17

М

преди 5 години

Лошото е че нито ГЕРБ, нито БСП или който и друг да дойде, няма да могат да променят нещата. Системата на управление сега не е за благото на народа, а да пълни банковите сметки на т.н олигарси и техните протежета! Погледнете скандинавските държави - имали недоволства от беднотия и корупция? Има ли деградация на обществото? Американските слуги в България вкарват робската обиржийски система на Америка!

16

Анонимен

преди 5 години

1 кг. ХЛЯБ = 1,51 лв. 31 дена = 46,81 само за хлябХрана,ток,вода,лекарства,данъци,транспорт и други стоки и услуги,а и разходи евентуално ако живееш на квартира,може ли да се плати със 160-200 лева пенсия или 500 лева заплата?Вие върнахте България в каменната ера,но тогава поне данъци и скъп ток не е имало,а водата е била напълно безплатна!

15

K.Коцев

преди 5 години

Още единсмешник на политическата сцена изпълзял от бърлогата на БСП,на когото чак сега стана ясно,че хората живеят не много добре ?! Къде беше по време на вашето упра вление, бре,хубостнико?! Колкото и да плюете и храчите за нас си оставате все същите лъжци,хора търсещи ВИНАГИ вина у другите и НИКОГА В СЕБЕ СИ !Затова и не ви обича ме !Стига сте се натискали за властта-огледайте се,всички сте бизнесмени,мили онери и ще ни говорите,че хората искат смяна на правителството ?! За да седнете вие ли ?

14

Анонимен

преди 5 години

Преди да ни приемат в европа бяхме в пъти по добре. Приеха ни за да ни ограбват и да ни налагат свинщините им.

13

Анонимен

преди 5 години

И как Герб предизвикаха прот3стери появили се в социалните мрежи :)) в град като София над 2 милиона има 1000 човека са врякат на паветата ? Останалите 2 милиона очевидноо НЕ са особено съгласни с тях. За гражданските ? Ами ще плащате ве , като правите по 10 катастрофи АЗ ли да ви плащам мизериитее ? КаТо имаш 30 годишна кола ...Ами ще плащаш ве аз ли щи дишам отровата ? Като нямаш пари има Метро, Автобус. Нали искахте Германия ...Това е Германия . Нали все давате запада за пример ?

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13Абе не всички работат при *** при мъжа и да отричаш, че има бедни е върха на гонсуратлъка хората в прованса масово бачкат за 600 лв данъци - 200 лв и остват с 400 лв да гледаш семейство после плачат демографска криза. Тия нoмера със кой не скача е червен не хващат дикиш, народа ще ви измете като щайга със гнили тикви ако не се вслушате.

11

Анонимен

преди 5 години

До ъхъ АУУ ПРАВО В ДЕСЕТКАТА човече.Нещо повече, такива като тоя на снимката плащат на такива които НЕ искат нито да работят,нито да учат А ДА ПРААТ ПАЧКИ братО.Помага им брадавицата в сградата срещу ЦУМ.Не му е лесно,има да изпАлнява нареждания,само срича написаните от онова с катинарбрадата партизански речи.

10

Анонимен

преди 5 години

Дрогарьо,ПЕРНИК Е БАЛГАРИА НАЛИ!!!ВЕНСЕРЕМОС!Някой ден ще се постарая да напиша как точно няма начин да управлявате дори и с ДПС -ОСВЕН АКО КОРНЕЛА НЕ ИЗЛЪЖЕ ОТНОВО но друг път,сега ми омръзнахте.ГЕРБ са виновни са да,сетиха се на осмата година от управлението си макар и в коалиции да увеличават доходи.Ще се постарая и да научИМ правилно пернишкио диалект да пишем на него А МЕ РАЗБЕРАТ цръ/но-жути/те запаленковци на МиньорО.

9

ъхъ

преди 5 години

Прав сте г-н Янков.България е пълна с работещи бедни като нас и неработещи богати като вас...

8

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Вече два дни не съм чел никъде, че Корнела е бясна...

7

Анонимен

преди 5 години

До анонимен 7Да, даааа, само дето ще си говорим пак след 7-8 месеца...

6

Анонимен

преди 5 години

Вече започнаха герберите да конфискуват имотите на богатите. Вятко, Карнобатко, Баневко. Диктатура на гербериата. Гербериата е нов феномен. Нещо като пролетариата, но се състои от кметове, министри, всякакви чиновници и еврочиновници.

5

TT

преди 5 години

До Ха-ха Добре че излезе този отруден пролетарий,та да ни обясни колко и какви бедни сме.Червени безсрамници!

4

Анонимен

преди 5 години

До Aнонимен 3Има проблем, голем!Всички са от НАШИТЕ!

3

Aнонимен

преди 5 години

Айде бе другари, кога ще започваме с конфискуването на имауществото на богатите

2

Анонимен

преди 5 години

Е да де, ама вие сте едно и също, др. Янков!Лявото и "дясното" крило на Партията.

1

Ха-ха

преди 5 години

Абе Корнела да не е болна, че я заместват разни аматьори от БСП по медиите.