58

ники

преди 5 години

Абе каква нарастваща бедност ви гони бе, алоо?!?България никога не е била по-добре от падането на фалиралия социализъм че до сега?!?!

57

До Гражданя

преди 5 години

Защо другарю Гражданин, ни е БЪЛГАРИТЕ трябва да бягаме от Родината си?Не е ли по-справедливо да върнем изгонените 2 милиона от вас в БГ, а на предателите на БГ след 1989 г. да им се потърси сметка с отнемане на гражданство, затвор и отнемането на имуществото ви, заграбено от БГ народ.Или искате да продължавате с беззаконията, не осъзнавате ли, че като изгоните цяла БГ, ще останете само вие - мутри и политици.Кой ще ви работи и от кого ще крадете?На Запад няма да ви търпят и секунда.Мислете

56

Анонимен

преди 5 години

Добре че е полицията, да пази протестърите, тези дето затварят пътища. Известни са на полицията, и единствения начин да ги разкарат от мероприятието е, получат указания за това от организаторите им. А те, явно са на по високо ниво от началник на РПУ.С появата на медиите, и дежурния репортаж, всичко приключва.И за да не видиш постановката, ако си в предизвиканото задръстване, вероятно си ощетен от определена сетивност.Въпрос на време е, някой да разгони театрото.

55

гражданин

преди 5 години

когато се гласува всички който плювате не ходите а сега се опитвате да изразите неграмотното си мнениеруски *** който не му харесва има терминал 2а кръчмите и заведенията са пълни от бедни българи и като дойдат празници пътищата се задръсват заради евтиното гориво и безплтни почивки хахахахахахах бъдете обективни

54

бакарди

преди 5 години

До Анонимендвижи се с такси никой не казал че е задължително с кола има и автубуси

53

До Ники

преди 5 години

Проблемът не е в заплатите, а в липсата на Контрол и Закони,Сигурност, Достъп до Здравеопазване, Лобистки Закони, Разрушаване на МВР, Прокуратура - премахнаха прекият контрол на прокуратурата над приватизационни и следприватизационни сделки. Разрушаване на Съдебна система. Продаване на БГ гражданство. Инстанбулска Конвенция, Пакт Миграция ООН, Качество на вода, въздух, храна, бензин, брашно, месо, мляко, плодове и зеленчуци.Не ни натрапвайте беззаконието и геноцида като норма!Д-рю Демократ!

52

Forever

преди 5 години

Обществото има нужда от квалифицирани и от некфалифицирани работници,проблема е че минималната работна заплата е абсурдна и не стига да се изхранва едно домакинство,това е нужно да се промени.

51

ники

преди 5 години

Протест се прави срещу ниските заплати срещу работодателя, не срещу държавата.Като не ти изнася - намираш си друга работа за повече пари.Ако не си квалифициран и ставаш само за общ работни - проблемът си е твой.

50

Анонимен

преди 5 години

колата ми е от 1988 г -плащам 240 лв гражданска досега преглед 45 лв, винетка 98, данък от 2019 -вече 72 лв и навъртам по 2000 км на година+ 200 литра бензин х 2,23=901 лв за 2000 км-45 ст на км ми то по-добре на такси де се возя -дотам ни докараха

49

Пешо

преди 5 години

Постепенно започна да прозира и ролята на БСП в протестите. Група анрхо-комунисти поискала прецедента да поеме властта и да въведе извънредно положение. Ако безмозъчно!

48

Анонимен

преди 5 години

Днес на обявд ония клоуни от бъгларите от чужбина (ама без тях щот мнооо далеч ся) щели да окупират парламента :)) отивам си взема пуканки.

47

Анонимен

преди 5 години

Смяна на системата. Няма кой да ми измие чиниите втори ден. Нова конституция против олигарсите,мафията,депутатите,Валери Симеонов,Навални,зимата. Ураа

46

Причини

преди 5 години

Най-страшното престъпление отделно от съзнателното тровене на хората с:енергийни напитки, мръсни питейни води и химикали, обеднен уран в Сърбия - логично и по границата в БГ, некачествени храни, нов скандал със замразено телешко и говеждо - Христов,разрешаване на визи за САЩ граждани - а те не - липса на достойнство и суверенитет на БГ, опасни пътища, мръсен въздух, джигити на пътя,Е: Продажбата на БГ паспорти. Във Франция е разпитван журналист за БГ паспортите - продажбата на БГ за 2 хил. ев

45

Мери

преди 5 години

БАТЕ БОЙКО Е 1 а в тандем със Зоран Заев и Хашим Тачи са познайте какво?

44

Причини

преди 5 години

Един Закон няма в тази държава след 1989 г., който да защитава интересът на БГ гражданите. Отвсякъде лъха на лобизъм, защита на частни интереси - по-голяма част от частните болници са на депутати. И дивашко пренебрежение към човешкия живот. Дори понижаването на заплатите с 600 лв. бе отхвърлено от депутатите. Сградна инсталация-ЕС и ВАС - 6 г. се ослушват. Води, ток, газ, некачествени скъпи храни, парно, петрол. Закрити 1400 у-ща за 8 г.Магистрали с варовик. Липса на сигурност. Безнаказаност!!!

43

Причини

преди 5 години

Липса на достъп до Здравеопазване. С год. не се прие, НЗОК да не финансира частни клиники, да се разграничи строго частна от държавна дейност, лекари и роднините им практикуващи държавно, да нямат частна практика и частни болници и клиники.Премахване на лични лекари и строежи на многопрофилни болници. Премахване на лимитите и фармацевтичната мафия. Закон против картелите - затвор и присъди - няма такъв.Далавери с ДДС, пшеници, банкерите не носят НОтговорност при неправомерно раздадени кредити.

42

Причини

преди 5 години

ГО на човек. Юни 2017 - една година преди трагедията в Своге, управляващите са знаели за опасният участък с Констативен Протокол от община Своге до АПИ износено лошо сцепление на асфалта и опасен десен завой с голям вираж в посока София, СМЯНА на асфалтова настилка, срок: НЕЗАБАВНО".ДВАДЕСЕТ ЧОВЕКА ЗАГИНАХА - Осъдени няма.Санитарна зона яз. Искър -яхт клуб и комплекс-отпадъци, за да се пречистят Се слагат химикали причиниващи Ракови заболявания, някой да разруши комплексът.А епидемия????

41

селянин

преди 5 години

А протестите трябва да са задължителни, така както искат задължително гласуване. Но в същото време се оказва , че нашето не било протест а шествие, за това трябва да бъдат такива , каквито са в съседна ГЪРЦИЯ.

40

Причини

преди 5 години

ЮП - стана турски. Белене - платихме реактори - няма централа. Хляб 1.30 - 35 ст. производител, 20% - ДДС - 50% е печалба за търговците. Земеделци - ДЕСЕТ фамилии получават субсидии 70%, 30% - от малките земеделци загиват. Лобистки закони - Концесия летище С-я, Кръчми и болници частни в жил. сгради нарушени по Конституция Чл. 32. (1), Чл. 33. (1), Чл. 41 (2),ЧЛ.52 (3),чл.55 и чл. 56. Евтин ток - Козлудуй и М-ца 2 - не участва в сметките. Уран във вода -управници са знаели и са ни тровели.

39

Анонимен

преди 5 години

Няма как, Световната пролетарска революция предстои.Гла дните и недоволните стават все повече. Хляб и гориво за всяко човешко същество!