16

Анонимен

преди 5 години

Излиза ми по-евтино, да си поръчам нещо от Шведски магазин, да го докарат в един магазин, дето го въртят българи, а те, като пътуват насам, да го докарат и да ми го пратят до еконта. И пак някой неща са ми с 15-20% по-евтино. Промоцийте са глупости.

15

а бре

преди 5 години

че купим, как няма да купим нещичко, но само ако е с поне 30% реално намаление. следим туй онуй от месеци в няколко сайта

14

пипи дългото чорапче

преди 5 години

За Бога,братя не купувайте!

13

От кенефЪ

преди 5 години

Само едно търсене в Google показва, че тук цените на техниката са изкуствено завишени спрямо цяла Европа с 20-30%, да може на черният Петък да ти пуснат една промоция с 30% и стадото, като види надпис "промоция", "оферта" да си напазарува за празниците малко бърз кредит.

12

Пепи

преди 5 години

Нема да пазарувам - нема проблеми.

11

Колев

преди 5 години

Измамите не са само в "черен петък". Напоследък забелязвам, че някои стоки имат една цена на етикета на рафта и съвсем друга (по-висока) на касовата бележка.Доста често ми се случва това във Фантастико, а напоследък и в Кауфланд. Разчитат, че като се купи много стока, човек не може да запомни всички цени. Ако си запишете цените на купените стоки или ги снимате, може после да си поиграете на "открий разликите" :)

10

анонимен

преди 5 години

aбе русенски умници като пускате нет за пет лева сега какво правим набутваме хората опрвете тоя нет в ловеч

9

Дон Карнаж

преди 5 години

Черния петък не е много приложим в по-малките страни. Малко англо-саксонска измишльотина е. Аз си пазарувам от немския амазон.де и през фирма да ми докарат до вкъщи като има намаление и това е. Местните лъжат мажат и не ми се занимава вече да ги следя кой лъже кой не по време на черен петък. Не ги виня, не е много приложим тъй като нямаме чак толкова оборот тука

8

черния Петър

преди 5 години

Черния Бойко граби от нас колкото си иска, изстисква ни до последната пара 365 дена в годината.

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3Що бе? Миналата година си взех Xbox One X за 800 лева от немски магазин. В момента 1200 лева в България.

6

ники

преди 5 години

Е как защо, за да имат за черния петък намаления по 100-200лв, за това.

5

АЗ

преди 5 години

От два месеца следя за няколко уреда - печка, хладилник, пералня и абсорбатор.. и какво се получи Октомври месец бяха едни цени, ноември месец абсолютно същитие модели уреди в същия магазин незнайно защо поскъпнаха с по 100 до 120 лв.... "Е мерси за отстъпките на черния петък"

4

Анонимен

преди 5 години

Какво значи как да се пазим?! Харесвам си продукт- например някакъв телевизор. Знам колко струва по принцип, гледам на Black Friday дали ме устройва цената. У нас няма пазар за кой знае какви намаления. Например, вчера си купих много изгоден OLED 65" телевизор (няма да споменавам сайтове). Беше хем намален (реално), хем с още 10% отстъпка с код. Взех го точно за 4200лв. при цена на същия 5500 по големите вериги. На Black Friday очаквам 10% намаление по големите вериги- тоест няма да е изгоден.

3

Анонимен

преди 5 години

Какви петъци, какви понеделници. Заевете тия американски простотии и не се набутвайте зорлем.

2

Анонимен

преди 5 години

Клепоухия *** Радев се погрижи да защити бг населението от измамите по време на черния петък като ги държи бедни, в мизерия, нищета!Оставка на президента!

1

Анонимен

преди 5 години

Аз се предпазвам по най - модерния последен писък на модата като не пазарувам на Черен петък!Криза, братя, откъде пари за бяла и черна техника?!?