27

Анонимен

преди 5 години

България без дим иска да забрани БЕЗдимните цигари :) Мисля, че е по-добре да си променят наименованието на България без никотин, защото явно не само димът им пречи :)

26

Анонимен

преди 5 години

Тия глупости може да ги измисли само непушеща, непиеща, веган-феминистка с хомо наклонности към джендероподобни неща. Неща, защото не бих ги нарекъл същества. Ама няма значение, непушачите ще си умрете здрави...

25

аз-ът

преди 5 години

Алооууууу катрана !!!Ще тровите себе си и децата си, не мен и моите , ясен ли съм ?

24

МНЕНИЕ

преди 5 години

Това не е начина - Трябва да се забрани Продажбата на Цигари и Алкохол , както е Турция , Саудитска Арабия и останалия Арабски Свят - така се прави Държава . Също трябва да се приеме Религията Ислям като Основна в България . Иначе аркадаши няма да се оправите .Само хашиш и овнешко - смърди яко по кръчмите ама не ти дреме от хашиша ..

23

художника

преди 5 години

Ще ви разкажа една абсурдна случка с НЕпушачи. Бяхме в една механа смесена компания /пушачи и непушачи/. Уважихме правото им, да не дишат дима от цигарите ни и си спретнахме "пушком" извън стаята. През това време непушачите запалиха камината, опушиха цялата механа и най-невъзмутимо си пийваха и замезваха на сред дима, даже не се сетиха да проветрят. Тогава разбрах, че не им пречат цигарите- пречи им ЕГО-то. А ние си пийвахме навън, на чист въздух. Хахахахаха.....

22

стефчо

преди 5 години

И каква е ползата да не пиеш,пушиш и да бачкаш цял живот? Вземи се метни от някъде по-високо,или отиди в мола за ботушки.

21

Шмръц

преди 5 години

Светът никога не е измислял нещо по-добро от пиенето и пушенето!

20

Анонимен

преди 5 години

това съчинение е фалшива новина по случай измисленият ден.

19

Анонимен

преди 5 години

До 19Пенето отпуска човека, помага с кръвното и е забавно.

18

Анонимен

преди 5 години

На някой, ако му липсват цигарите може да си пафка отрова от ауспуха на колата.

17

Анонимен

преди 5 години

Алкохола кога ще забраните?

16

Арда с филтър

преди 5 години

в някоя то тези миризливи организации има една дърта кикимора, дето иска и доброволци да ходят по кръчмите и да глобявали...да и го туря!

15

Марк Твен

преди 5 години

Когато разберете, че от пушенето за вас няма абсолютно никакъв смисъл, вие няма да имате желание да пушите, а когато нямате желание да пушите, няма да имате нужда от сила на волята за да се борите с това ваше желание. Ще ви се пуши толкова, колкото, ще ви се пие и бензин. Ето това е една нова гледна точка за отказване на цигарите, за която няма да имате нужда от сила на волята. Няма да ви е трудно и няма да напълнеете или да чувствате празнота в душите и телата си. Вземете свободата си обратно!

14

Баце

преди 5 години

До ЦецоАбе Цецо, как така си минал на бездимни заради не пушачите? Да не ги тровиш с дима си ли? Що не си кажеш честно, че искаш да пушиш, но те е страх да не умреш от болестите причинени от цигарите. А и какво направи? Реши да даваш пари на същите хора които и вчера те тровиха, ама днес ти казаха: Цецо до вчера те тровихме яко и те лъгахме, че пушенето е вреден навик, но сега пък ти предлагаме нещо здравословно. Истината е че всъщност ни интересуват само твоите пари. Това е Цецо истината!:))

13

Анонимен

преди 5 години

Не ми пука кой къде ще пуши.

12

търново

преди 5 години

елате във велико търново - в което и да е заведени след 21 часа се пуши свободно -и цигари, и електронни цигари и всичко друго, като сервитьорите ти дават чашка от кафе с вода да я ползваш вместо пепелник. ама в просташките градове си е така - като на село

11

Анонимен

преди 5 години

това си е чиста наркомания, както преследват тревата, така трябва и с тютюнаразлика между двете няма ниакаква

10

Бай Танас

преди 5 години

Танасе, бездимните цигари и безкофеиновото кафе са първите стъпки към безполовост казваше дядо.

9

Ха-ха

преди 5 години

Не пушете цигари, че тия НПО-та трябва да си продават хапчетата и треватаИ да цоцат от бюджета за издаване на брошурки и провеждане на разяснителни кампании за вредата от цигарите. Трябва да имитират дейност, иначе няма стотинки.

8

Цецо

преди 5 години

Това вече е прекалено! Аз съм заклет пушач и наскоро минах на бездимни цигари, само заради непушачите, понеже ги разбирам! Бездимните цигари не пречат на никого, тези НПО-та мноого се престарават!!!!