60

Анонимен

преди 5 години

До ИнтересноКато станат навреме за работа

59

Анонимен

преди 5 години

С 50 лева на месец можеш да обикаляш където ти е кеф, карта за градски транспорт и готово. С 50 лева сипваш 30 литра гориво и караш около 30 километра. Ама мързела не мори а мъчи, бавно но славно. Не искам да смятам консумативи и задължителни разходи по автомобила, а когато са два още повече. Няма ходене, коремите растат, а накрая белодробни заболявания без да си пушил. Няма оправдание за "леснотията"

58

Анонимен

преди 5 години

Когато Селяндъкова се качи на колело да ми се обади

57

Анонимен

преди 5 години

Тая па, специално за нея ще си карам колата и отзад ще си тегля още една бракма, щото имам две

56

Анонимен

преди 5 години

А, че аз си се придвижвам с колело всеки ден и без това. Презирам всички шофьори.

55

Интересно

преди 5 години

Как ще стигнат навреме на работа!

54

Анонимен

преди 5 години

Тая пак се гласи да ни метне нещо.Без коли, та дигне билета в градския транспорт на 5 лвНе мерси, вече изпитах на гърба си "Зелена София" и повече няма да и участвам в номерата

53

Анонимен

преди 5 години

Гербер.астите, включая и фандъкова упорито продължават да си зариват главата в пясъка и да не взимат мерки срещу замърсяването причинено от битовото отопление на твърдо гориво. До кога бре? Или ви е страх от революция?!

52

Анонимен

преди 5 години

тая *** фандуркова да иде у факултето,филиповци,татарли и там да Зове ! горят ***,крадът ток,вода,изсякоха паркове, строят незаконно .да иде тая гърча на бул. К.Величков да свали гащето и мрасотиите от тротоара -това е вцентъра на София !Ама не смее да закача Електорато

51

ПроСоТо

преди 5 години

смехъ!..Картофката са опитва да си дигне рейтинга....Е,Буцо,как виждаш Мутрьо да са покаже БЕЗ трите бронирани джипа?!И как ЕДИН ден от 365-те в годината ,ако колите станат поне на половина,ще реши тежкия проблем със замърсяването?!?!..подлъгаха та и теб да са зафанеш с работа дето не ти е работа,ама пусто правило секой в Бг да са занимава с това,което не разбира..Па и лакомия голема,трудно й са отказва..

50

Анонимен

преди 5 години

Насила вкараха хората в колите им. След увеличанието на билета на 1,60 на повечето хора им стана по-изгодно да пътяват с колите си. Още повече, че София е несравнима с никой западен град, където с един закупен билет можеш да смениш превозното средство и да пътуваш без да е необходим още един билет. А тук няма електронна система и трябва да дупчиш във всеки автобус, тролей или трамвай. Наложи ли ти се да смениш две или три превозни средства, става безумно скъпо за нашия стандарт.

49

Анонимен

преди 5 години

За да бъде още по-ясна идеята на Фандъкова да обещае да направи билетчето 5 лв.

48

Уууу!

преди 5 години

Вместо да ме стимулира държавата и да ми намали данъка,затова,че съм инвестирал в газова уредба и хем за мен е по-евтино,хем не замърсявам,какво се случва?!Излиза Горанов и казва,че замърсявам?!Това е СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ МЕТОД!!!Какво НАДИН за скрап ли закъса?!Няма материал и принуждават хйората да бракуват?!Еми поне стимулирайте да си купим нови коли и ги взимайте тези!Ама не така!Да се редя аз да плащам такси,да монтирам газ и накрая:''Абе зайко ти пак си без шапка!''Аре стига соц номера а?!!!

47

Анонимен

преди 5 години

Нека да опитаме, ще можем да направим разлика поне за един ден и да си направим изводите. Моят е че ограничат ли се колите въздухът ще бъде друг

46

Уууу!

преди 5 години

Всички министри начело с председателя на велосипеди!Общинарите също!Колко служебни коли има общината?Ама като казвам общината питам за всички!Разни службички,инспекторчета,дали им служебни коли с неограничен бензин!Кой го плаща а?!!!Еми ние всички кой друг?!Да не говорим за служебните автобуси ''Чавдар'',червените с комин по средата,дето като отиде на авария,един работи отвън,а другите се греят на печка с масло вътре!А кой знае още колко служебни шофьори си карат насам-натам безцелно и си харчат

45

Джедай Мастър

преди 5 години

Сега ако в днес.бг наистина има журналисти, утре отиват сутринта пред къщата на Фандукова и я снимат как тръгва на работа с кортежа от НСО и после публикуват снимките.

44

Анонимен

преди 5 години

Значи да разбираме, че утре никой от държавната администрация няма да ходи на работа,така ли ?

43

Ха, ха...

преди 5 години

А не призова ли Фъндъка всички изброени да спрат и да се хранят?... :::)))То така и магерето на НастрадинХоджа таман се научило да не яде, и взело че "опънало петалите"...!!! :::)))Ха, ха, ха... :::)))

42

До 43

преди 5 години

Питай kypволяka (***) ***

41

до 37

преди 5 години

ти да не би да я придрожаваш, бе слагач ?от крадливата й свита ли си ?не знаех, че пътувате с тролея ?