7

Анонимен

преди 5 години

До Размисли и Страсти4 мм е минимум, а ако е повече е по-добре! "по-перфектен" що за термин?. Ти ако искаш и със сликове карай колата, но явно намаш и не караш.

6

Размисли и Страсти

преди 5 години

Кой и по какъв критерий измисли 4 ММ грайфер?Ами ако 3 мм е по-перфектният вариант?Или пък 5 мм е още по-добрият вариант!?

5

ЕВАЛА

преди 5 години

ЕВРОАТЛАНТИЦИ. Удържахте победа над снежната "стихия", която донесе около 10 сантима сняг. ЕВАЛА. А "преуспяващите" , които нямат пари да не се движат по неподдържани пътища.

4

Анонимен

преди 5 години

Време е наследниците на шумкарите да започнат да си поддържат музея на Бузлуджа.Да съберат Бенчо,Герги свинара,Ветко и минетко,Кирчо Добрев ВЕЦ-а и да хвърлят някой лев и да оравят пътя.Хем окрадоха държавата,хем не поддържат.

3

Анонимен

преди 5 години

Панорамния път е бил път преди 30 години.Сега по добре да карате през гората,по малко е разбито

2

Анонимен

преди 5 години

"Панорамният път Шипка - Бузлуджа е затворен."То и без да е затворен по-добре да не минавате от там, освен с оффроуд машина или кросов мотор. Реших да мина с пистовия миналото лято и ми изпадаха пломбите. 90% дупки, 8% пясък и 2% асфалт.

1

Discovery

преди 5 години

Ся през 5мин новини за сняг, все едно е чумммата в БГ, хубаво да има новини за времето да се информират хората, ама то за всяка снежинка новина...