17

Значи,

преди 5 години

не само в службата,но и в живота има токсични хора,връзки,зависимости,отношения,взаимоотношения и други такива?!Потърсете и прочетете нещо в интернет по-тези теми и проблеми,има доста написано по-този въпрос!?Единствено най-доброто решение,съвет,препоръка е да късаш,хвърляш и бягаш,колкото по-бързо и по-надалече,толкова по-добре,стига да можеш да си го позволиш!?Другото е загуба на време,игра на нерви,тровене на живота и загуба на енергия,защото повечето токсични хора са и " енергийни вампири"!?

16

Анонимен

преди 5 години

До 8Защото жените са по долни от мъжете. Аз съм жена и работя с жени, и е ужасно. Няма толкова злобни същества. Ако работеха толкова колкото клюкарстват и доносничът нямаше да имат грешка.

15

Анонимен

преди 5 години

Когато работиш с хапещи пепелянки трябва да бъдеш елитна кралска кобра, за да оцелееш.

14

Анонимен

преди 5 години

По голямата част от моите колежки са доносници и лизогъзци. Не спират да се редят при шефката да казват кои какво е направил особенно за мен. И те поне да казваха истината, а те си измислят и оная им вярва. Аз винаги съм казвала това което мисля и явно съм неудобна на тях. А те са едни заспи и могат само така да се издигнат с доносничене, а не със знание. Аз се доказва с работа и знания а те с *** на ***.

13

пецата

преди 5 години

юмруци в канчето винаги карат човека да преосмисли съществуването си , това е 100%-тов лек, в 60% от случаите след това този човек ще ви стане най добър приятел или поне ще се прави на такъв

12

Хахахахахаха

преди 5 години

Начините за комуникация са чрез:- автомат Калашников- пистолет Макаров- ръчна граната- тротил- и т.н.

11

Анонимен

преди 5 години

Предизвикайте го на дуел и му разбийте кофата.Лично само двамата.Другият вариант е да го отровите ако можете но за това се изисква подготовка.Трети вариант-намерете си друга работа очевидно ви плащат малко.

10

Анонимен

преди 5 години

Каквото и да правите в отношенията с подобни хора ще бъдете тежко наранен. Колеги които клюкарстват, измислят гадости за вас и ги разпространяват, възползват се от служебното си положение за да ви товарят с повече и по-отговорна работа, тормозят ви психически, и всичко това само защото са човекът на шефа - всичко това не го търпете!!!! Бягайте и не си съсипвайте живота от страх да напуснете. Има екипи които функционират като семейство. Колеги с които не ти се разделя вечер

9

Анонимен

преди 5 години

За всеки случай тренирайте бокс.С неприятния колега, ако е агресивен, никога не спорете, отговаряйте му учтиво и кротко.Чак когато успеете да се озовете на четири очи с него, му покажете на дело какво сте усвоили на боксовите тренировки.

8

Анонимен

преди 5 години

Защо *** снимката има жена? Само жените ли имат ужасни колеги? Като се вземе в предвид, че напоследък не колегите, а колежките са Ужасните, мисля, трябва да пренапишете статията! ПИСНА МИ ОТ ТЕЗИ ФЕМИНИСТКИ ВНУШЕНИЯ!

7

Анонимен

преди 5 години

Ima I drugi profesii osven ofis raboti

6

Анонимен

преди 5 години

Шо работае в офисе да стани нещо друго

5

ПорЦелан

преди 5 години

Затваряте си очите. Вдишвате дълбоко. Издишвате. Отваряте си едното око. Стреляте.

4

Анонимен

преди 5 години

Правете каквото обичатеСлед комуникацията с токсична личност, у вас е възможно да остане едно специфично чувство на незавършеност. От една страна, не сте сложили край на конфликта. От друга токсичният човек не е разрушил всички мостове между него и вас, като за пореден път е избегнал каквато и да е форма на яснота. Понякога самите ние подхранваме взаимоотношенията си тези хора, въпреки че след среща с тях се чувстваме като изцеден лимон. Правете нещо, което ви харесва за да се отърсите.

3

Анонимен

преди 5 години

Знайте кога да спретеПонякога, когато общувате с подобни хора, наистина ви се иска да им отвърнете, да защитите гледната си точка или да посочите грешките в поведението им. Ако го направите обаче, вие просто се хващате на въдицата им, защото тези личности търсят самоутвърждаване посредством спор или конфликт, не чрез истината. Освен това, в изкуството на спора вашият опонент най-вероятно е доста по-вещ от вас. Съответно конфликтът е безсмислено нарочно с цел! Да се за форми спор интрига.

2

Анонимен

преди 5 години

"Токсичните хора в повечето случаи са егоисти. Те са опортюнисти, които мислят само за това как да се облагодетелстват от обстоятелствата.

1

Анонимен

преди 5 години

Правете разлика между грижа и самоутвърждаванеПодобни хора обичат да помагат по натрапчив и досаден начин. По този начин създават илюзията, че ги е грижа, че наистина ни мислят доброто, просто не знаят как да го изразят иначе. Всъщност обаче, поведение от този род има за цел само едно нещо самоутвърждаване на токсичната личност. Затова по-добре спрете в зародиш всички опити на тези хора да ви помагат.Действията на подобни хора обикновено са обвити в мъгла.