215

za Ukrajna

преди 5 години

До привет от ГерманияУкрайна е една провалена държава, буферна територия в хибридната война на Запада срещу Русия!!Режимът на Потрошенко и нео-фашистите от "Десен сектор" убиват невинни руски деца, мъже и жени!Но скоро ще бъдат наказани за престъпленията си..........нищо не е забравено!!

214

Анонимен

преди 5 години

А в устава на НАТО пише ли, че натовските офицери травестити могат да носят женски униформи и да се гримират и да се червят и да си пускат снимките от травести-вечеринките в социалните мрежи преди да ни се притекат на помощ ако се наложи.

213

Анонимен

преди 5 години

Ами защо не я приемат в НАТО и да и помогнат......................Ами защото в Украйна все още има сражения , а в устава на НАТО не се разрешава да се приемат държави в които се водят сражения !................Ми много бъзливо това нато бе, страх го да приема държави в които има сражение, а Бойко Борисов чака помощ от НАТО - ха ха хааааааа... А мога да бомбардират и да избиват цивилни в държави в които се водят сражения, а?

212

Анонимен

преди 5 години

Добре че е тази политическа просия на финанси и средства от ЕС,МВФ и Световната банка иначееееее с тази икономика на държава превърната в пустиня........дъгчето външното,общото продължава да нараства и хлопна 40 милиарда и башка отгоре 419 милиона долара!4 пъти в повече от управлението на Живков за няма 30 години управления!Кой,за чий,и за какво изхарчи тези пари?Народ,каква полза видя от този нарастващ външен дълг,че да го носи на плещите си и да го плаща под форма на нови по-високи данъци,цени

211

Анонимен

преди 5 години

Ми хайде да го видим НАТО какво ще направи сега като Донецк и Луганск се отделят, а след една-две години, а може и само след месеци, се присъединят с референдум към Русия. А...?

210

Анонимен

преди 5 години

Украйна да не е в НАТО , че НАТО да й помага ?! Ами защо не я приемат в НАТО и да и помогнат да освоноди КРИМ, а вече 4 години реват за Крим. Нали им обещаваха и НАТО и ЕС, а сега натовците ги е страх от Русия да приемат Украйна, щото пак ще ядат шамарите, хем ги страх, хем България чака помощ от НАТО - ха ха хаааааа....

209

Анонимен

преди 5 години

Имам чувството, че Борисов непрекъснато седи до телефона и чака къде ще му заповядат да фръкне и какво да говори, и на какво да се съгласи против интересите на България. И не му дреме дали ще загиваме или не. Важното е да се хареса н когото трябва.Кукла на конци.

208

Зозо

преди 5 години

Освен 22 тона злато, България дава на Русия няколко биткойна плюс малка сървърна ферма, където да продължи добива

207

Анонимен

преди 5 години

Боко е прав. Не е стратег, но от нас нищо не зависи в глобален план. Без новите си "приятели" от ЕС нямаме бъдеще, поне за сега и в обозрим план. ЕС и САЩ имат определени реално дефинирани различия. Боко го взеха под крилото централно еврпейски сили, различни от тези които се натискаха с Паси и Костов. За тази верност към Централните сили, В БГ ще има газ през ТП и Германия и Австрия ще са зад нас. Паляци и други го играят с САЩ и Ингилизите, дето излизат. За това и западни Балкани е тема за БГ

206

Анонимен

преди 5 години

До Thomas Wilson - USAДо ОтвратенНа този свят всеки си гледа интересите, с изключение на подлизуркoвците от България. Затова българия е най-бедната страна в Европа. Русия или Франция или Британия не ни правят мръсно или добро простo за кефа, а защото такива са били интересите им. Нищо лично, просто бизнес. Но няма как това да го разберат подлизуркoвци като вас, които си търсят пастир и покровител.Иначе, сами се прецакваме като тръгвяме срещу съседите си. Три пъти!

205

A бе

преди 5 години

НАТО как помогнаха на Украйна за Крим? Съсипаха им страната и после помощ - йок. И на България толкова ще помогнат.

204

Анонимен

преди 5 години

До Отвратен 218Можеш ли да докажеш, че България е дала на Русия 22 тона злато??Това е поредната лъжа и манипулация!!!

203

Отвратен

преди 5 години

До привет от Германия-213;Даже дадохме на руснаците златния си резерв--22 тона злато. След прословутото освобождение на Русия трябваше да плати заедно с Ист. Румелия сума от 21360500,86 =65 тона злато.Ист. Румелия не плати но Княжеството плати половината =32,5 тона злато.

202

Франция

преди 5 години

Правилно, французинът Жорж Клемансо, премиер на Франция от 1917 до 1920 представя карта на Европа без България.Да видите колко ни обичат франсетата!!!И сега френското лоби е много силно и то работи срещу България:Примери:Меглена Кунева - унищожител на БГ-енергетика и Мария Габриел!!!

201

Анонимен

преди 5 години

Само *** може да вярва че някой ще ни могне, ако няма интерес от това, а кой би имал, ние вече сме тотално разграбена държава, всичко вече е взето от заинтересованите външни сили.

200

Thomas Wilson - USA

преди 5 години

Името на този голям американски президент е Thomas Woodrow Wilson (Томас Удроу Уилсън)...........28-ия президент на САЩ........той е доктор по история и политически науки............роден 1856 г., умира 1924 г. на 67 г...............бил е президент от 1913 г. до 1921 г.Този човек има голяма заслуга към България, той не се поддава на натиска на англичани и французи и напуска преговорите!!Той заслужава паметник, а не Роналд Рейгън!!!

199

Отвратен

преди 5 години

След Батак Б--я е посетена от 4 дипломати на САЩ. Това става когато е Президент Ген. ГРАНТ,победителя срещу Юга във войната против робството. Имено Дж. Макгахан и Юджйн Скайлър спасяват Райна Княгиня от бесилката и иформират Европа за събитията в Б--я. Те са причина за ЦАРИГРАДСКАТА КОНФЕРЕНЦИЯ ,която Граф Игнатиев провали.Къде са ПАМЕТНИЦИТЕ ИМ? На княз Церетели има ,защото е от Русия. АКО БЯХА руснаци щеше да има във всеки град.

198

Анонимен

преди 5 години

До Thomas Wilson - USAНямам проблеми България да си я бяха разделили по-нормални народи от нас след ПСВ. Ако сега бях грък щях живот да си живея. Реването ви не ме трогва. Защото всеки ден се сблъсквам със злобата, простотията и мърсотията на този прокажен народ. Жалко, че това не се е осъществило. А сме си го заслужавали! Все пак три пъти нападаме съседите си в рамките на 20г.

197

ПроСоТо

преди 5 години

До Thomas Wilson - USAдушо клета,Томас Уилсън е актьор,НЕ президент!..Вероятно си искала да напишеш "Удро Уилсън",ама като не знеш и ти на кой свят са намираш...

196

Отвратен

преди 5 години

До Thomas Wilson - USA--205;Русия иска да ни раздели на 3 и да ни ликвидира след ПСВ,защото я бихме.Русия не я допуснаха в Ньой.Тя поиска това от Сърбия,Гърция и Румъния. Те пък убеждават Франция.Клемансо представя КАРТА на ЕВРОПА без Б--я. Тогава се намесват САЩ и заплашват ,че ще напуснат. И ни СПАСЯВАТ. САЩ са единствени които не подписват решенията в Ньой.