснаците първи достигнаха Луната, първи я облетяха и снимаха, първи изпратиха луноход и донесоха лунен грунт.Първи изпратиха няколко сонди на Венера и получиха данни за атмосферата, за газовия състав, температура.Полетът на сондата "Фобос" бе саботир

12

11

преди 5 години

До рускиняМухахавие пък в русията всичките сте аристократи расли в зимния дворец.колхозничка алкохолизирана.Що си дошла в България, а не си стоиш в росия, *** шляхо?Нали е по-хорошо?

11

Различни светове ...

преди 5 години

Хората в нормалния свят мислят и говорят за полети до Марс...В Русия Путин се опитва да ограничи пиенето на лосион и антифриз със закони ...Различни светове ...

10

рускиня до 11

преди 5 години

от целия ти постинг лъха на комплексарщина и простотия. Не знам дали руснаци е колхозници, но това, че ти си селянин и цър.вул - това е ясно. Още довчера си ползвал външна тоалетна, още по твоя столица се движат каруци и в Драгалевци също се виждат нужници, но виж как даваш оценки. Мамин сладък