74

Ladylovelace

преди 5 години

До АнонименАз от всички тях само Саша Грей познавам (не щото съм много целомъдрена, но наистина не ми е цел да помня и порноактьорите). Въпросът не е в непознаването на наистина маловажни популярни лица, а в неспособността човек да прецени и отсее автентичната информация, в нежеланието да се замисли върху очевидно нелогични неща, в неумението да усеща иронията. Ставаме все по-ниско интелигентни откъм емоционално ниво.

73

Анонимен

преди 5 години

Коя заблудена душица търси признаци на акъл във фейсбук? Още повече при свръх образования ни народ, на който дружно завиждат евреи и японци за интелектуалните ни способности и без погрешно образование.

72

Дес

преди 5 години

Причината да се връзват въобще не е патриотизма,а това,че новото на обща култура на българина в последните 20 години е паднало до минус.Чалгата не прощава!

71

Кико

преди 5 години

Гого Лозанов също е звезда в порно-хорор жанра.

70

WTF

преди 5 години

Не знаех че, от знанията за порноиндустрията се съди за ..."големина на умствения капацитет и широта на общата култура"...Бреййй това от бесепари и депесари какво ли не можеш да чуеш!!

69

Анонимен

преди 5 години

Човек трябва да има обща култура. Дори да става дума за порно звезди! Точно както знам най-големите имена в повечето спортове, нищо че по принцип не съм фен на съответния спорт, така знам и имената и как изглеждат най-известните порно актьори, нищо че специално Рон е на години и вече не се снима. Та май дори не съм гледала негов филм, но знам кой е и как изглежда.

68

Анонимен

преди 5 години

Ей на това му се вика мега тролване :)

67

Анонимен

преди 5 години

Всички, дето сте разпознали Рон Джереми - имате ли фейсбук?Щото аз се разкарах от тази "медия" точно заради количеството ***.отия, бликаща от едни от най-активните "потребители".И случайно съм бил на маса заедно с едни момченца тип "ура патриоти" - рядко ***.и парчета, но за сметка на това нахъсани и целеустремени. Разбира се - "целите" им и те като тях. За сметка на това се манипулират с едно щракване на пръсти.Интелект, да го.... Такива през 30-те на 20-ти век са докарали Хитлер...

66

Хахаха

преди 5 години

Абе кой не знае Рон Джеръми, бре? Стига сте драскали, а се позасмейте на шегата!

65

Анонимен

преди 5 години

А за другите можеше и да се поколебая, но чичо Рон няма как да го сбъркам! Той си е легенда!

64

Име

преди 5 години

за да се избегнат стълкновения по границите, на хорта, които са се насочили за по-добър живот да бъдат насочени с тескерета към вилите на "звездите" от холивуд! там е златото!

63

Име

преди 5 години

нека да видим защо получих от турската, неграмотна ценура един минус: защото бях честен и попитах, защо еврейските имения стоят праздни за "гости на холивуд". всеки от холивуд може да посрещне по вилите си Бежаци, или как???

62

Анонимен

преди 5 години

Това говори единствено за големината на умствения капацитет и широтата на общата култура на нашите пишман националисти. Затова няма изненада защо отхвърляме всякакви международни конвенции за насилие над по слабите и законово уреждане статута на бежанци и мигранти.

61

Име

преди 5 години

нима цензурата на костов е против отварянето на оградите? та ни е пяснала единствения си минус на "толерантните"?

60

нррбг

преди 5 години

Всичко започва като шеги в хумористични страници, но после се препечатва и безумни гл0паци с тесен мироглед го изопачават като реални хора с реални истории. Пълно безумие.

59

Име

преди 5 години

"филантропи", евреи!!!! отворете вратите на именията си за милиарди за "бежанци"! покажете ни на практика как да поемем този нерочакван ресурс от академици, предизвикан от вас и медиите ви! стига с тези ваши: "помогнах на нуждаещите се, чрез меркел, ама си го спестих от данъци!!!!

58

Име

преди 5 години

повече порно от политика и техната цензура нема!един вид ежедневие...

57

Некъф

преди 5 години

А бе някой яко плаща да ни смачка самочувствието като нация ама ще му кажа само едно, няма да успееш.

56

Име

преди 5 години

октопода, знаем отношението ти към българите, било то и като цензура на плевенлиев, "царя" и прокопиеви на нашите мнения в робството на нато!

55

I.Nenov

преди 5 години

Ми гледайте повече порно бе...кой е виновен, че нямаме елементарна порно култура!?