31

Анонимен

преди 5 години

Държавите които са помогнали но криминално-проявиният Груевски,да избяга,пресичайки няколко граници без паспорт и с много пари,от източените си сметки в Македония,са криминални държави.Сърбия и Русия,отдавна са такива,но за останалите-ЕС и НАТО,трябва да предприемат наказателни мерки срещу тях.

30

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

некой да му Е ИДВАЛА наум ИДЕЯта, че може да са го пуснали, да се засветят част от мекеpетата по трасето? НЕ знам ЗаЩо мешам главни и малки букви, сигурно щото ми е ВРЕМЕ да вдигам ДИОПТЕРА.

29

Анонимен

преди 5 години

Само че целта на НАТО е да възпира армии, а не кокошкари.

28

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Груевски е достоен мъж. Не даваше Македония в лапите на ЕС и НАТО.Затова му скалъпиха тоя процес.

27

Край

преди 5 години

На нас пък Сърбия не ни дава Цветан Василев. УЖ.От това скандал международен не следва. ББ и ДПеевски/доган всъщност не го искат тук за да не си отвори устенцата а да разправя.

26

Русия

преди 5 години

2 милиона пришълци без документи минаха през Отанска територия и никой не ги спря. Та за тоя са притеснили.

25

ПроСоТо

преди 5 години

му другото,коментарите под статията за Льо Пен СА БЛОКИРАНИ!!!.."С извинение"..

24

гост

преди 5 години

ООН. НАТО, ,ЕС , ТОВА са виртуални организации с действителни индивиди получаващи ОГРОМНИ заплати ,без да полагат никакъв ТРУД затова с една дума фашизъм в друга разновидност

23

Меркел

преди 5 години

Престанете!Туй е неморално!Груевски е просто един мигрант тръгнал за Германия.За сега е стигнал до Унгария май, а после ще видим.Венсеремос!

22

ТHE Патриот

преди 5 години

нато *** :) аре чао

21

Анонимен

преди 5 години

Абе, Гого, кой реве, те на скапания им референдум даже не отидоха.

20

гого

преди 5 години

макетата да си пазят границата а не да реват НАТО че НАТО, излагацията си е само тяхна...

19

Анонимен

преди 5 години

То половината свят се изниза през ЕС напред-назад последните години. Груевски как бил минал. Ама верно *** само чакат да им подхвърлят някаква `новина` и се хвърлят да нищят.

18

Петърчо

преди 5 години

Ордановски, Милчин, Геровски, Найчевска, Борян Йовановски... Ако нещо е писано от тези слуги на Сорос значи сте си загубили времето в четене на техните глупости.

17

Анонимен

преди 5 години

Минал оттук, минал оттам, ама уж. Не е ясно и как и откъде, защото е или нелегално, или с фалшив документ. Демек, поредната фейк нюз.

16

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонименпомолих само да дефинираш "Югозападна България"..В отговор ти изръси толкова безсмислици,че съжалих дето та попитах....надявам се да не те е заболяло от въпроса ми...

15

Анонимен

преди 5 години

До ПроСоТоТи си част от великия ЕС и НАТО ако не си разбрал със същия успех некой може да се вмъкне, където поиска със една торба семтекс или буре с Новичок ето туй е общото . Ало София имате проблем, пък може и ние да се изтегнем по държавните лиани и да поръчаме един кораб с банани.

14

Анонимен

преди 5 години

"Груевски минал през членки на НАТО като: "Младо петле през широк двор"!"Нормално, тая смешна организация съществува само за да гълта членски внос и за да могат САЩ да си изхвърлят там старото оръжие. Начело е един чиновник, който никога не е служил в армията и чиято заплата се оправдава с изказвания по медиите.

13

Анонимен

преди 5 години

този груевски направи мечешка услуга на фашагата обран и авера му дутинлъсна десктруктивната роля на дружинката, защитаваща богатите, капитала и бамките по оста: маркиз жан мари дьо сад - обран - дутин - пръмп

12

Анонимен

преди 5 години

Бойците на ИД съвсем спокойно си пътуваха от Германия, Франция и Великобритания, през цял ЕС, обучаваха се в Сирия и също толкова безпроблемно се връщаха обратно да правят мизерии, докато Юнкер и Меркелица плямпаха за европейските ценности и правото на свободно преминаване. НАТО какво да го коментираме- това е организация за политически изказвания пред медиите.