19

до 27-ми

преди 5 години

Ако чакаш да отделиш 2000лв от ноемврииската зяплата, много ясно че няма да имаш откъде да ги вземеш, такива разходи се предвиждат месеци напред.

18

Анонимен

преди 5 години

Не мога да отделя 2 000 лева, защото ми дават чисто 830.

17

Ментаки

преди 5 години

Бате Бокич ви кара на сухо, а? Като ви казах, че ще ви оправи след тия протести - вие не вярвахте! Сега - без смазка!

16

Yoan

преди 5 години

"защото имахме по-дълго "***" лято." Не трябва ли да бъде - по-дълго "ромско" лято?

15

Анонимен

преди 5 години

*** народ пропаднала държава

14

Анонимен

преди 5 години

И отново пълно групово изнасилване на народа.Има една поговорка:научена мaмaмунa кaмшък не искала.

13

ха-ха

преди 5 години

Стига ревахте и стига се правете на бедни! Който е беден излиза протестира, негодува, ежедневно, постоянно и масово, докато принуди властта да работи в полза на народа си. Тоя дето си го избрахте и неговата свита пътуват все някъде навън, да откриват чужди летища и стрелбища и тръби как тук всичко е ОК и че добре се живее у нас. Пък и още Дянков ви го доказа че не сте никак беди, щото банките са пълни с парите ви! Така че ако наистина сте толкова зле, за да ви чуе властта е нужно действие.

12

от провинцията

преди 5 години

Дано в софията да падне тая седмица още 70 сантиметра сняг , да го стегне 35 градуса минусов студ и да държи така до края на април другата година. да стане непроходимо, всичко да е блокирано с една дума апокалипсис в софето. Ние от провинцията ще гледаме сейр по телевизията пред маса с пържолка и червено винце

11

Анонимен

преди 5 години

От мен няма да прибере и стотинка, ама истината е че гербавия режим фалира!Само простите бантускотове още не са го разбрали, и даже има такива които след 10 години грабеж, и след като прогониха всички читави като мен от държавата, още се радват на ГЕРБ - а!Абе бантускотовска работа, в никоя нормална държава такова нещо не е възможно

10

Писо

преди 5 години

Искат да ни предупредят че ни очаква дране, да сме готови от рано. Само не знам от къде да дойде 1500лв приход за да има за такъв разход?!?!?

9

Анонимен

преди 5 години

Тандемът Боко Борисов Далавери Симеонов е убийствен.Тяхната мъдрост е неизмерима.Да се светят имената им, да се увековечат делата им. Боже, каква благодат!

8

Жо

преди 5 години

До ПетровСТАВА ДУМА за общ среден доход за периода юли-септември. Като разделим на три месеца се получава средно месечно за есно лице от семейството 513 лв. Това е възможно, ако семейството е с едно дете и двамата родители получават ОБЩО 1540 лв месечно.Естествено, че има и хора с по-малки доходи и други с повече деца, но това е средно аритметично.Ние сме домакинство от двама души и живеем с около 750 лв на месец.Накрая ще ти кажа че не съм фен на БСП и ДПС, нито на ГЕРБ и "Патриотите".

7

Анонимен

преди 5 години

Имат си вече техника на вдигане на цените герберите. Вдигат цената на парното в началото на лятото. След това когато есента започне отоплителния сезон казват "тази зима няма да има повишения на цените за отопление". Всички са щастливи и гласуват за ГЕРБ.

6

Анонимен

преди 5 години

Българска работа всеки гледа да те нaглaси включително и държавата.Срама нямате ей.

5

Севастаки

преди 5 години

Оставката на *** и Компания! Час по-скоро! Неизбежно е!

4

Анонимен

преди 5 години

За тристаен саниран апартамент със средна температура 21 градуса за парно миналия отоплителен сезон платих малко над 1700 лв. Тия 1000 лв дето ги подмятат тук е в идвалния случай, когато целия блок си плаща. Тук, в нашия, 2/3 крадат топло, но реакция на сигналите и жалбите ни няма. Плащаме си като попове!

3

Анонимен

преди 5 години

Аз се топля с климатик, 40 лева макс, в най-студеното. Колкото плащам и за тръбите на Топлофикация минаващи през нас. Който иска да се топли на парно....явно ще трябва да е баровец.

2

Петров

преди 5 години

Вчера от НСИ обявиха, че 1 541 лв. е общият доход средно на лице от домакинство========================================Това е във влажните сънища на БокУ ли е? С пенсия 200 лева?

1

ТАЙНАТА

преди 5 години

НА БЪЛГАРСКАТА ИКОМОМИКА. Средна работна заплата 700-800 лева, среден приход на член, подчертавам ЧЛЕН НА ДОМАКИМСТВО 1540 ЛЕВА. Ако някой колега има време, моля обяснете???