9

Пламен

преди 5 години

До Пламен: То ще "изкочи" съдържанието

8

Пламен

преди 5 години

Не е ясно колко пари липсват, се подразбира, че в касата е имало оръжие и боеприпаси. Нормално...

7

До 6

преди 5 години

Няма мислиш ли на тая работа! В нито една медия не споменаха за камери и СОТ! А ако ги е имало, обикновено се тиражира! Такъв обир не се извършва за минута, две! При наличие на сериозен СОТ (имат системи против заглушаване) щеше да има реакция!

6

До 3

преди 5 години

Ти мислиш ли, че магазин или склад (не е много ясно какво последно е, че в заглавието пише магазин, а долу в текста склад) не е с камери и сот. То хората си слагат камери и СОТ в жилищата, а ти разсъждаваш за търговски обект без!? Все едно оборудването и таксата за обсужване е милиони?

5

Кака Мара

преди 5 години

Това е малък кахър!Истината е,че България ще се оправи, когато оберат библиотека....

4

Анонимен

преди 5 години

Като не са взели стоката добре е

3

За

преди 5 години

такива магазини (по смисъла на закона газовото и пневматично оръжие също са към КОС) мисля, че СОТ-а и камерите са задължителни. Ако е нямало дайте да видим как е взел лиценз и на кой е човек собственикът?

2

Анонимен

преди 5 години

Почнаха да арестуват олигарсите на БКП-БСП и огладняха другарите от Позитано 20 . Сега преминават към партизанските методи, кражби и грабежи на всичко .

1

Анонимен

преди 5 години

Колко трябва да ти е акъла за да оставиш касата с парите там, и кой знае за тая каса това са вътрешни хора който са съдействали по някакъв начин или те са го направили.